Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Anders...

....kijken, denken, experimenteren, sturen, organiseren...

Seminar met Wouter Hart, Kim Spinder, Arko van Brakel, Hessiëlle Kerkhoff, Kevin Weijers, Robert Daverschot

Seminar met Wouter Hart, Kim Spinder, Arko van Brakel, Hessiëlle Kerkhoff, Kevin Weijers, Robert Daverschot

Anders...

....kijken, denken, experimenteren, sturen, organiseren...

Met onder andere...

Wouter Hart Wouter Hart
Kim Spinder Kim Spinder
Arko van Brakel Arko van Brakel

Over dit seminar

Boekenpakket bij dit seminar

Signatuur in de zorg
Hessiëlle Kerkhoff
Signatuur in de zorg
22,50
707

Sprekers

Wouter Hart
Wouter Hart
Wouter Hart is oprichter van en adviseur bij Verdraaide Organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet-bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheerbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Daarover geeft hij lezingen, workshops en trainingen. Wouter vertelt aan de hand van alledaagse anekdotes in welke patronen we in veel organisaties terecht zijn gekomen. En hoe dat leidt tot veel bureaucratie en weinig klantgerichtheid. Daar tegenover laat hij zien hoe we door een andere bril naar organiseren kunnen kijken en hoe bepalend dat perspectief is voor wat we in organisaties doen. Sinds het uitkomen van het boek ‘Verdraaide organisaties’ gaf Wouter honderden lezingen over onder andere leiderschap en verandermanagement.
Kim Spinder
Kim Spinder
Kim Spinder innovator en piraat, winnaar van The Harvard M-Prize for Management Innovation, uitvinder van Deelstoel.nl en het open Innovatie Festival, veranderaar en dwarsligger, veelgevraagd spreker (o.a. TEDx). Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst.
Arko van Brakel
Arko van Brakel
Als ondernemer pur sang, inspirator en ondernemers influencer zet Arko van Brakel aan tot actie. Hij leert zijn publiek om talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten en hierdoor adequaat te reageren op innovatie, disruptie en verandering. Zo wordt zijn publiek weerbaar en wendbaar en wordt hun rol in de toekomst gegarandeerd. De wereld is niet maakbaar – keuzes, gedrag en reacties van individuen, teams en organisaties wel. Never a dull moment met Arko op het podium. Hij gaat energiek, professioneel en authentiek te werk. Empathie en betrokkenheid bij zijn publiek spelen bij Arko een grote rol, want hij wil écht verschil maken. Zijn energie werkt aanstekelijk en creëert een dynamische omgeving met actie en interactie. Meer dan dertig jaar ondernemerschap als internet ondernemer, investeerder en opleider met hoge pieken maar ook dalen en het geven van inmiddels duizenden lezingen, maakt Arko een ervaren professional en spreker met kennis en expertise. Hij koppelt wetenschappelijke inzichten aan talloze praktijkervaringen die hij opdeed als ondernemer, algemeen directeur van leiderschapsinstituut de Baak en als mede-oprichter van het internationale Semco Style Institute, samen met onder anderen Ricardo Semler. Arko richt zich op de ontwikkeling van impact-ondernemerschap bij mens en organisatie. Hij is een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Zijn boek 'Iedereen ondernemer' was genomineerd voor 'Managementboek van het Jaar 2011’. Zijn nieuwste boek heet “Ondernemen met impact”. “
Hessiëlle  Kerkhoff
Hessiëlle Kerkhoff
Hessiëlle Kerkhoff MBA en pedagoog, is eigenaar van De Waerdmeester. Vanuit haar bedrijf werkt zij aan bewustzijnsontwikkeling gericht op signatuur wat bijdraagt aan eigentijds leiderschap. Ze is spreker, begeleid managementteams en coacht. Hiervoor werkte zij in het onderwijs, de kinderopvang en de zorg. Als directeur van een verpleeghuis en in de wijkverpleging droeg ze als leidinggevende bij aan de omslag naar waarde gedreven zorg. De focus van Hessiëlle is gericht op het begeleiden van leiders naar de volgende stap in hun professionele ontwikkeling. Ze is lid van een raad van toezicht in de ouderenzorg en voorzitter van stichting Vraagelkaar.
Kevin  Weijers
Kevin Weijers
Kevin Weijers is de Chief Exploration Officer (CEO) van Rond de Wereld in 80 Experimenten. Ruim twee jaar hielp hij bedrijven over de hele wereld nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak. Kevin haalt zijn inspiratie voornamelijk uit de experimenten en mensen die hij ontmoet in het buitenland. Er is voor hem geen betere manier om tot nieuwe inzichten te komen, dan om van fysieke locatie te wisselen en op te gaan in een andere cultuur. Verder heeft hij inspirerende collega-sprekers om hem heen en luistert hij naar podcasts.
Robert Daverschot
Robert Daverschot
Robert Daverschot weet als geen ander, je al snel op je gemak te doen voelen – of het nu op het podium is of in het publiek. In binnen- en buitenland interviewde hij captains of industry, ministers en zelfs de Dalai Lama. Toch staat tijdens iedere bijeenkomst het publiek centraal. Met een achtergrond in de hospitality branche, weet hij van events waardevolle contactmomenten te maken. Hij werkt regelmatig samen met het Nederlands Debat Instituut en is lid van de Vakgroep Goede Dagvoorzitters. Zijn professionele achtergrond in de vergader- en hospitality branche verklaren zijn antenne voor sfeer en energie.

Praktische informatie

Programma

Voorwaarden

Ook interessant voor u

29 OKT
seminar
Kom ook naar deze energieke dag vol concrete inspiratie, praktische tips en bruikbare oefeningen om meer uit jezelf en je team te halen! Meer
599,-
15 SEP
seminar
Hét seminar over presenteren en overtuigen! Met Verbaal Meester Remco Claassen en debatexpert Sharon Kroes. Meer
995,-
22 SEP
seminar
This is your chance to see Seth Godin live! Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden