Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Incompany

Veranderen met de spirit van een start-up

Slim snel en soepel veranderen

Incompany met Patrick Davidson, Hans van der Loo

Incompany met Patrick Davidson, Hans van der Loo

Veranderen met de spirit van een start-up

Slim snel en soepel veranderen

Met...

Patrick Davidson Patrick Davidson
Hans van der Loo Hans van der Loo

Over dit incompanyprogramma

De VOCA-wereld
De wereld is volop in beweging. Golven van vernieuwing botsen en klotsen op elkaar. Managers, teamleiders en medewerkers voelen zich steeds vaker een speelbal van de omstandigheden. In het buitenland is hiervoor een overkoepelende term bedacht: VOCA-wereld. Dat verwijst naar een omgeving die in het teken staat van Vluchtigheid, Onzekerheid, Complexiteit en Ambiguïteit.

Twee struikelblokken: vertragen en verstarren
In de VOCA-wereld is veranderen van een bijzaak tot een hoofdzaak uitgegroeid. Dit betekent echter niet, dat veranderen meestal succesvol verloopt. Integendeel, verschillende studies tonen aan dat 70 tot 80 procent van alle organisatieveranderingen mislukt. De grootste struikelblokken liggen op het vlak van gedrag: we vertragen omdat we er niet echt in geloven. Of we verstarren door de hoeveelheid van veranderingen waarmee we te maken krijgen.

In 2 x 90 minuten: activeer je vliegwiel en ga zelf aan de slag!
Hoe werkt zo’n vliegwiel van versneld veranderen en wat kun je doen om het in je eigen organisatie te activeren? In deze 3 uur durende Powerclass krijg je het antwoord op deze vragen. En meer dan dat: je gaat gericht aan de slag om te bedenken hoe je het vliegwiel van versneld veranderen in jouw team of organisatie aan de gang brengt.

Boekenkasten vol wijsheid, maar vooral ook praktische ervaring
Hans van der Loo en Patrick Davidson zijn echte specialisten op het gebied van versneld veranderen. Zij combineren inzichten uit verschillende wetenschappelijke disciplines en hebben over het onderwerp verschillende boeken gepubliceerd. Ze maken inzichtelijk hoe je verschillende veranderaanpakken (zoals agile, lean start-up en scrum) tot een samenhangend geheel kunt smeden. Maar misschien wel het belangrijkste: hun jarenlange ervaring in tientallen nationale en internationale organisaties staat garant voor een meer dan inspirerende ontdekkingsreis.

Boekenpakket bij dit incompanyprogramma

Musk Mania
Hans van der Loo
Musk Mania
15,50
Vaart maken
Hans van der Loo
Vaart maken
9,95

Sprekers

Patrick Davidson
Patrick Davidson
Patrick Davidson is oprichter van betterday, een vernieuwend adviesbureau dat teams en organisaties helpt om te werken vanuit visie. Daarbij spelen teaming (‘teamwork on the fly’) en innovatie een sleutelrol. Davidson schreef samen met Hans van der Loo drie boeken, een vierde titel (Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken) is op komst. Hun boek over Elon Musk – Musk Mania - verscheen in 8 talen in meer dan 30 landen.
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet hij vanuit betterday. Van der Loo schreef verschillende boeken.

Video

Praktische informatie

Programma

BLOK 1: Welkom in de VOCA-wereld
• Shift happens: built in 100 years, gone in 60 seconds
• Shit happens: storm tot windkracht 12
• Herken ik het en hoe sta ik er tegenover?

BLOK 2: Vliegwiel van versneld veranderen
• Inspirerende voorbeelden van versneld veranderen
• De vier componenten toegelicht
• Tools die jou gaan helpen, per direct, om versneld te veranderen

BLOK 3: Vaart maken kun je zelf!
• Versneld veranderen in 5 stappen
• Extra aandacht voor de kracht van visualiseren: doorloop het Boost Visualisation Canvas
• Waar ga ik morgen mee beginnen?

Voorwaarden

De deelnamekosten bedragen € 3.900,- (ex btw) bij een maximale groepsgrootte van 20 personen. Inclusief 20 exemplaren van Waar haal je de energie vandaan? en Musk Mania. Bij een grotere groep krijgt u van ons een aangepast aanbod.

LOCATIE
Vaak beschikt de opdrachtgever over een geschikte locatie. Wij adviseren u echter graag bij een eventuele keuze voor een externe locatie. Desgewenst regelen wij dit helemaal
voor u.

Ook interessant voor u"

28 JUN
Seminar
Op dinsdag 28 juni 2022 vindt het Jaarcongres Verandermanagement plaats. Samen met jou gaan we er een geweldig inspirerend LIVE event van maken. Meer
650,-
19 SEP
Seminar
Op 19 september komen sprekers uit de nationale én internationale top samen in Amsterdam. Om je in één dag bij te praten over toekomstbestendig leiderschap: Future Focused Leadership. Meer
995,-
26 SEP
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden