Natuurlijk Oostenrijk
Gebonden NL 2022 1e druk 9789493095793Samenvatting
De Oostenrijkse keuken, wat houdt dat in? Dat vroeg culinair journalist Laura de Grave zich ook af voordat ze op haar elektrische motor sprong om de regionale diversiteit in de negen provincies te proeven.
Naast berghutklassiekers als Kasespatzle en Kaiserschmarrn ontdekte ze de verrassende rijkdom van de Oostenrijkse keuken, van boer tot bord. Met ruim een kwart biologische landbouw loopt Oostenrijk voorop in
de Europese Unie, en heeft in vele opzichten een op de natuur gebaseerde keuken waarin lokale specialiteiten centraal staan. Producenten en chefs bewerken deze producten tot traditionele, maar tegenwoordig ook moderne gerechten.
Laura’s oordeel in twee woorden: ‘Een schatkist.’ Proef zelf mee van de producten en gerechten die Oostenrijk culinair op de Europese kaart zetten en reis mee langs boeren, producenten en chefs.
Specificaties
Lezersrecensies
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan