Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Online seminar: Winnaarsmentaliteit

Seminar met Bibian Mentel, Erik Scherder, Constantijn van Oranje, Eva Jinek, Mark Tuitert, Remy Gieling

Seminar met Bibian Mentel, Erik Scherder, Constantijn van Oranje, Eva Jinek, Mark Tuitert, Remy Gieling

Online seminar: Winnaarsmentaliteit

Met onder andere...

Bibian Mentel Bibian Mentel
Erik Scherder Erik Scherder
Constantijn van Oranje Constantijn van Oranje

Over dit seminar

Bibians Mentels ultieme 'bucket list' event voor ondernemer en leiders

Bibian Mentel is de ongekroonde koningin van de winnaarsmentaliteit. Haar wilskracht, doorzettingsvermogen en positiviteit inspireren velen om het allerbeste uit hun leven te halen. Zowel privé als ook zakelijk.

Bibian heeft een bucketlist. Een lijst met wensen die ze wil realiseren, nu het nog kan. Hoog op deze lijst staat: schitteren op een groot evenement om mensen inspiratie te geven uit haar levensverhaal. En tegelijkertijd fondsen ophalen om haar nalatenschap goed te regelen.

Op 9 maart komt haar bucket-list droom uit.

 • Mark Tuitert, Olympisch Kampioen
 • Constantijn van Oranje, boegbeeld van de startups in Nederland
 • Prof. dr. Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie
 • Roxanne (Rocky) Hehakaija, directeur van Favela Street
 • Eva Jinek, gespreksleider
 • Remy Gieling, dagvoorzitter

De opbrengst van dit digitale seminar komt geheel ten goede aan de dromen van Bibian Mentel. Alle sprekers werken belangeloos mee.

Organisatie = DenkProducties
Dit seminar is een productie van DenkProducties i.s.m. Managementboek. Uw aanmelding wordt bevestigd en gefactureerd door DenkProducties.

Programma

10:30 Start programma
12:00 Pauze
12:30 Vervolg programma
14:00 Einde
Winnaarsmentaliteit
* Met je goede been uit bed * LEEF * It’s all about Mentelity
Boven jezelf uitstijgen
* Maximaal presteren en de wereld ‘tussen de oren’ * Hoe reguleer je emoties en verander je je denken? * Filosofische lessen van een topsporter
De wetenschap van winnaarsmentaliteit
* Hoeveel invloed heb je op je hersenen? * Jezelf trainen in wilskracht en doorzettingsvermogen * Overwinningen die je elke dag kunt halen
Waar een wil is is een weg
* Geloven in je eigen dromen * Hoe kijk je naar jezelf als de wereld jou anders ziet? * Lessen over waarom nemen je bezit vergroot maar geven je rijker maakt
Ondernemen = doorzetten
* Ondernemen is vaker opstaan dan vallen * Het DNA van een ondernemer met winnaarsmentaliteit * Overeenkomsten en verschillen tussen geslaagde en mislukte startups Interview Eva Jinek met Constantijn van Oranje Nassau
Talkshow: werk maken van je nalatenschap
Afsluitende talkshow tussen Eva Jinek, Bibian Mentel en de andere gasten met de kans voor deelnemers om vragen te stellen.

Sprekers

Bibian Mentel
Bibian Mentel
In 2002 verloor Bibian op 27-jarige leeftijd haar onderbeen door kanker. Ze stond toen op het punt om zich te plaatsen voor de Olympische Winterspelen in Salt Lake City, USA. Vier maanden na haar amputatie stond ze alweer op haar snowboard en zeven maanden later werd ze zelfs weer Nederlands Kampioen bij de validen. Ondanks dat de kanker zeven keer terugkwam, bleef zij snowboarden. Zo werd ze in februari 2017 voor de vijfde keer wereldkampioene. Mede dankzij de inzet van Bibian staat snowboarden sinds 2014 op het Paralympisch programma. Dat jaar behaalde ze in Sochi dan ook de allereerste Paralympische gouden medaille in het snowboarden. Vier jaar later, in Pyeong-Chang, won ze tweemaal goud. In 2014 en 2018 is Bibian bekroond tot Paralympisch sporter van het jaar. Bibian besloot om na de spelen van Pyeong-Chang in oktober 2018 te stoppen met het bedrijven van topsport. Ze is zich vanaf dat moment altijd blijven inzetten voor het snowboarden. Daarnaast probeert ze kinderen met een lichamelijk uitdaging aan het sporten te krijgen met haar Mentelity Foundation. De laatste jaren gaat het op en af met de gezondheid van Bibian. In 2019 werd ze kort achter elkaar twee keer geopereerd aan uitzaaiingen in haar nek en rug. Bij de eerste operatie liep Bibian een incomplete dwarslaesie op en sindsdien zit ze in een rolstoel, terwijl ze hard werkt aan haar herstel. De rolstoel houdt Bibian niet tegen om nieuwe uitdagingen aan te pakken. Zo doet ze in haar rolstoel mee aan het programma Dancing with the Stars, als eerste deelnemer ooit.
Erik Scherder
Erik Scherder
Erik Scherder is hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en hoogleraar bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Ard Schenk en Dick Swaab geeft hij lezingen door het hele land. Hij is bekend van de Universiteit van Nederland en van De Wereld Draait Door.
Constantijn van Oranje
Constantijn van Oranje
Constantijn van Oranje leads Techleap.nl, the accelerator for the Tech-ecosystem in the Netherlands. As Special Envoy he is on a mission to turn The Netherlands into a unicorn nation. He and his team connect the Dutch Tech-ecosystem to help ambitious and promising Dutch Tech companies grow fast internationally by improving their access to capital, market, talent and technologies. Constantijn co-founded StartupFest Europe, which is still the biggest start-up event ever organized in The Netherlands. He used to be Chief of Staff of VP Neelie Kroes at the European Commission in charge of the Digital Agenda and lead the Brussels office of the RAND Corporation. He is currently also Director Digital Technology & Macro Strategy at Macro Advisory Partners in London and New York and Edge Fellow at Deloitte Centre for the Edge. Besides innovation and technology Constantijn van Oranje is passionate about art, music, photography, and nature.
Eva Jinek
Eva Jinek
Eva Jinek is journalist en presentatrice. Iedere werkdag rond de klok van 22 uur te zien met haar talkshow JINEK op RTL4, waarin ze in een ongedwongen sfeer en met een doortastende journalistieke aanpak met haar gasten de actualiteiten doorneemt. De in Tulsa, Oklahoma, geboren Eva groeide op in Washington DC en woont sinds haar elfde in Nederland. Ze studeerde Amerikaanse geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Eva’s carrière begon na haar studie op de buitenlandredactie van de NOS. In 2008 werd ook haar talent voor de camera ontdekt en zo presenteerde ze het NOS Journaal en verschillende actualiteitenrubrieken. Via WNL en KRO-NCRV, waarvoor eigen talkshows presenteerde, kwam ze in 2019 terecht bij RTL. Eva won in 2018 de prestigieuze Sonja Barend Award en in 2017 mocht ze al een TV beeld voor beste presentator en de Zilveren Televizier Ster in ontvangst nemen en werd ze benoemd tot omroepvrouw van het jaar 2017.
Mark Tuitert
Mark Tuitert
Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld, maar valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de Spelen in Sochi in 2014, besloot Mark zijn talenten op ander gebied te ontwikkelen. Zo is hij co-founder van First Energy Gum, produceert zijn eigen ‘Drive Podcast’. Mark Tuitert heeft een inspirerend verhaal dat hij op openhartige wijze vertelt. Hij kan als geen ander een duidelijke verbinding leggen tussen topsport en ondernemen. Hoe ga je om met tegenslag? Hoe haal jij het beste uit jezelf?
Remy Gieling
Remy Gieling
Remy Gieling (32) is hoofdredacteur van vakmedia MT/Sprout en initiator van de toonaangevende wekelijkse nieuwsbrief over kunstmatige intelligentie op ai.nl. Daarnaast is hij host van diverse podcasts, staat hij regelmatig op zakelijke podia als spreker, dagvoorzitter en is hij commentator voor tv, radio en kant.

Praktische informatie

Locatie

Thuiskantoor
Thuiskantoor

Routebeschrijving

Programma

10:30 - Opening door dagvoorzitter Remy Gieling

* Bibian Mentel: Winnaarsmentaliteit

* Mark Tuitert: Boven jezelf uitstijgen

* Prof. dr. Erik Scherder: De wetenschap van winnaarsmentaliteit

12:00 - Pauze

12:30 - Vervolg

* Rocky Hehakaija: Waar een wil is is een weg

* Constantijn van Oranje Nassau: Ondernemen = doorzetten

* Talkshow o.l.v. Eva Jinek: werk maken van je nalatenschap

14:00 - Einde

Voorwaarden

Dit online seminar kost € 495,- (excl. BTW) en kunt u thuis volgen via een nieuw digitaal platform van Denkproducties. 

Opgeven kan via deze link.

Mocht u vragen hebben, stuurt u dan vooral een e-mail naar ons.

Voor de digitale masterclasses hoeft u geen tool te downloaden. Een aantal dagen voor de masterclass ontvangt iedere deelnemer een link naar de live sessie. Deze kunt u het beste openen in een Google Chrome browser.

Ook interessant voor u"

20 APR
Webinar
Wat als klanten meer willen dan een uitstekende service? Meer
295,-
20 MEI
Webinar
Dé onderhandelingsexpert van de VS live met de beste tips voor een nog beter resultaat! Meer
395,-
25 MEI
Webinar
Slimme technieken om concentratielekken te dichten en meer gedaan te krijgen Meer
295,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden