Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Middagseminar: Maak van jezelf én je team een powerhouse met Hans van der Loo

Seminar met Hans van der Loo, Patrick Davidson

Seminar met Hans van der Loo, Patrick Davidson

Middagseminar: Maak van jezelf én je team een powerhouse met Hans van der Loo

Met...

Hans van der Loo Hans van der Loo
Patrick Davidson Patrick Davidson

Over dit seminar

Uit recent onderzoek blijkt dat energieke medewerkers gemiddeld ruim 40% beter presteren. Het verschil tussen energieke en futloze medewerkers bedraagt maar liefst een factor 10. Voor teams variëren die verschillen van een factor 40 tot zelfs een factor 2000!

Hoe kunnen jij en je team energieker presteren?
Gewoon, door beter gebruik te maken van jouw natuurlijke energiepotentieel. Zoals een auto zonder brandstof niet meer dan wat gepruttel laat horen, zo heeft ieder mens ook brandstof nodig om te presteren.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht bestaat die brandstof niet uit zaken die buiten ons liggen: energy drinks of superfood, een flinke beloning of een aantrekkelijke werkomgeving. Die dingen werken meestal maar voor korte duur.

Er is ook emotionele en mentale energie die uit jezelf komt. Die werkt veel beter en langduriger. Hij komt ‘gewoon’ uit je brein, kost niets en is altijd in overvloed beschikbaar. Als je maar weet hoe je die energie kunt laten stromen.

Tijdens dit energieke middagseminar laten Hans van der Loo en Patrick Davidson zien hoe energie werkt, hoe je stress en sleur kunt voorkomen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je nieuwe energie krijgt. En meer dan dat: je verlaat deze middag met ruim 100 tips en oefeningen om van jezelf en je team een powerhouse te maken en beduidend beter te presteren.

Liever een eigen inhouse powersessie?
Het is ook mogelijk om een eigen 'powersessie' met Hans van der Loo en Patrick Davidson te boeken. In een workshop van 2x90 minuten geeft u uw team een extra boost en meer daadkracht. Deze workshop kan 's ochtends, 's middags en ook 's avonds plaatsvinden. U kunt hier desgewenst ook een EnergyFinder Zelftest aan toevoegen. Wilt u graag meer informatie? Stuur ons dan een e-mail.

Boekenpakket bij dit seminar

Waar haal je de energie vandaan?
Hans van der Loo
Waar haal je de energie vandaan?
23,99

Sprekers

Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals het in 2020 verschenen boek 'Psychologische veiligheid' met de bijbehorende veldgids. Zijn nieuwste boek 'Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' schreef hij samen met Patrick Davidson. 
Patrick Davidson
Patrick Davidson
Patrick Davidson helpt teams en organisaties om de toekomst naar voren te halen. Hij schrijft, begeleidt en adviseert over teaming, innovatie en visie. Dat doet hij vanuit betterday, een vernieuwend adviesbureau. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen, schreef hij samen met Hans van der Loo vier boeken. 

Praktische informatie

Programma

13.00 uur
U bent van harte welkom voor de netwerklunch

13.30 uur
Blok 1: Energie, wat is en hoe werkt het?
Speednote waarbij je in adembenemend tempo langs de belangrijkste inzichten over energie wordt gevoerd.
Powerwork hoeveel energie heb je en waar haal je die vandaan? Hoe word je van een DoDo een GoGo?

14.15 uur
Blok 2: De vijf energiegeheimen in vogelvlucht
Speednote waarbij je langs de vijf geheimen van energie wordt gevoerd.
Powerwork waarbij je middels een World Café-achtige opstelling langs vijf tafels wordt gevoerd. Per tafel voer je gezamenlijk opdrachten uit om te stoppen met stress en sleur, en om nieuwe energie te tanken.

15.00 uur
Social networking break

15.30 uur
Blok 3: Nieuwe energie tanken, hoe doe je dat 24/7?
Speednote High Five! – de vijf stappen om via zelfverandering blijvend nieuwe energie te tanken.
Powerwork maak je actieplan om morgen te beginnen en het energieke presteren vervolgens ook vast te houden!

17.00 uur
Energieke afsluiting & social networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 295,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt de bestseller 'Waar haal je de energie vandaan?' ter waarde van € 19,95 (incl. btw). Wellicht is het boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

 

Ook interessant voor u"

06 DEC
Seminar
Hoe werk je gezamenlijk aan een maatschappelijke transitie waarin organisaties, bedrijven en overheid hun bijdrage leveren aan een leefbare toekomst voor iedereen? Beleidsmakers, proces- en hr-managers, organisatiedeskundigen, directeuren, leidinggevenden en controllers zijn hier dagelijks mee bezig. Krijg inzicht in een ander economisch model, durf positie te kiezen en geef vorm aan de purpose in je organisatie. Meer
595,-
19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden