Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Online training

Lean White Belt

Een introductie in Lean

Online training met Vincent Wiegel, John Maes

Online training met Vincent Wiegel, John Maes

Lean White Belt

Een introductie in Lean

Uw docenten

Vincent Wiegel Vincent Wiegel
John Maes John Maes

Over deze online training

Lean is een methode die op een eenvoudige manier streeft naar voortdurende verbetering. Iedereen profiteert van die verbeteringen: klanten, medewerkers én de organisatie zelf. Wie volgens de Lean principes werkt, maakt het verbeteren van processen, producten en resultaten tot een continu proces.

Lean kent een aantal niveaus, ook wel 'belts' genoemd: de white-, de yellow-, de green- en de black belt.

Deze online Basistraining Lean White Belt legt de basis voor het werken met Lean. We introduceren op een laagdrempelige manier de termen en de begrippen en we leggen uit wat werken met Lean voor organisaties betekent.

Na deze training bent u klaar om met de vervolgcursus te starten: de geaccrediteerde online training Active Lean Yellow Belt.

Deze White Belt training maakt gebruik van moderne didactische principes gericht op gedragsverandering, omdat we willen dat de verandering duurzaam is.

De training is eenvoudig van opzet en vooral ook praktisch. In de video's krijgt u uitleg en via de cases en vragen gaat u de stof écht begrijpen. Een eindtoets is onderdeel van de training.

U volgt de training waar en wanneer het u uitkomt, op uw smartphone, tablet of PC.

 

Benodigd werk- en denkniveau: Minimaal MBO.

Studieduur: 2-3 uur

Licentieduur: Na aanschaf van deze online training is de licentie een jaar geldig. Gedurende deze periode kunt u de online training volgen.

 

Programma

Lean in 5 thema’s 1. De klant centraal - Wat is inleven in de klant? - Wat is klantwaarde? - Wat is de definitie van waarde? + e-magazine 2. Herkennen en ingrijpen - Welke soorten activiteiten onderscheidt Lean? - Welke activiteiten van werknemers zijn verspilling? - Waneer is veel té veel? - Waarom is kwaliteit zo belangrijk? + e-magazine 3. Intuïtief en strategisch organiseren - Wat betekent flow? - Flow en verspillingen + e-magazine 4. Dienstbaar en succesvol zijn - Wat is ‘pull’? - Onbalans en overbelasting + e-magazine 5. Kansen zien en doorontwikkelen - Keek op de week - 5S - De dagstart + e-magazine Eindtoets Lean White Belt (+ certificaat)

Docenten

Vincent Wiegel
Vincent Wiegel
Lector Lean, University of Arnhem & Nijmegen, founder www.newengineers.nl.
John Maes
John Maes
Master Black Belt, senior Vice President Lean Competence Center Rabobank

Praktische informatie

Programma

Inleiding

The Bigger Picture

Lean in 5 thema’s

1. De klant centraal
- Wat is inleven in de klant?
- Wat is klantwaarde?
- Wat is de definitie van waarde?
+ e-magazine

2. Herkennen en ingrijpen
- Welke soorten activiteiten onderscheidt Lean?
- Welke activiteiten van werknemers zijn verspilling?
- Waneer is veel té veel?
- Waarom is kwaliteit zo belangrijk?
+ e-magazine

3. Intuïtief en strategisch organiseren
- Wat betekent flow?
- Flow en verspillingen
+ e-magazine

4. Dienstbaar en succesvol zijn
- Wat is ‘pull’?
- Onbalans en overbelasting
+ e-magazine

5. Kansen zien en doorontwikkelen
- Keek op de week
- 5S
- De dagstart
+ e-magazine

Eindtoets Lean White Belt (+ certificaat)

Voorwaarden

Inschrijven en direct starten
De kosten voor de online basistraining White Belt bedragen €75,00 (excl. 21% btw). Na aanmelding ontvangt u een inlogcode en kunt u direct starten. Na ontvangst van de toegangscode heeft u een jaar lang toegang tot de online training.

Wanneer u de basistraining heeft afgerond en u besluit binnen een maand om de gecertificeerde online training 'Active Lean Yellow Belt' te gaan volgen, betaalt u niet €295,- maar €220,-. In deze prijs is inbegrepen:

• een exemplaar van het boek 'Succesvol Lean' (à €34,95)
• de eindtoets (à €59,50)

De normale prijs voor de Yellow Belt training bedraagt €250,- voor cursisten die de White Belt eerder hebben aangeschaft.


Meer deelnemers per organisatie?

Active Lean wordt door organisaties vaak ingezet om op een voordelige én efficiëntere manier grote groepen van het personeelsbestand te trainen. Uiteraard gelden interessante kortingen bij afname van meerdere licenties. Voor vragen kunt contact met ons opnemen: Managementboek Academy. Tel 010-4731397.

Ook interessant voor u"

19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
11 APR
Masterclass
We weten allemaal dat elkaar aanspreken niet leuk is, maar wel veel oplevert. Als u mensen duidelijk laat weten waar ze aan toe zijn en ervoor zorgt dat feedback veilig voelt, helpt ze dat plezierig en beter samen te werken, melden ze zich minder vaak ziek en komt er ruimte vrij voor nieuwe ideeën. Meer
699,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden