Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Masterclass

Incompany: Bouw een bevlogen en winstgevend topteam

Hoe zelfsturende teams tot meer resultaat leiden

Masterclass met Marjan Haselhoff

Masterclass met Marjan Haselhoff

Incompany: Bouw een bevlogen en winstgevend topteam

Hoe zelfsturende teams tot meer resultaat leiden

Met...

Marjan Haselhoff Marjan Haselhoff

Over deze masterclass

Veel leidinggevenden hebben de neiging om, wanneer resultaten onder druk staan, de controle in handen te nemen. Ze gaan oplossingen aandragen of zelf beslissingen nemen waardoor medewerkers achterover gaan leunen en minder verantwoordelijkheid nemen.

Deze incompany masterclass leert je dat leiding geven aan een ander begint met leiding geven aan jezelf. Aan de hand van de door Marjan Hasselhoff ontwikkelde methode ontdek je de valkuilen die maken dat het lastig is vertrouwen te geven en los te laten. Je leert deze valkuilen om te zetten in effectief gedrag.

Voor wie is dit programma bedoeld?
Directeuren, bestuurders en leidinggevenden die zich herkennen in:

 • Je bent te druk, werkt te hard en wordt geleefd door de waan van de dag.
 • Je komt niet toe aan het bereiken van je eigen doelen zoals het coachen en ontwikkelen van medewerkers, stilstaan bij nieuwe strategieën en het uitdragen van je visie.
 • Je medewerkers nemen te weinig initiatieven en verantwoordelijkheid, schieten vaak in de weerstand en halen daardoor hun doelen niet.

Wat kun je hier aan doen?
Maak je organisatie of team zelfsturend door coachend leiding te geven: steeds meer leiders beseffen dat de klassiek aangestuurde organisatie gebaseerd op hiërarchie hen niet helpt maar juist tegenwerkt in het bereiken van hun doelen.

Onderdelen van dit programma:

 • Zelfsturing als tool voor bevlogen teams
 • Coachend leidinggeven volgens het 6-V model
 • Je eigen valkuilgedrag omzetten in effectief gedrag

Incompany
Download het voorbeeldprogramma dat Marjan Haselhoff in overleg met Managementboek heeft samengesteld. Heeft u interesse in het programma voor uw organisatie, dan kunt u na overleg de inhoudelijke accenten toevoegen die u zelf graag wenst.

Boekenpakket bij deze masterclass

De moed om te vertrouwen
Marjan Haselhoff
De moed om te vertrouwen
27,95

Sprekers

Marjan Haselhoff
Marjan Haselhoff
directeur van BuroKracht, auteur, trainer/coach van leidinggevenden

Waarderingen

Echte verandering

zaterdag 27 januari 2018 | J. Bekhof, manager Belastingdienst
Deze training is de eerste die me heeft aangezet tot echte verandering.

Omkeren van ineffectief gedrag

dinsdag 10 oktober 2017 | Petra Oude Breuil, manager Marcant
Door de praktische invulling werd je door de stappen van de Haselhoffmethode geleid en op een hele veilige manier ‘aan het werk gezet’ met het omgaan met emoties en het omkeren van ineffectief gedrag.

Een louterende ervaring

zondag 26 november 2017 | Rik Jacobs, partner notariskantoor
“Inspirerende dag waarbij zelfreflectie en oefeningen leiden naar een begin van een oplossing. Een louterende ervaring.”

Praktische informatie

Programma

13:00 uur Lunch

13:30 uur Blok 1: Waarom zelfsturing tot bevlogen teams leidt.

14:00 uur Blok 2: Wat coachend leidingeven volgens het 6-V model inhoudt.

15:00 uur Break

15:15 uur Blok 3: De stappen van de Hasselhoff methode doorlopen om je eigen valkuilgedrag om te zetten in effectief gedrag.

17:00 uur Afsluiting en borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten bedragen € 3.995,- (ex btw) bij een maximale groepsgrootte van 20 personen. Inclusief 20 exemplaren van de bestseller De moed om te vertrouwen. Bij aangepast, eventueel ook langer programma krijgt u van ons een aangepast aanbod.

LOCATIE
Vaak beschikt de opdrachtgever over een geschikte locatie. Wij adviseren u echter graag bij een eventuele keuze voor een externe locatie. Desgewenst regelen wij ook dit helemaal voor u.

Ook interessant voor u"

23 APR
Seminar
Laat je inspireren, verrassen en uitdagen. Ontmoet collega’s en ga naar huis met een schat aan ervaringen die niet alleen je coachgesprekken rijker maken, maar die je ook anders naar jezelf laten kijken. Het Grote Coachevent 2024 is een bruisende dag die draait om leren, groeien en coachen, maar ook om plezier in je vak, nieuwe contacten en verhelderende inzichten. Meer
350,-
14 MEI
Collegereeks
Als leidinggevende ben je niet alleen verantwoordelijk voor de resultaten van je team, maar ook voor de ontwikkeling van je teamleden. In zes colleges verken je de belangrijkste aspecten van coachend leiderschap. Meer
2.495,-
30 MEI
Seminar
Voor dit exclusieve seminar zal Harvard Professor Amy Edmondson naar Nederland komen. Met haar beste ideeën over Psychologische Veiligheid. Ze zal laten zien wat organisaties en leiders kunnen doen om de perfecte omgeving voor teamwork te creëren. Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden