Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Incompany

Veranderen met de spirit van een start-up

Slim snel en soepel veranderen

Incompany met Patrick Davidson, Hans van der Loo

Incompany met Patrick Davidson, Hans van der Loo

Veranderen met de spirit van een start-up

Slim snel en soepel veranderen

Met...

Patrick Davidson Patrick Davidson
Hans van der Loo Hans van der Loo

Over dit incompanyprogramma

De VOCA-wereld
De wereld is volop in beweging. Golven van vernieuwing botsen en klotsen op elkaar. Managers, teamleiders en medewerkers voelen zich steeds vaker een speelbal van de omstandigheden. In het buitenland is hiervoor een overkoepelende term bedacht: VOCA-wereld. Dat verwijst naar een omgeving die in het teken staat van Vluchtigheid, Onzekerheid, Complexiteit en Ambiguïteit.

Twee struikelblokken: vertragen en verstarren
In de VOCA-wereld is veranderen van een bijzaak tot een hoofdzaak uitgegroeid. Dit betekent echter niet, dat veranderen meestal succesvol verloopt. Integendeel, verschillende studies tonen aan dat 70 tot 80 procent van alle organisatieveranderingen mislukt. De grootste struikelblokken liggen op het vlak van gedrag: we vertragen omdat we er niet echt in geloven. Of we verstarren door de hoeveelheid van veranderingen waarmee we te maken krijgen.

In 2 x 90 minuten: activeer je vliegwiel en ga zelf aan de slag!
Hoe werkt zo’n vliegwiel van versneld veranderen en wat kun je doen om het in je eigen organisatie te activeren? In deze 3 uur durende Powerclass krijg je het antwoord op deze vragen. En meer dan dat: je gaat gericht aan de slag om te bedenken hoe je het vliegwiel van versneld veranderen in jouw team of organisatie aan de gang brengt.

Boekenkasten vol wijsheid, maar vooral ook praktische ervaring
Hans van der Loo en Patrick Davidson zijn echte specialisten op het gebied van versneld veranderen. Zij combineren inzichten uit verschillende wetenschappelijke disciplines en hebben over het onderwerp verschillende boeken gepubliceerd. Ze maken inzichtelijk hoe je verschillende veranderaanpakken (zoals agile, lean start-up en scrum) tot een samenhangend geheel kunt smeden. Maar misschien wel het belangrijkste: hun jarenlange ervaring in tientallen nationale en internationale organisaties staat garant voor een meer dan inspirerende ontdekkingsreis.

Boekenpakket bij dit incompanyprogramma

Musk Mania
Hans van der Loo
Musk Mania
15,50
Vaart maken
Hans van der Loo
Vaart maken
9,95

Sprekers

Patrick Davidson
Patrick Davidson
Patrick Davidson helpt mensen & teams om op eigen kracht te veranderen. Hij schreef de bestsellers ‘Werkvuur: hoe energieke mensen & teams positieve impact maken’, 'Waar haal je de energie vandaan?’ en het in 8 talen verschenen 'Musk Mania'. Samen met Hans van der Loo is hij eveneens eigenaar van betterday en EnergyFinder. Veelgevraagd spreker, bestseller-auteur en inspirerende dagvoorzitter. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen. Weet precies hoe jij met je team beter kunt presteren en bezorgt je in minder dan een dag een vliegende (door-)start.
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen. Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als ‘Waar haal je de energie vandaan?’, 'Kus de visie wakker’, 'Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk)’, 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.

Video

Praktische informatie

Programma

BLOK 1: Welkom in de VOCA-wereld
• Shift happens: built in 100 years, gone in 60 seconds
• Shit happens: storm tot windkracht 12
• Herken ik het en hoe sta ik er tegenover?

BLOK 2: Vliegwiel van versneld veranderen
• Inspirerende voorbeelden van versneld veranderen
• De vier componenten toegelicht
• Tools die jou gaan helpen, per direct, om versneld te veranderen

BLOK 3: Vaart maken kun je zelf!
• Versneld veranderen in 5 stappen
• Extra aandacht voor de kracht van visualiseren: doorloop het Boost Visualisation Canvas
• Waar ga ik morgen mee beginnen?

Voorwaarden

De deelnamekosten bedragen € 3.900,- (ex btw) bij een maximale groepsgrootte van 20 personen. Inclusief 20 exemplaren van Waar haal je de energie vandaan? en Musk Mania. Bij een grotere groep krijgt u van ons een aangepast aanbod.

LOCATIE
Vaak beschikt de opdrachtgever over een geschikte locatie. Wij adviseren u echter graag bij een eventuele keuze voor een externe locatie. Desgewenst regelen wij dit helemaal
voor u.

Ook interessant voor u"

17 MEI
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden