Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Handboek voor de slimme ondernemer

11 effectieve stappen naar meer business

Paperback NL 2020 9789493187313
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Wil jij als ondernemer een succesvolle, groeiende organisatie, met een positieve impact in de wereld? Wil je jezelf en je organisatie op een passende wijze managen naar het gewenste succesniveau? Dan is dit hét boek voor jou.

Ursula beschrijft in dit praktische handboek 11 stappen waarmee jij als ondernemer je omzet en resultaten kunt laten groeien. Na het lezen van dit boek snap je wat de basis is van een groeiende organisatie, zonder in de stress te schieten. Met de kennis in dit boek kom je in actie, op weg naar een succesvol bedrijf, dat kan uitgroeien tot marktleider in zijn segment.

In dit boek vind je geen eindeloze theorieën, maar nieuwe inzichten, modellen en onderzoeksresultaten. Daarnaast geven 12 topexperts hun unieke kijk op de impact die zij op de wereld hebben. Je leest in dit boek interviews met: prof. Cees Dam, drs. Gerbert Jan Valk, mr. Elske Doets, mr. Nico Perdaan, dr. Marius Rietdijk, Thijs Bosgoed, dr. Roy Martina, Ron van den Akker, Brigitte de Weij, Allard Janssen, Saskia Post-van Dorp, drs. Wouter Stevens MBA.

OVER DE AUTEUR
Ursula van Zantvliet Rozemeijer is oprichter van MeerBusiness Amsterdam. Inmiddels zijn al meer dan 45.000 ondernemers en directeuren hierbij aangesloten. Ze zet zich in om ondernemers en directeuren aan meer business te helpen. Ze heeft een passie voor economie, ondernemen en bedrijven succesvol maken. Ook is zij gastspreker bij diverse organisaties, waaronder de VU

Specificaties

ISBN13:9789493187313
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:ExpertBoek
Verschijningsdatum:3-6-2020

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek voor de slimme ondernemer