Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Seminar: New Spirit met Steven van Belleghem, Marc Lammers e.a.

Op zoek naar innovaties, nieuwe business, succesvolle start-ups

Seminar met Steven Van Belleghem, Marc Lammers, Arko van Brakel, Quintin Schevernels, Patrick Vanbrabant

Seminar met Steven Van Belleghem, Marc Lammers, Arko van Brakel, Quintin Schevernels, Patrick Vanbrabant

Seminar: New Spirit met Steven van Belleghem, Marc Lammers e.a.

Op zoek naar innovaties, nieuwe business, succesvolle start-ups

Met onder andere...

Steven Van Belleghem Steven Van Belleghem
Marc Lammers Marc Lammers
Arko van Brakel Arko van Brakel

Over dit seminar

In ons huidige digitale tijdperk zijn de traditionele bedrijfsmodellen steeds minder relevant. We weten het. We nemen het waar. We zien ‘oude’ bedrijven omvallen, en nieuwe organisaties opstaan en zich in een rap tempo ontwikkelen tot de nieuwe giants van morgen. Maar wat doen we met deze kennis?

Wat kunnen we leren van deze nieuwkomers? Hoe geef je leiding aan innovatie, ook al laat echte vernieuwing zich niet echt ‘besturen’? Hoe worden de ‘oude’ corporates weer wendbaar en competitief? Kunnen we iets leren van succesvolle start-ups en gamechangers? Hoe blijven we zowel als individu als organisatie wendbaar?

Veel relevante vragen waarop 5 doorgewinterde ‘innovators’ en ‘gamechangers’ vanuit hun eigen expertise en inspirende wijze met ons van gedachten wisselen, en meer:

  • Steven van Belleghem: The spirit of the valley
  • Patrick Vanbrabant: Zembro – van idee naar realiteit
  • Quintin Schevernels: Het geheim van de succesvolle start-up
  • Arko van Brakel: Businessmodellen voor morgen
  • Marc Lammers: Flow – Van goed naar goud

 

Boekenpakket bij dit seminar

Suits & Hoodies
Quintin Schevernels
Suits & Hoodies
24,99
The Spirit of the Valley
Peter Hinssen
The Spirit of the Valley
29,99
FLOW - van goed naar goud
Marc Lammers
FLOW - van goed naar goud
22,50

Sprekers

Steven Van Belleghem
Steven Van Belleghem
Steven Van Belleghem is gepassioneerd door klantgerichtheid. De voorbije 20 jaar heeft hij 100% van zijn professionele tijd geïnvesteerd in het beter begrijpen van klantgerichte organisaties. Hij is auteur van 6 managemeboeken rond klantgerichtheid en geeft over heel de wereld lezingen over zijn passie. Hij is tevens ondernemer, investeerder en lid van diverse adviesraden.
Marc Lammers
Marc Lammers
coach, motivational speaker, voormalig bondscoach van het ‘gouden’ dameshockeyteam
Arko van Brakel
Arko van Brakel
Quintin Schevernels
Quintin Schevernels
adviseur, startupcoach en angel investor. Voormalig directielid, De Telegraaf, coo, VNU Media en ceo, Layar.
Patrick Vanbrabant
Patrick Vanbrabant
entrepreneur, investor. Co-Founder van Uest, het bedrijf achter Zembro.

Praktische informatie

Programma

09.30 uur Koffie en registratie

10.00 uur New spirit!
Opening van deze dag door Arko van Brakel

10.15 uur The spirit of the valley
Steven van Belleghem

Silicon Valley is al decennialang hét belangrijkste innovatiecentrum ter wereld. Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Wat is het geheim van Silicon Valley? En kun je de dadendrang van dit Amerikaanse innovatiewalhalla ook vertalen naar de Europese situatie? Steven van Belleghem gaat geregeld met ondernemers hier naartoe. Vandaag neemt hij óns mee op reis door de Valley. Hij spreekt over belangrijke lessen die ons verder helpen en uitdagen, om zelf ook te vernieuwen en nieuwe business te creëren!

11.30 uur Zembro: Van idee tot realiteit
Patrick Vanbrabant

Patrick Vanbrabant was samen met Steven van Belleghem mee op de eerste reis naar Sillicon Valley. Op de laatste avond waren de deelnemende ondernemers en managers zo onder de indruk van wat zij in die vijf dagen hadden gezien en meegemaakt, dat een van hen voorstelde om het geleerde meteen in praktijk te brengen. Zo ontstond het idee van een intelligente armband voor ouderen. Inmiddels is het product succesvol op de markt gebracht. Patrick vertelt meer over de start-up, de geleerde lessen en waar zij nu staan.

12.15 uur Lunchbreak

13.00 uur Businessmodellen voor morgen
Arko van Brakel

Volgens Arko van Brakel zijn ondernemerschap, een ondernemende manier van denken en werken juist nu noodzakelijk. De wereld om ons heen verandert immers sneller dan ooit. Welke keuzes maken succesvolle leiders in de WE-conomy? Hoe wordt een ondernemer een game-changer? Wat is het antwoord op de exponentiële vraagstukken in onze wereld? Hoe maak je snelheid door vertrouwen te geven? Hoe blijf je vitaal in de ratrace? Wat zijn de businessmodellen van morgen waar je vandaag al mee aan de slag kunt?

14.00 uur Het geheim van de succesvolle start-up
Quintin Schevernels

Het lijkt wel alsof ze als paddenstoelen uit de grond schieten: start-ups die de wereld willen veroveren. Uit onderzoek blijkt echter dat er van de 100 maar liefst 99 niet succesvol worden. Wat is het geheim van die ene start-up die wel succesvol wordt. Wat doen zij beter of anders dan de rest? Quintin Schervernels laat zien welke 7 Essentials de basis vormen voor succes. Essentials die niet alleen van toepassing blijken voor start-ups, maar ook bij corporates de basis vormen voor succes.

15.00 uur Social Networking Break

15.30 uur Flow – Van goed naar goud
Marc Lammers

Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Marc Lammers laat zien dat flow maakbaar is. Voor uw team, uw bedrijf of uw organisatie. Aan de hand van een flow-opstelling met elf eigenschappen verklaart hij de groeiende kans om als team in een flow te komen. De effectiviteit van teamleden en het gezamenlijke resultaat verbetert hierdoor. Flow leidt tot vernieuwing, innovatie én winst.

16.45 uur Afsluiting door Arko van Brakel, en social networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 395,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het actuele boekenpakket ter waarde van € 69,93 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
11 APR
Masterclass
We weten allemaal dat elkaar aanspreken niet leuk is, maar wel veel oplevert. Als u mensen duidelijk laat weten waar ze aan toe zijn en ervoor zorgt dat feedback veilig voelt, helpt ze dat plezierig en beter samen te werken, melden ze zich minder vaak ziek en komt er ruimte vrij voor nieuwe ideeën. Meer
699,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden