Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Boekevent - Tools voor ondernemers - dinsdag 22 mei 2012

Vergroot je kansen als ondernemer met tips van experts!

Seminar Nederlands 2012 9787090002879
Uitverkocht

Samenvatting

Download hier meer informatie over het programma en de sprekers!

Datum: dinsdag 22 mei 2012, 13.00 - 16.45 uur
Locatie: Seats2meet, Utrecht

Tools voor ondernemers
Managementboek nodigt u uit voor een sprankelend middagseminar vol inspiratie en gerichte informatie waar u als ondernemer weer mee verder kunt. Entrepreneur en top-spreker Arko van Brakel opent de middag met een bruisende key-note.

Tijdens dit middagseminar krijgt u veel concrete tips, tricks en tools van ondernemers, die toevallig ook nog een boek geschreven hebben. Doe uw voordeel en kom naar dit inspirerende middagseminar boordevol kennis en inspiratie.

Uw investering
De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 249,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties en lunch. Iedere deelnemer ontvangt een boekenset met de meest actuele boeken van alle auteurs ter waarde van
€ 93,30
(incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u deze natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het boekevent kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Er zijn 60 kaarten beschikbaar. Reserveer daarom nu een plaats.
Als u dat wenst, kunt u zich ook aanmelden via e-mail.

Specificaties

ISBN13:9787090002879
Taal:Nederlands
Bindwijze:seminar
Verschijningsdatum:22-5-2012
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Arko van Brakel

Arko van Brakel (1968) is mede-oprichter van EuroNet, PuntEDU en Jamby, en eigenaar van Nieuwe Helden. Arko's missie in het leven is het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Hij is op kleine schaal actief als investeerder en is een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Van Brakel mag met recht een serial enterpreneur worden genoemd. Hij heeft diverse ondernemingen opgericht of doorgestart en investeert in een aantal ondernemingen. Succesvolle en minder succesvolle. Soms te vroeg voor de markt. De rode draad in zijn ondernemersbestaan is echter duidelijk: vernieuwen en innoveren.

Andere boeken door Arko van Brakel

Over Judith Webber

Judith Webber inspireert graag ondernemers hun masker af te doen, zichzelf te laten zien en daarmee de juiste keuzes te maken, focus aan te brengen en vanuit puurheid te ondernemen. Dit doet zij al coachend, trainend, sprekend en schrijvend. Zie verder ook: www.laatjezelfzien.nu

Andere boeken door Judith Webber

Over Frans Reichardt

Frans Reichardt genoot een brede communicatieopleiding in marketing, reclame, PR en voorlichting voordat hij zijn loopbaan startte bij Vendex International. Hij werkte als consultant bij Jay Curry Associates, was marketing manager bij een internationale uitgeverij van managementboeken en was lid van het managementteam bij The DM Group/TBWA. Hij is mede-oprichter van internetbureau Stratim Interactive en oprichter van communicatieadviesbureau Holy Cow!. In 1999 onderscheidde de dm-brancheorganisatie DMSA hem met een 'Veer' voor zijn werk achter de schermen. Een vakjury nomineerde hem voor de titel 'DM Man van het Jaar'. Tegenwoordig werkt Reichardt als zelfstandig adviseur, trainer, spreker & auteur.

Andere boeken door Frans Reichardt

Inhoudsopgave

12.30 uur
U bent van harte welkom voor de inlooplunch

13.00 uur
Iedereen ondernemer! door Arko van Brakel

Arko's missie in het leven is het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Hij is op kleine schaal actief als investeerder en is een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Tijdens zijn openingssessie belicht hij de uitdagingen waar u als ondernemer nu voor staat. Inspiratie verzekerd!

13.45 uur
Kies en ze kiezen jou door Judith Webber

14.25 uur
Zakelijk netwerkendoor Rob Tol

15.05 uur
Social networking break

15.20 uur
De Gunfactor door Michiel Cobben

16.00 uur
Business blunders door Frans Reichardt

16.40 uur
Afsluiting & social networking borrel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boekevent - Tools voor ondernemers - dinsdag 22 mei 2012