Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Schakelaar

Switchend leiderschap voor de 21e eeuw

Paperback NL 2020 9789492939425
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Robots, voortschrijdende automatisering, big data, klimaatverandering en onbedwingbare virussen zullen de wereld ingrijpend veranderen in de 21e eeuw. Leiders in bedrijven, bij de overheid en in zorg en onderwijs kunnen er niet meer omheen. Ze zullen moeten leren schakelen.

Leiders hebben te maken met steeds meer en steeds snellere veranderingen. Hoe houd je je medewerkers in zo’n wereld positief en gezond? En hoe zorgen leiders er voor dat ze zelf gezond blijven en het overzicht bewaren? Hoe scheppen ze samen met hun mensen een sfeer van samenwerking en resultaatgerichtheid? En hoe benutten ze diversiteit en inclusion optimaal?

Op deze vragen geeft Bert Overbeek, ervaren organisatietrainer en -coach en tevens schrijver van een aantal top 10-boeken, antwoorden en handvatten. Als ervaren coach en trainer benoemt hij de ontwikkelingen van de moderne tijd onomwonden, en laat zien hoe je als schakelende leider in control kunt blijven in de komende decennia.

Over de auteur
Bert Overbeek is een zeer ervaren MD-begeleider, veranderaar en specialist in samenwerking en teamontwikkeling. Eerder verschenen van hem de boeken 'Het Flitsbrein', 'Mannen en/of Vrouwen', 'Diversiteit', 'Goden en Goeroes' die allen een top-10 positie behaalden bij Managementboek.

Specificaties

ISBN13:9789492939425
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:150
Verschijningsdatum:28-5-2020
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Schakelaar