Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Seminar: Leading as a multiplier met Liz Wiseman

Haal 2x meer uit je team!

Seminar met Liz Wiseman

Seminar met Liz Wiseman

Seminar: Leading as a multiplier met Liz Wiseman

Haal 2x meer uit je team!

Met...

Liz Wiseman Liz Wiseman

Over dit seminar

Multipliers komt voort uit een 2-jarig wereldwijd onderzoek, waarin de vraag centraal stond: “Hoe kan het dat sommige mensen briljant zijn bij de ene leider en minder waarmaken bij de andere leider, terwijl de persoon hetzelfde blijft?” Het onderzoek laat zien dat de ‘Multiplier’ leiders in staat zijn om meer dan 90% van het talent van mensen en organisaties aan te boren, terwijl dit percentage op 48% ligt bij de zogeheten ‘Diminishers’.

Tijdens dit event ga je ontdekken wat de cruciale verschillen zijn tussen Multipliers en Diminishers en hoe jij nog meer een Multiplier kunt worden en daarmee het potentieel van anderen nog meer kunt benutten. Tevens ga je ervaren hoe de rol van de leidinggevenden sterk in verandering is en hoe Multipliers je kan helpen om een succesvolle leider te zijn, nu en in de toekomst.

Stephan R. Covey over Multipliers:
“It is the leadership perspective necessary for accessing the intelligence and potential of people in organizations. It is relevant for the entire world and it comes with a time when it is greatly needed, a time of new demands with insufficient resources.”

Organisatie
Deze seminar is een productie van Gooiconsult en VDS Training Consultants i.s.m. Managementboek, Management Team en HR Top 100. Uw aanmelding wordt door hen bevestigd en gefactureerd.

 

Boekenpakket bij dit seminar

Multipliers
Liz Wiseman
Multipliers
32,50

Sprekers

Liz Wiseman
Liz Wiseman
grondlegger Multipliers, Top 10 'thinkers in leadership'

Praktische informatie

Programma

13.00 uur Ontvangst

13.30 uur Kick-off

13.45 uur Keynote door Liz Wiseman

Multipliers: de oplossing naar nieuw toekomstbestendig leiderschap
Liz Wiseman neemt je mee in de veranderende rol die leidinggevenden hebben binnen onze kennisintensieve en snel veranderende organisaties. Organisaties die blijven sturen vanuit macht, status en controle zullen het gaan verliezen. Nieuw leiderschap is nodig om succesvol te blijven. Het gaat niet meer om de leider zelf, maar in hoeverre hij of zij in staat is het talent en de capaciteiten van de ander aan te boren. De leiderschapsaanpak Multipliers biedt concrete inzichten en handvatten om de deze transitie te maken. Liz laat je ervaren hoe jij nog meer een Multiplier kunt worden!

15.15 uur Energy break

15.45 uur Q&A met Liz Wiseman
De unieke kans om jouw leiderschapsvragen direct te stellen aan de wereldwijde leiderschapsgoeroe!

16.15 uur Primeur: Uitreiking Multiplier of the Year
Wie is de beste Multiplier van Nederland? Oftewel: welke manager weet het beste uit zijn of haar mensen naar boven te halen?

17.00 uur Wrap-up of the day

17.15 uur Borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 299,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt de bestseller van Liz Wiseman. Wellicht is het boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

26 SEP
Masterclass
Wat doet u als u iets hoort waar u het absoluut niet mee eens bent? Hoe blijft u dan geconcentreerd en geduldig luisteren? Wanneer gebruikt u welke luistertechniek? Hoe gaat u om met emoties en onbewuste vooroordelen? Hoe stimuleert u het luisteren naar elkaar? Meer
699,-
26 SEP
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
05 NOV
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden