Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leiders van de toekomst

Gericht werken aan je leiderschap

Gebonden NL 2023 9789491076282
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap. De wereld verandert snel en de context van organisaties krijgt steeds meer invloed op de interne bedrijfsvoering. Het speelveld wordt groter en complexer. Bedrijven en instellingen zoeken hierin naar nieuwe manieren van organiseren, in ketens, netwerken en zwermstructuren.
Als het gaat om leiderschap en bestuur, dan stammen veel structuren en gewoonten echter nog uit het oude, industriële tijdperk. De vraag is of dat ‘klassieke leiderschap’ nog wel past in de nieuwe werkelijkheid. Wat zijn de veranderingen in het leidersgedrag voor de toekomst?

Uit ons onderzoek komen zes dimensies naar voren waarop deze veranderingen in leidersgedrag plaatsvinden. In dit boek worden die dimensies kleurrijk in beeld gebracht, in een reis van het verleden naar de toekomst. Een reis waarin je gericht kunt werken aan je eigen leiderschap.
Met de QR-codes kun je verder online, naar wetenschappelijke verdieping, nuttige tools en inspiratie uit film- en muziekfragmenten. Je kunt zelfs je eigen gedragspatronen toetsen en ontwikkelen met het mengpaneel.
Voor alle leiders van de toekomst!

Specificaties

ISBN13:9789491076282
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:60
Uitgever:Uitgeverij Stili Novi
Verschijningsdatum:30-6-2023
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leiders van de toekomst