Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Collegereeks

Collegereeks: Verandermanagement - met Jaap Boonstra, Thijs Homan e.v.a.

Originele inzichten die leiden tot tastbare resultaten

Collegereeks met Jaap Boonstra, Thijs Homan, Mathieu Weggeman, André Wierdsma, Ben Tiggelaar, Arend Ardon, Hans Vermaak, Katleen De Stobbeleir, Wouter Hart, Gabriël Anthonio

Collegereeks met Jaap Boonstra, Thijs Homan, Mathieu Weggeman, André Wierdsma, Ben Tiggelaar, Arend Ardon, Hans Vermaak, Katleen De Stobbeleir, Wouter Hart, Gabriël Anthonio

Collegereeks: Verandermanagement - met Jaap Boonstra, Thijs Homan e.v.a.

Originele inzichten die leiden tot tastbare resultaten

Met onder andere...

Jaap Boonstra Jaap Boonstra
Thijs Homan Thijs Homan
Mathieu Weggeman Mathieu Weggeman

Over deze collegereeks

Grote kans dat uw organisatie op dit moment volop in ontwikkeling is. Hoe formuleert, implementeert en realiseert u succesvolle verandertrajecten? Volgens daarom de hoogstaande collegereeks Verandermanagement. Vooraanstaande hoogleraren en experts vertellen hoe u de veranderingsbereidheid verhoogt én de opbrengst van uw veranderingprocessen optimaliseert.

U leert onder andere van Ben Tiggelaar, Mathieu Weggeman en Jaap Boonstra:
· wat er nodig is om ingesleten patronen in denken en handelen te doorbreken,
· hoe u de veranderingsbereidheid verhoogt
· én hoe u de opbrengst van uw veranderingprocessen optimaliseert.

Deze populaire reeks heeft een gemiddelde beoordeling van een 8,4 en wordt alweer voor de 20e keer georganiseerd! Meer dan 3.000 managers gingen u voor…

Organisatie = Focus Conferences
Deze collegereeks is een productie van Focus Conferences i.s.m. Managementboek. Uw aanmelding wordt door hen bevestigd en gefactureerd.

Sprekers

Jaap Boonstra
Jaap Boonstra
Jaap Boonstra is hoogleraar ‘Organisatiedynamiek’ aan Esade Business School in Barcelona, hoogleraar ‘Organisatieverandering’ aan de Rotterdam School of Management, en kerndocent bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Als onafhankelijk adviseur ondersteunt hij organisaties in hun ontwikkeling. Hij schreef meerdere boeken over organisatieverandering, organisatiecultuur en leiderschap.
Thijs Homan
Thijs Homan
Prof. dr. Thijs H. Homan is emeritus hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit Nederland. Zijn onderzoek en advieswerkzaamheden gaan niet over ‘hoe verandering moet’, maar over ‘hoe verandering gaat’. Hij publiceerde: Teamleren, Organisatiedynamica, Het Et-cetera-principe, In Control?, De Veranderende Gemeente.
Mathieu Weggeman
Mathieu Weggeman
Mathieu Weggeman is hoogleraar organisatiekunde in het bijzonder innovatiemanagement aan de Faculteit Technologie Management van de Technische Universiteit Eindhoven.
André Wierdsma
André Wierdsma
Prof. dr. André Wierdsma is emeritus hoogleraar Management en Organisatie aan Nyenrode Business Universiteit en aan China Europe International Business School (CEIBS) in Shanghai, China.
Ben Tiggelaar
Ben Tiggelaar
Drs. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk en zelfstandig onderzoeker, adviseur en auteur op het gebied van strategie, innovatie en gedrag. Tevens staat hij te boek als één van de absolute topsprekers op deze gebieden. Bestseller-kanon Dr. Ben Tiggelaar heeft Nederland in razendsnel tempo veroverd.
Arend Ardon
Arend Ardon
Arend Ardon (1967) is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio, een bureau dat inspirerende trajecten begeleidt op het gebied van leiderschap en vernieuwing. Ook treedt hij op als spreker en is hij als kerndocent aan diverse business schools verbonden.
Hans Vermaak
Hans Vermaak
adviseur, docent en onderzoeker. Hij schreef met Léon de Caluwé het handboek 'Leren veranderen'.
Katleen De Stobbeleir
Katleen De Stobbeleir
hoogleraar Human Resource Management & Leadership, Vlerinck Business School.
Wouter Hart
Wouter Hart
Wouter Hart is oprichter/adviseur van Verdraaide Organisaties, schrijver en spreker. Hij is voortdurend op zoek naar patronen die kunnen helpen dichter bij de bedoeling te werken en te leven.
Gabriël Anthonio
Gabriël Anthonio
Voorzitter Raad van Bestuur Verslavingszorg Noord Nederland, hoogleraar sociologie van leiderschap, RUG

Praktische informatie

Locatie

Nyenrode Universiteit, Breukelen
Nyenrode Straatweg 25 Breukelen

Routebeschrijving

Programma

1e college - Veranderen als avontuurlijke tocht ( prof. dr. Jaap Boonstra)
2e college - Generatieverschillen in organisaties (prof. dr. ir. Mathieu Weggeman)
3e college - Vernieuwing ontketenen (dr. Arend Ardon)
4e college - Ben Tiggelaar over Veranderpsychologie
5e college - Leren veranderen (dr. Hans Vermaak)
6e college -Leiders maken het verschil bij verandering (prof. dr. Katleen De Stobbeleir)
7e college - Waardegedreven leiderschap in de praktijk (dr. Gabriël Anthonio)
8e college - Terug naar de bedoeling, verdraaide organisaties (Wouter Hart)
9e college - De binnenkant van veranderprocessen (prof. dr.Thijs Homan)
10e college - Lerend organiseren en veranderen (prof. dr. André Wierdsma)

Voorwaarden

Aanmelden
Als u dat wenst, kunt u zich ook aanmelden per telefoon (010-4731397) of via e-mail. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. Door u aan te melden voor deze reeks, gaat u akkoord met de in deze folder vermelde aanmeldingsvoorwaarden. Een week voor aanvang sturen wij u een herinnering en een routebeschrijving.

Deelnamekosten
De kosten van deelname aan de volledige cyclus (alle 10 colleges) incl. documentatie, koffie, thee en maaltijden bedragen € 3.295,- (ex. btw). Prijzen zijn exclusief BTW. Aanmelden voor een of enkele colleges is in principe niet mogelijk. Wel kunt u iemand in uw plaats laten deelnemen. Het is tevens mogelijk verschillende collega's of relaties deel te laten nemen. Op die manier neemt u een bedrijfsabonnement en stelt u anderen ook in staat om kennis te nemen van deze boeiende stof.

Groepsarrangementen
Steeds meer organisaties sturen een delegatie van meerdere deelnemers naar onze seminars. Dat maakt het toepassen van de inzichten in de praktijk veel gemakkelijker: iedereen is bijgespijkerd en kan meteen samen aan de slag. Voor groepen gelden aangepaste, aantrekkelijke voorwaarden. Stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden.

Deelnamecertificaat
Deelnemers die deelnemen aan de gehele reeks, ontvangen na afloop een deelnamecertificaat.

Verhindering
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, altijd laten vervangen. Annuleren is helaas niet mogelijk.

Ook interessant voor u"

19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
11 APR
Masterclass
We weten allemaal dat elkaar aanspreken niet leuk is, maar wel veel oplevert. Als u mensen duidelijk laat weten waar ze aan toe zijn en ervoor zorgt dat feedback veilig voelt, helpt ze dat plezierig en beter samen te werken, melden ze zich minder vaak ziek en komt er ruimte vrij voor nieuwe ideeën. Meer
699,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden