Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Incompany

Incompany: Maak van jezelf én je team een powerhouse

Incompany met Hans van der Loo, Patrick Davidson

Incompany met Hans van der Loo, Patrick Davidson

Incompany: Maak van jezelf én je team een powerhouse

Met...

Hans van der Loo Hans van der Loo
Patrick Davidson Patrick Davidson

Over dit incompanyprogramma

Uit recent onderzoek blijkt dat energieke medewerkers gemiddeld ruim 40% beter presteren. Het verschil tussen energieke en futloze medewerkers bedraagt maar liefst een factor 10. Voor teams variëren die verschillen van een factor 40 tot zelfs een factor 2000!

Hoe kunnen jij en je team energieker presteren? Gewoon, door beter gebruik te maken van jouw natuurlijke energiepotentieel. Zoals een auto zonder brandstof niet meer dan wat gepruttel laat horen, zo heeft ieder mens ook brandstof nodig om te presteren. In tegenstelling tot  wat vaak wordt gedacht bestaat die brandstof niet uit zaken die buiten ons liggen: energy drinks of superfood, een flinke beloning of een aantrekkelijke werkomgeving. Die dingen werken meestal maar voor korte duur.

Er is ook emotionele en mentale energie die uit jezelf komt. Die werkt veel beter en langduriger. Hij komt ‘gewoon’ uit je brein, kost niets en is altijd in overvloed beschikbaar. Als je maar weet hoe je die energie kunt laten stromen.

Op zoek naar een energiek moment voor jezelf en jouw team of organisatie? Boek dan deze incompany met 'energiegoeroes' Hans van der Loo & Patrick Davidson!

Meer informatie en een voorbeeldprogramma tref je in de programma-pdf aan.

Boekenpakket bij dit incompanyprogramma

Waar haal je de energie vandaan?
Hans van der Loo
Waar haal je de energie vandaan?
23,99

Sprekers

Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals 'Kus de visie wakker, 'Psychologische veiligheid','Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' en 'Gitig gedoe op de werkplek'. deze laatste is Managementboek van het jaar 2024.
Patrick Davidson
Patrick Davidson
Patrick Davidson helpt teams en organisaties om de toekomst naar voren te halen. Hij schrijft, begeleidt en adviseert over teaming, innovatie en visie. Dat doet hij vanuit betterday, een vernieuwend adviesbureau. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen, schreef hij samen met Hans van der Loo vier boeken. 

Waarderingen

Heldere informatie, afgewisseld met opdrachten

woensdag 22 juni 2016 | Sandra de Gast, Teamleider Zij aan Zij
Het programma was helder en prettig afgewisseld met opdrachten en theorie.

Erg leerzame middag!

vrijdag 24 juni 2016 | Kim Hulscher, Clustermanager Vrouwenopvang, Leger des Heils
Leerzame middag, voor mezelf als ook voor onze teams!

De sessie was erg geslaagd!

maandag 27 maart 2017 | Verzekeringsmaatschappij,
Erg leuk en goed!

Praktische informatie

Programma

Blok 1: Energie, wat is en hoe werkt het?
Speednote: waarbij je in adembenemend tempo langs de belangrijkste inzichten over energie wordt gevoerd.
Powerwork: hoeveel energie heb je en waar haal je die vandaan? Hoe word je van een DoDo een GoGo?

Blok 2: De vijf energiegeheimen in vogelvlucht
Speednote: waarbij je langs de vijf geheimen van energie wordt gevoerd.
Powerwork: waarbij je middels een World Café-achtige opstelling langs vijf tafels wordt gevoerd. Per tafel voer je gezamenlijk opdrachten uit om te stoppen met stress en sleur, en om nieuwe energie te tanken.

Blok 3: Nieuwe energie tanken, hoe doe je dat 24/7?
Speednote: High Five! – de vijf stappen om via zelfverandering blijvend nieuwe energie te tanken.
Powerwork: maak je actieplan om morgen te beginnen en het energieke presteren vervolgens ook vast te houden!

 

Voorwaarden

De deelnamekosten bedragen € 3.995,- (ex btw) bij een maximale groepsgrootte van 20 personen. Inclusief 20 exemplaren van Waar haal je de energie vandaan? Bij een grotere groep krijgt u van ons uiteraard een aangepast aanbod.

LOCATIE
Vaak beschikt de opdrachtgever over een geschikte locatie. Wij adviseren u echter graag bij een eventuele keuze voor een externe locatie. Desgewenst regelen wij ook dit helemaal voor u.

Ook interessant voor u"

26 SEP
Masterclass
Wat doet u als u iets hoort waar u het absoluut niet mee eens bent? Hoe blijft u dan geconcentreerd en geduldig luisteren? Wanneer gebruikt u welke luistertechniek? Hoe gaat u om met emoties en onbewuste vooroordelen? Hoe stimuleert u het luisteren naar elkaar? Meer
699,-
26 SEP
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
05 NOV
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden