Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Masterclass

Masterclass: Energiek veranderen in 90 dagen

Het vliegwiel van versneld veranderen

Masterclass met Hans van der Loo, Lucas Schröder

Masterclass met Hans van der Loo, Lucas Schröder

Masterclass: Energiek veranderen in 90 dagen

Het vliegwiel van versneld veranderen

Met...

Hans van der Loo Hans van der Loo
Lucas Schröder Lucas Schröder

Over deze masterclass

Dwars door de hoogste golven versnellen en to the max presteren. Dat is wat de elitezeilers doen die aan de Volvo Ocean Race deelnemen. Met een prestatielat die torenhoog ligt en omstandigheden die loodzwaar zijn, weten ze telkens weer het onmogelijke te presteren.

Wat is hun geheim? Hoe slagen zij erin om onder grote druk te presteren? En wat kunt u van hen leren om straks uw eigen zakelijke´race´ te winnen?

In een wervelende masterclass in Noordwijk aan Zee leren oceaanzeiler en prestatiecoach Lucas Schröder en bestsellerauteur en veranderexpert Hans van der Loo u de fascinerende parallellen tussen de wereld van het oceaanzeilen en die van eigentijdse organisaties kennen. U krijgt tal van nieuwe inzichten en bruikbare tools aangereikt om in minimale tijd maximaal te kunnen presteren.

Tijdens deze stormachtige masterclass sneuvelen heel wat heilige huisjes. Daar staat tegenover dat u en uw team binnen vier uur maar liefst 3 succesfactoren en vijf stappen leren kennen om snel, soepel en succesvol te presteren. Bovendien verlaat iedereen de masterclass met een persoonlijk prestatieplan! 

  • Maak vaart en presteer als een deelnemer aan de Volvo Ocean Race
  • Leer de 3 geheimen van succes in oceaanraces
  • Vergroot je prestatiekracht in 5 stappen
  • Het vliegwiel van versneld veranderen

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Boek uw eigen sessie - incompany
Dit programma kunnen wij u ook aanbieden in een incompany variant voor een halve of hele dag. Zie voor hier meer informatie.

De Managementboek Events zijn CEDEO erkend. Inmiddels hebben meer dan 5000 professionals onze bijeenkomsten bezocht en hoog gewaardeerd.

Boekenpakket bij deze masterclass

Vaart maken
Hans van der Loo
Vaart maken
11,95

Sprekers

Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen. Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als ‘Waar haal je de energie vandaan?’, 'Kus de visie wakker’, 'Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk)’, 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.
Lucas Schröder
Lucas Schröder
Lucas Schröder is de snelste Nederlander in een van de zwaarste oceaanraces ter wereld. Heeft meer dan 30.000 zeemijlen geracet. Hij is (ervarings)deskundige in presteren onder grote druk en trainer/coach op het gebied van energie- en prestatiemanagement.

Video

Praktische informatie

Programma

13.30 uur Opening
Check-in en programmaoverzicht

Sessie I: Onder druk presteren in de Volvo Ocean Race

- Ervaar de uitdagingen van een oceaanrace aan den lijve
- Werp een blik in het brein van een oceaanzeiler!
- Leer de 3 geheimen van succes in oceaanraces kennen.

Extra tip: het belang van het ritme van spanning en ontspanning
Extra item: voor deze masterclass wordt een opzienbarende gebeurtenis uit de huidige editie van de Volvo Ocean Race onder de loep genomen

Sessie II: De gouden cirkel van energiek veranderen

- Waarom veranderen meestal gedoe is en wat je eraan kunt doen
- Het vliegwiel van versneld veranderen bij eigentijdse game changers
- Geef jezelf een boost en vergroot je prestatiekracht in 5 stappen en verander in 90 dagen

Extra item: voor deze masterclass wordt een specifieke zeilwijsheid onder de loep genomen en naar uw organisatiepraktijk vertaald

Check-out: Q&A en vooruitkijken naar morgen'. Stel je eigen prestatieplan op waarmee je morgen aan de slag gaat!

16.30 uur Borrel en gelegenheid tot Q&A

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 295,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt 'Vaart maken. Energiek veranderen in 90 dagen'. Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega of relatie. 

Kortingen
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

01 OKT
Seminar
Kom ook naar deze actuele dag over het organiseren van wendbaarheid en veranderen door te experimenteren en samen te leren! Meer
625,-
12 OKT
Seminar
Kom ook naar deze unieke dag met 5 topsprekers over de psychologie van leiderschap. Meer
625,-
02 NOV
Event
Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar waar het in de praktijk werkelijk om zou moeten gaan: op zoek naar eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Ze willen terug naar de bedoeling. Meer
495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden