Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Incompany

Incompany: Maak van jezelf én je team een powerhouse

Incompany met Hans van der Loo, Patrick Davidson

Incompany met Hans van der Loo, Patrick Davidson

Incompany: Maak van jezelf én je team een powerhouse

Met...

Hans van der Loo Hans van der Loo
Patrick Davidson Patrick Davidson

Over dit incompanyprogramma

Uit recent onderzoek blijkt dat energieke medewerkers gemiddeld ruim 40% beter presteren. Het verschil tussen energieke en futloze medewerkers bedraagt maar liefst een factor 10. Voor teams variëren die verschillen van een factor 40 tot zelfs een factor 2000!

Hoe kunnen jij en je team energieker presteren? Gewoon, door beter gebruik te maken van jouw natuurlijke energiepotentieel. Zoals een auto zonder brandstof niet meer dan wat gepruttel laat horen, zo heeft ieder mens ook brandstof nodig om te presteren. In tegenstelling tot  wat vaak wordt gedacht bestaat die brandstof niet uit zaken die buiten ons liggen: energy drinks of superfood, een flinke beloning of een aantrekkelijke werkomgeving. Die dingen werken meestal maar voor korte duur.

Er is ook emotionele en mentale energie die uit jezelf komt. Die werkt veel beter en langduriger. Hij komt ‘gewoon’ uit je brein, kost niets en is altijd in overvloed beschikbaar. Als je maar weet hoe je die energie kunt laten stromen.

Op zoek naar een energiek moment voor jezelf en jouw team of organisatie? Boek dan deze incompany met 'energiegoeroes' Hans van der Loo & Patrick Davidson!

Meer informatie en een voorbeeldprogramma tref je in de programma-pdf aan.

Boekenpakket bij dit incompanyprogramma

Waar haal je de energie vandaan?
Hans van der Loo
Waar haal je de energie vandaan?
22,99

Sprekers

Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen. Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als ‘Waar haal je de energie vandaan?’, 'Kus de visie wakker’, 'Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk)’, 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.
Patrick Davidson
Patrick Davidson
Patrick Davidson helpt mensen & teams om op eigen kracht te veranderen. Hij schreef de bestsellers ‘Werkvuur: hoe energieke mensen & teams positieve impact maken’, 'Waar haal je de energie vandaan?’ en het in 8 talen verschenen 'Musk Mania'. Samen met Hans van der Loo is hij eveneens eigenaar van betterday en EnergyFinder. Veelgevraagd spreker, bestseller-auteur en inspirerende dagvoorzitter. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen. Weet precies hoe jij met je team beter kunt presteren en bezorgt je in minder dan een dag een vliegende (door-)start.

Waarderingen

Heldere informatie, afgewisseld met opdrachten

woensdag 22 juni 2016 | Sandra de Gast, Teamleider Zij aan Zij
Het programma was helder en prettig afgewisseld met opdrachten en theorie.

Erg leerzame middag!

vrijdag 24 juni 2016 | Kim Hulscher, Clustermanager Vrouwenopvang, Leger des Heils
Leerzame middag, voor mezelf als ook voor onze teams!

De sessie was erg geslaagd!

maandag 27 maart 2017 | Verzekeringsmaatschappij,
Erg leuk en goed!

Video

Praktische informatie

Programma

Blok 1: Energie, wat is en hoe werkt het?
Speednote: waarbij je in adembenemend tempo langs de belangrijkste inzichten over energie wordt gevoerd.
Powerwork: hoeveel energie heb je en waar haal je die vandaan? Hoe word je van een DoDo een GoGo?

Blok 2: De vijf energiegeheimen in vogelvlucht
Speednote: waarbij je langs de vijf geheimen van energie wordt gevoerd.
Powerwork: waarbij je middels een World Café-achtige opstelling langs vijf tafels wordt gevoerd. Per tafel voer je gezamenlijk opdrachten uit om te stoppen met stress en sleur, en om nieuwe energie te tanken.

Blok 3: Nieuwe energie tanken, hoe doe je dat 24/7?
Speednote: High Five! – de vijf stappen om via zelfverandering blijvend nieuwe energie te tanken.
Powerwork: maak je actieplan om morgen te beginnen en het energieke presteren vervolgens ook vast te houden!

 

Voorwaarden

De deelnamekosten bedragen € 3.995,- (ex btw) bij een maximale groepsgrootte van 20 personen. Inclusief 20 exemplaren van Waar haal je de energie vandaan? Bij een grotere groep krijgt u van ons uiteraard een aangepast aanbod.

LOCATIE
Vaak beschikt de opdrachtgever over een geschikte locatie. Wij adviseren u echter graag bij een eventuele keuze voor een externe locatie. Desgewenst regelen wij ook dit helemaal voor u.

Ook interessant voor u"

18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
02 NOV
Event
Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar waar het in de praktijk werkelijk om zou moeten gaan: op zoek naar eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Ze willen terug naar de bedoeling. Meer
495,-
09 NOV
Seminar
Hét seminar over presenteren en overtuigen! Met Verbaal Meester Remco Claassen! Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden