Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Winnen in een digitale wereld

Voordeelpakket

Ingenaaid Nederlands 2021 9797090130076
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Voordeelpakket van drie boeken.

De Airbnb Story
In 2008 bouwden twee arme studenten en hun programmerende nerdvriend een platform dat binnen tien jaar de grootste aanbieder van accommodaties ter wereld werd.

Bezonomics
Brian Dumaine onthult op basis van ruim 150 bronnen binnen en buiten Amazon voor het eerst de onderliggende principes waarmee Jeff Bezos de dominante positie van Amazon realiseert.

Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk
Leer met dit boek hoe je een kalme organisatie inricht en hoe je jouw eigen werk, team of afdeling rustiger maakt. Van de oprichters van Basecamp.

Specificaties

ISBN13:9797090130076
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Verschijningsdatum:26-2-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Leigh Gallagher

Leigh Gallagher is assistent-hoofdredacteur bij Fortune. Ze is daarnaast medevoorzitter van de Fortune Most Powerful Women Summit en van de redactionele franchise Fortune’s 40 Under 40 buiten de VS. Ze is geregeld te gast bij CBS This Morning, Marketplace, MSNBC’s Morning Joe, CNBC en CNN. Gallagher woont in New York City.

Andere boeken door Leigh Gallagher

Over Brian Dumaine

Brian Dumaine is een prijswinnend journalist voor Fortune. Hij schreef eerder The Plot to Save the Planet (2008), Greatest Business Decisions of All Time (2012) en Go Long: Why Long-Term Thinking is Your Best Short-Term Strategy (2018) samen met Michael Useem. Hij woont in Dobbs Ferry, op steenworp afstand van New York.

Andere boeken door Brian Dumaine

Over Jason Fried

Jason Fried is medeoprichter en CEO van Basecamp. Hij begon het bedrijf in 1999 en runt de zaken sinds die tijd. Samen met David schreef hij Getting Real, Rework en Remote. Als het om business gaat, vindt hij dat dingen eenvoudig zijn tot je ze gecompliceerd maakt. En als het om leven gaat: we proberen allemaal om er al doende achter te komen hoe dat moet.

Andere boeken door Jason Fried

Over David Heinemeier Hansson

David Heinemeier Hansson is medeoprichter van Basecamp en coauteur van The New York Times-bestsellers Rework en Remote. Hij is ook de maker van de softwaretoolkit Ruby on Rails, de software achter Twitter, Shopify, GitHub, Airbnb, Square en meer dan een miljoen andere online applicaties. David komt uit Denemarken, verhuisde in 2005 naar Chicago en verdeelt nu zijn tijd tussen de VS en Spanje met zijn vrouw en twee zonen. In zijn vrije tijd rijdt hij graag in raceauto’s en doet hij mee aan internationale wedstrijden, neemt hij clichéfoto’s van zonsondergangen en kinderen, en gaat hij veel te veel tekeer op Twitter.

Andere boeken door David Heinemeier Hansson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Winnen in een digitale wereld