Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Incompany

Corporate storytelling

Het verhaal van uw organisatie

Incompany met Theo Hendriks, Eric van der Steen

Incompany met Theo Hendriks, Eric van der Steen

Corporate storytelling

Het verhaal van uw organisatie

Met...

Theo Hendriks Theo Hendriks
Eric van der Steen Eric van der Steen

Over dit incompanyprogramma

Elke organisatie heeft een verhaal. Een verhaal over verleden, heden en toekomst van de organisatie. Wie ben je, waar sta je voor en waar ga je voor? Dat verhaal is het kloppend hart van de organisatie.

Hoe maakt u dat verhaal en hoe vertelt u het zodanig dat managers, medewerkers en klanten het verhaal gaan doorvertellen? Hoe zorgt u ervoor dat alle betrokkenen een persoonlijk verhaal over uw organisatie vertellen? Kortom: hoe maakt u van uw organisatie een vertellende én een luisterende organisatie?

Het programma
We gaan aan de slag met het verhaal van uw organisatie. Een verhaal waarmee u uw publiek niet alleen in het hoofd, maar vooral ook in hart en handen weet te raken. Om daarmee de menselijke maat terug te brengen, verandering en vernieuwing te versnellen en vertrouwen in de toekomst te versterken. Organisaties met een eigen verhaal zijn sterke organisaties. Omdat ze vertellen wat ze doen, omdat ze doen wat ze vertellen.

De thema's
Het programma wordt opgebouwd rond een vijftal verschillende aspecten van corporate storytelling:

  1. De basics van corporate storytelling
  2. De held in jouw eigen verhaal
  3. Verhalen als versneller van verandering
  4. Training storytelling
  5. Het verhaal in de wereld zetten

Sprekers

Theo Hendriks
Theo Hendriks
Theo Hendriks is storyteller bij Theo Hendriks Corporate Storytelling, en daarnaast als associate partner verbonden aan Bex*communicatie in Amsterdam. In afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories en hielp hij ondernemers, bestuurders, leiders en starters bij het (her)vinden van hun eigen verhaal. In 2010 won hij hiermee de European Excellence Award, in de categorie Change Communication. Theo is de auteur van The Wow Starts Now over de kracht van verhalen bij het tot leven wekken van ideeën. Eerder schreef hij No Story, No Glory over de kracht van verhalen en Change the Script over de rol van verhalen bij verandering. In zijn masterclasses, keynotes, inspiratiesessies, workshops en trainingen laat Theo de deelnemers ken-nismaken met de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende verhalen die boeien en inspire-ren. Verhalen waarmee ze visie, ideeën en plannen volop tot leven wekken. Verhalen die de bedrijf-strots vergroten, verandering versnellen en vernieuwing stimuleren. Eigen verhalen waarmee ze hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen weten te raken.
Eric van der Steen
Eric van der Steen
Eric van der Steen is verhalenverteller en initiator van The Story Telling Tribe. Hij is tevens artistiek leider van een hedendaags Theater Circus gezelschap Cirque Magnifique waarmee hij langs internationale podia reist. Eric is altijd op zoek naar verbinding en heeft talloze organisaties geholpen om hun verhaal op creatieve wijze te communiceren.

Video

Praktische informatie

Programma

De thema’s zoals die behandeld gaan worden:

1. De basics van corporate storytelling

We verkennen de mogelijkheden en valkuilen van corporate storytelling en schetsen de contouren van het verhaal van uw organisatie.

2. De held in jouw eigen verhaal

We maken kennis met ‘De reis van de held’ van de beroemde mytholoog Joseph Campbell. Met zijn model als kompas gaan we intensief aan de slag met ieders persoonlijke heldenreis en met de gezamenlijke heldenreis van de organisatie.

3. Verhalen als versneller van verandering

We gaan dieper in op de rol van verhalen bij verandering en de mogelijkheden die het verhaal van de organisatie biedt om die verandering te versnellen.

4. Training storytelling

Deelnemers betreden zelf het podium om hun persoonlijke verhaal rond de ambitie van de organisatie te maken en te vertellen. Het is een energieke, interactieve dag met persoonlijke feedback en praktische handvatten.

5. Het verhaal in de wereld zetten

Ter afsluiting verkennen we de tips & tricks om het verhaal van de organisatie via diverse kanalen in de wereld te zetten, en hoe we van managers, medewerkers en klanten echte vertellers kunnen maken.

Voorwaarden

De aard van incompany programma’s brengt met zich mee dat het lastig is om uitspraken over kosten te doen, voordat wij overleg met u hebben gehad. Veel wordt immers pas na een persoonlijk gesprek met u bepaald en ingevuld. Als wij weten wat uw wensen zijn, kunnen wij een gerichte offerte maken.

Als u ons een email stuurt, nemen wij de volgende werkdag contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook: 010-4731397.

LOCATIE
Vaak beschikt de opdrachtgever over een geschikte locatie. Wij adviseren u echter graag bij een eventuele keuze voor een externe locatie. Desgewenst regelen wij dit helemaal
voor u.

Ook interessant voor u"

18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
02 NOV
Event
Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en -modellen niet meer werken. Ze willen terug naar waar het in de praktijk werkelijk om zou moeten gaan: op zoek naar eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Ze willen terug naar de bedoeling. Meer
495,-
09 NOV
Seminar
Hét seminar over presenteren en overtuigen! Met Verbaal Meester Remco Claassen! Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden