Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Incompany

Incompany: Energiek veranderen in 90 dagen

Maak vaart en presteer als een deelnemer aan de Volvo Ocean Race!

Incompany met Hans van der Loo, Lucas Schröder

Incompany met Hans van der Loo, Lucas Schröder

Incompany: Energiek veranderen in 90 dagen

Maak vaart en presteer als een deelnemer aan de Volvo Ocean Race!

Met...

Hans van der Loo Hans van der Loo
Lucas Schröder Lucas Schröder

Over dit incompanyprogramma

Boek uw eigen masterclass met Hans van der Loo en Lucas Schröder! 18 januari is een fictieve datum. Exacte datum en locatie zijn uiteraard in overleg met u. Mail ons indien u interesse heeft in deze masterclass.

Dwars door de hoogste golven versnellen en to the max presteren. Dat is wat de elitezeilers doen die aan de Volvo Ocean Race deelnemen. Met een prestatielat die torenhoog ligt en omstandigheden die loodzwaar zijn, weten ze telkens weer het onmogelijke te presteren.

Wat is hun geheim? Hoe slagen zij erin om onder grote druk te presteren? En wat kunt u van hen leren om straks uw eigen zakelijke´race´ te winnen?

In een wervelende eendaagse masterclass (kan ook aangepast worden voor een halve dag) leren oceaanzeiler en prestatiecoach Lucas Schröder en bestsellerauteur en veranderexpert Hans van der Loo u de fascinerende parallellen tussen de wereld van het oceaanzeilen en die van eigentijdse organisaties kennen. U krijgt tal van nieuwe inzichten en bruikbare tools aangereikt om in minimale tijd maximaal te kunnen presteren.

Tijdens deze stormachtige masterclass sneuvelen heel wat heilige huisjes. Daar staat tegenover dat u en uw team binnen vier uur maar liefst 3 succesfactoren en vijf stappen leren kennen om snel, soepel en succesvol te presteren. Bovendien verlaat iedereen de topclass met een persoonlijk prestatieplan!

Boekenpakket bij dit incompanyprogramma

Vaart maken
Hans van der Loo
Vaart maken
9,95

Sprekers

Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen. Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als ‘Waar haal je de energie vandaan?’, 'Kus de visie wakker’, 'Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk)’, 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.
Lucas Schröder
Lucas Schröder
Lucas Schröder is de snelste Nederlander in een van de zwaarste oceaanraces ter wereld. Heeft meer dan 30.000 zeemijlen geracet. Hij is (ervarings)deskundige in presteren onder grote druk en trainer/coach op het gebied van energie- en prestatiemanagement.

Video

Praktische informatie

Programma

OPENING
Check-in en programmaoverzicht

Sessie I: Onder druk presteren in de Volvo Ocean Race

- Ervaar de uitdagingen van een oceaanrace aan den lijve
- Werp een blik in het brein van een oceaanzeiler!
- Leer de 3 geheimen van succes in oceaanraces kennen.

Extra tip: het belang van het ritme van spanning en ontspanning
Extra item: voor iedere masterclass wordt een opzienbarende gebeurtenis uit de huidige editie van de Volvo Ocean Race onder de loep genomen

Sessie II: De gouden cirkel van energiek veranderen

- Waarom veranderen meestal gedoe is en wat je eraan kunt doen
- Het vliegwiel van versneld veranderen bij eigentijdse game changers
- Geef jezelf een boost en vergroot je prestatiekracht in 5 stappen en verander in 90 dagen

Extra item: voor iedere masterclass wordt een specifieke zeilwijsheid onder de loep genomen en naar uw organisatiepraktijk vertaald

Check-out: Q&A en vooruitkijken naar morgen'. Stel je eigen prestatieplan op waarmee je morgen aan de slag gaat!

Borrel en gelegenheid tot Q&A

Voorwaarden

PRIJSINDICATIE
€ 3.000,- (exclusief BTW, locatiekosten, huur apparatuur en reiskosten). Inclusief een uitgebreide telefonische voorbespreking met Hans van der Loo waarin uw eigen topclass met Lucas Schröder en hem doorgesproken zal worden.

DATUM & LOCATIE
Deze topclass kan als ochtend- en/of middagsessie plaats vinden geleverd bij uw organisatie in huis of in een externe locatie. Wij adviseren u graag. De datum wordt uiteraard in onderling overleg vastgesteld. Desgewenst bestaat de mogelijkheid om de topclass tot een eendaags event uit te bouwen.

Inlichtingen hierover kunt u krijgen via Ronand Jansen.

Ook interessant voor u"

17 MEI
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden