Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789491442612. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Alles wat je moet weten over de overgang

Paperback Nederlands 2021 9789493222373
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Ben je tussen de 40 en 60 jaar? Dan is de kans groot dat je in de overgang bent. Je vraagt je af of wat je in je lijf ervaart hiermee te maken heeft. Je wilt meer weten. De voordelen van deze levensfase kennen. Speciaal voor jou heb ik dit boek geschreven.
De overgang is geen kommer en kwel. Het is de springplank naar de beste helft van je leven. De opbrengsten zijn energie, kracht en zelfvertrouwen. In dit boek vind je dé informatie, weetjes en tips om dat te bereiken. Met de ervaringskennis van andere vrouwen.
OVER DE AUTEUR:
Saron Petronilia (1961) schreef ook Alles over werken tijdens de overgang. Ze heeft sinds 2007 haar eigen bedrijf: Petronilia Coaching & Training, gespecialiseerd in Vrouwelijk Leiderschap, Overgang en Werk.
RECENSIE:
‘Ik put kracht uit dit boek, maar ik duik er ook in om te weten in welke fase ik zit. Voor mij is Alles wat je moet weten over de overgang een bijbel geworden.’ ~ Miranda
‘Ik herken mijn hele overgangsproces. Het steunt me, het relativeert, het sterkt en bemoedigt.’ ~ Pien
‘Je kunt zo gaan twijfelen aan je geestelijke en lichame-lijke vermogens. In jouw boek komen deze onderwerpen gewoon, zonder oordeel, aan bod. Conclusie: Ik was niet gek aan het worden, of depressief. Er was niks vreemds, niks raars met me aan de hand.’ ~ Betty

Specificaties

ISBN13:9789493222373
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:9-4-2021
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Alles wat je moet weten over de overgang