Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Geld verdienen met gratis e-books

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789492383181
Direct te downloaden

Samenvatting

In dit e-book behandelen we alle aspecten van een gratis e-book: wat je nodig hebt, waarom elke slimme ondernemer er één zou moeten hebben, hoe je het kunt inzetten om een mailinglijst op te bouwen, tips hoe je snel en doeltreffend een gratis e-book schrijft, opmaaktips voor je e-book, de ultieme pagina voor je e-book, tips over de promotie ervan en, last but not least, hoe je geld kunt verdienen met je gratis e-book!

Specificaties

ISBN13:9789492383181
Trefwoorden:ondernemen, e-books
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:143
Druk:1
Hoofdrubriek:Marketing

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hugo Bakker

Hugo Bakker is geboren in 1971 en is getrouwd en vader van twee dochters. Hij studeerde af op de PABO (lerarenopleiding basisschool) en stond een aantal jaren voor de klas op diverse scholen. Na een wereldreis besloot hij om zijn blikveld te verbreden en werd ICT-trainer in een zakelijke omgeving. Vanaf 2007 is hij zelfstandig trainer/coach en houdt hij zich voornamelijk bezig met internetmarketing. In dat kader schreef hij vele e-books zoals ’33 gratis energizers’ (meer dan 20.000 keer gedownload) en ‘e-book in 2 uur’. In 2014 schreef hij twee fysieke boeken, namelijk De '101werkvormen Formule' en 'Gevraagd worden'.

Andere boeken door Hugo Bakker

Over Daisy Goddijn

Daisy Goddijn heeft Expertboek opgericht met als doel het uitgeven in eigen beheer gemakkelijker en winstgevender te maken. Daarbij gaat haar service en betrokkenheid veel verder dan alleen het maken van een boek. Ze is bedrijfskundige en grafisch vormgeefster, een ideale combinatie voor het begeleiden van ondernemers bij het creëren van een bestseller.

Andere boeken door Daisy Goddijn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geld verdienen met gratis e-books