Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, e.a.

Great to Cool meets Generatie Z - donderdag 9 februari 2012

The next level summit

Seminar Nederlands 2012 9787090002152
Uitverkocht

Samenvatting

Download hier meer informatie over het programma en de sprekers!

Datum: Donderdag 9 februari 2012, 13.00-16.30 uur
Locatie: Seats2meet, Utrecht

Great to cool meets Generatie Z
Bent u toe aan een middag vol inspiratie, verrassende inzichten en praktische know how? Laat u dan inspireren door brain agent & trendteller René Boender én topstrateeg & psycholoog Dr. Jos Ahlers, die zijn hart heeft verloren aan marketing en communicatie. Zij brengen u naar 'the next level'.

René Boender, auteur van bestseller Great to Cool (genomineerd voor de longlist voor 'Managementboek van het Jaar' deelt met veel energie zijn kennis, ervaring en visie als braincandies met een bite. Hij signaleert trends waar u wat aan heeft én strooit met adviezen waar u zeker opgewonden van raakt. Laat uw business happiness vergroten én gun uzelf nieuwe inzichten en inspiratie. De Verras, verander en verover keynote is wereldwijd vermaard en dit keer in een unieke combinatie met Jos Ahlers te ervaren. Samen met hem schreef René Boender Generatie Z, dat momenteel in onze top-10 staat.

Dit keer legt Jos Ahlers vervolgens de directe link met Generatie Z én bespreekt de opkomst van deze onstuitbare, digitale generatie, die vanaf 2020 de werkvloer op gaat stromen. Kortom: de werknemers en allesbepalende consument van de toekomst. Hoe denkt Generatie Z? Zijn wij er wel klaar voor? Of staan wij straks allemaal schaakmat. Motiveren kunnen we ze niet, inspireren des te meer.

Managementboek ontmoet u graag op 9 februari op een middag die u niet snel zult vergeten.

Deelnamekosten
De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 249,- (excl. btw) per persoon, inclusief al uw consumpties, lunch en netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt beide bestsellers t.w.v. € 39,90 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie. U ontvangt bovendien van elke bestseller ook het e-book t.w.v. € 19,90 (ex. btw): hiermee kunt u iemand anders inspireren of de ogen openen.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het boekevent kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Er zijn slechts 80 kaarten beschikbaar. Reserveer daarom nu een plaats.
Als u dat wenst, kunt u zich ook aanmelden via e-mail (aanmelden@boekevents.nl)

Specificaties

ISBN13:9787090002152
Taal:Nederlands
Bindwijze:seminar
Verschijningsdatum:9-2-2012
Hoofdrubriek:Marketing

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over René Boender

René C.W. Boender (1958) is al ruim tien jaar een veelgevraagd spreker. Hij treedt op over de hele wereld met zijn 'verras, verander en verover' keynote. Iedere keer weer, weet hij zijn publiek te raken en te motiveren om op weg te gaan naar meer (zakelijk) geluk. Op uitnodiging adviseert hij als brain-agent, innovatiefuturist en trendteller grote internationals en CEO's, en geeft hij gastcolleges aan internationale universiteiten. Afgelopen jaar verschenen zijn twee bestsellers, 'Great to Cool' en 'Generatie Z'.

Andere boeken door René Boender

Over Jos Ahlers

Dr. Jos Ahlers is, na jarenlang verbonden te zijn geweest aan grote internationale communicatiebureaus. Daarna was hij werkzaam als onafhankelijk adviseur voor bedrijven, instellingen en overheid. Tegenwoordig is hij Senior Strateeg bij het Amsterdamse reclamebureau N=5.

Andere boeken door Jos Ahlers

Inhoudsopgave


13.00 uur
U bent van harte welkom voor een inlooplunch

13.30 uur
Welkom!

13.45 uur
'Great to Cool' door René Boender

Bent u klaar voor een paar braincandies met een bite? Staat u open voor de '3 1 2 E-regel'? Durft u te dromen en wacht u liever niet af? En wilt u ook uw business happiness vergroten? Dan is dit uw kans!

14.45 uur
Social networking break

15.15 uur
'Generatie Z' door Jos Ahlers

Tik, tik, tik, voor je 't weet is het zover! Vanaf 2020 is Generatie Z aan zet. Ben je er klaar voor? Of sta je straks schaakmat? Motiveren kunnen we Generatie Z niet, maar inspireren des te meer.

16.15 uur
Great to Cool meets Generatie Z

16.30 uur
Afsluiting & social networking borrel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Great to Cool meets Generatie Z - donderdag 9 februari 2012