Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Incompany

Veranderen met de spirit van een start-up

Slim snel en soepel veranderen

Incompany met Patrick Davidson, Hans van der Loo

Incompany met Patrick Davidson, Hans van der Loo

Veranderen met de spirit van een start-up

Slim snel en soepel veranderen

Met...

Patrick Davidson Patrick Davidson
Hans van der Loo Hans van der Loo

Over dit incompanyprogramma

De VOCA-wereld
De wereld is volop in beweging. Golven van vernieuwing botsen en klotsen op elkaar. Managers, teamleiders en medewerkers voelen zich steeds vaker een speelbal van de omstandigheden. In het buitenland is hiervoor een overkoepelende term bedacht: VOCA-wereld. Dat verwijst naar een omgeving die in het teken staat van Vluchtigheid, Onzekerheid, Complexiteit en Ambiguïteit.

Twee struikelblokken: vertragen en verstarren
In de VOCA-wereld is veranderen van een bijzaak tot een hoofdzaak uitgegroeid. Dit betekent echter niet, dat veranderen meestal succesvol verloopt. Integendeel, verschillende studies tonen aan dat 70 tot 80 procent van alle organisatieveranderingen mislukt. De grootste struikelblokken liggen op het vlak van gedrag: we vertragen omdat we er niet echt in geloven. Of we verstarren door de hoeveelheid van veranderingen waarmee we te maken krijgen.

In 2 x 90 minuten: activeer je vliegwiel en ga zelf aan de slag!
Hoe werkt zo’n vliegwiel van versneld veranderen en wat kun je doen om het in je eigen organisatie te activeren? In deze 3 uur durende Powerclass krijg je het antwoord op deze vragen. En meer dan dat: je gaat gericht aan de slag om te bedenken hoe je het vliegwiel van versneld veranderen in jouw team of organisatie aan de gang brengt.

Boekenkasten vol wijsheid, maar vooral ook praktische ervaring
Hans van der Loo en Patrick Davidson zijn echte specialisten op het gebied van versneld veranderen. Zij combineren inzichten uit verschillende wetenschappelijke disciplines en hebben over het onderwerp verschillende boeken gepubliceerd. Ze maken inzichtelijk hoe je verschillende veranderaanpakken (zoals agile, lean start-up en scrum) tot een samenhangend geheel kunt smeden. Maar misschien wel het belangrijkste: hun jarenlange ervaring in tientallen nationale en internationale organisaties staat garant voor een meer dan inspirerende ontdekkingsreis.

Boekenpakket bij dit incompanyprogramma

Musk Mania
Hans van der Loo
Musk Mania
18,75
Vaart maken
Hans van der Loo
Vaart maken
22,50

Sprekers

Patrick Davidson
Patrick Davidson
Patrick Davidson helpt teams en organisaties om de toekomst naar voren te halen. Hij schrijft, begeleidt en adviseert over teaming, innovatie en visie. Dat doet hij vanuit betterday, een vernieuwend adviesbureau. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen, schreef hij samen met Hans van der Loo vier boeken. 
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals 'Kus de visie wakker, 'Psychologische veiligheid','Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' en 'Gitig gedoe op de werkplek'. deze laatste is Managementboek van het jaar 2024.

Praktische informatie

Programma

BLOK 1: Welkom in de VOCA-wereld
• Shift happens: built in 100 years, gone in 60 seconds
• Shit happens: storm tot windkracht 12
• Herken ik het en hoe sta ik er tegenover?

BLOK 2: Vliegwiel van versneld veranderen
• Inspirerende voorbeelden van versneld veranderen
• De vier componenten toegelicht
• Tools die jou gaan helpen, per direct, om versneld te veranderen

BLOK 3: Vaart maken kun je zelf!
• Versneld veranderen in 5 stappen
• Extra aandacht voor de kracht van visualiseren: doorloop het Boost Visualisation Canvas
• Waar ga ik morgen mee beginnen?

Voorwaarden

De deelnamekosten bedragen € 3.900,- (ex btw) bij een maximale groepsgrootte van 20 personen. Inclusief 20 exemplaren van Waar haal je de energie vandaan? en Musk Mania. Bij een grotere groep krijgt u van ons een aangepast aanbod.

LOCATIE
Vaak beschikt de opdrachtgever over een geschikte locatie. Wij adviseren u echter graag bij een eventuele keuze voor een externe locatie. Desgewenst regelen wij dit helemaal
voor u.

Ook interessant voor u"

26 SEP
Masterclass
Wat doet u als u iets hoort waar u het absoluut niet mee eens bent? Hoe blijft u dan geconcentreerd en geduldig luisteren? Wanneer gebruikt u welke luistertechniek? Hoe gaat u om met emoties en onbewuste vooroordelen? Hoe stimuleert u het luisteren naar elkaar? Meer
699,-
26 SEP
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
05 NOV
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden