OnlineMagazine

Platform voor business professionals

Gevonden artikelen

  Filteren 1

  Filter de resultaten

  Actieve filters 1

  Reclame en verkoop

  Rubriek

  Online Magazine

  Auteur

  Toon meer
  Toon resultaten

  Reclame en verkoop

  Hier vindt u artikelen rond boeken over reclame en verkoop. Van koud bellen en acquisitie tot de offerte. Alles voor salesprofessionals en verkopers.
  318 resultaten
  preview
  Reclame en verkoop
  26 augustus 2022
  Rob Snoeijen
  2-3 minuten leestijd
  Sales-ABC staat vol met commerciële inzichten, nuttige tips, herkenbare voorbeelden en handige oefeningen, die je aan het denken en vooral aan het werk zetten. De auteur, Rob Snoeijen, vertelt waarom hij voor deze opzet gekozen heeft.
  preview
  Marketing
  15 juni 2022
  Katrien Merckx
  3-5 minuten leestijd
  Afgelopen jaren werden heel wat marketingboeken onder de doopvont gehouden. Boeken die digitale oplossingen benoemen worden wekelijks gelanceerd. Maar het ontbrekende puzzelstuk bleef nog onbeschreven. Tijd om daar verandering in te brengen dachten de auteurs van ‘De Power van Post’. In hun preview vertellen ze over hun boek.
  recensie
  Marketing
  24 januari 2022
  Wilco Verdoold
  2-3 minuten leestijd
  Als je mensen vraagt of reclame werkt, zeggen ze bijna altijd: ‘Ja, maar niet bij mij’, aldus journalist Erik Clark.Twee populaire discussies onder marketeers gaan over het effect van reclame en het effect van beïnvloedingstechnieken. We raken er niet over uitgesproken. Van kosten tot kliks. En van nudging tot neuromarketing. 
  recensie
  Reclame en verkoop
  18 januari 2022
  Rudy Kor
  3-4 minuten leestijd
  Toine Simons belooft de lezer van 'De Salesparadox' een hogere ‘hit-rate’ bij zijn commerciële acties. Daarvoor is het dan wel nodig dat je zijn ‘5 consultative selling-inzichten’ toepast. En dat je daarnaast in staat bent de 120 (!!) ‘crucial questions’ goed te beantwoorden.
  recensie
  Reclame en verkoop
  16 september 2021
  Dymph Neeteson
  2-3 minuten leestijd
  Creatief schrijven voor copywriters van Roy Ishak sprak me meteen aan. Ik schrijf copy, maar ben geen voorstander van kopiëren, dus dan blijft er niks anders over dan zelf creatief te zijn. En zeg nu zelf, wat geeft er meer voldoening dan een origineel gevonden woordspeling of vergelijking?  
  recensie
  Marketing
  21 juli 2021
  Helmar Niemeijer
  4-5 minuten leestijd
  Sales. Voor sommige van ons (oké, voor mij dus) een beetje een viezig woord. Want riekt sales niet gewoon naar trucjes om maar meer te krijgen: meer klanten, meer omzet en meer winst? Met LEVEL 3 IN SALES laat Wessel Berkman echter zien dat het ook anders kan: oprechter, enthousiaster en meer in gezamenlijkheid.
  preview
  Marketing
  15 juli 2021
  Wessel Berkman
  Een nieuwe commerciële standaard: LEVEL 3 organisaties, on- en offline helpen de ambities van je klanten te overtreffen. De tijd van productpush of een beetje cross en upsell in een modern marketingjasje is voorbij. De nieuwe standaard in sales en marketing: ieder contact vormt het leukste moment van de week met de grootste impact op LEVEL 3.
  column
  Marketing
  6 juli 2021
  Daniëlle de Jonge
  4-6 minuten leestijd
  Daniëlle de Jonge en Judith Smits publiceren deze zomer op dit medium een serie blogs met tips over de human touch in digitale gesprekken. Dit is de vijfde aflevering, met Daniëlle's tips voor een ijzersterk relatiebeheer.
  column
  Marketing
  29 juni 2021
  Daniëlle de Jonge
  4-6 minuten leestijd
  Daniëlle de Jonge en Judith Smits publiceren deze zomer op dit medium een serie blogs met tips over de human touch in digitale gesprekken. Dit is de vierde aflevering, met Daniëlle's tips om echte aandacht te geven aan de klant, zelfs tijdens een videobelgesprek. 
  recensie
  Reclame en verkoop
  10 juni 2021
  Henk Jan Kamsteeg
  3-4 minuten leestijd
  Er zijn boeken die ik na gelezen te hebben keurig in mijn kast zet en er zijn boeken die lange tijd op m'n bureau blijven liggen, omdat ik ze regelmatig wil blijven openslaan. Creatief schrijven voor copywriters hoort - zo weet ik nu al - bij de tweede categorie.
  preview
  Reclame en verkoop
  27 mei 2021
  Roy Ishak
  3-4 minuten leestijd
  Lezen ze je copy van A tot Z? Of van A tot ZZzZzz? De kunst is dat je je lezer blijft verrassen. Je wilt als copywriter je pennenvruchten steeds op nieuwe manieren formuleren. Anders raakt je lezer verveeld en haakt hij af.
  recensie
  Reclame en verkoop
  8 december 2020
  Sjors van Leeuwen
  4-6 minuten leestijd
  Een ijzersterk prijsbeleid is de beste manier om van je bedrijf een winstmachine te maken. Laat je prijzen niet bepalen door de markt en zorg ervoor dat klanten willen betalen wat jij vraagt. Dat is de boodschap van het boek Pricing power.
  recensie
  Reclame en verkoop
  4 december 2020
  Wardy Poelstra
  3-4 minuten leestijd
  Het eerste hoofdstuk van Pricing power. De praktische gids om van je bedrijf een winstmachine te maken valt meteen met de deur in huis, met een duidelijke stelling: prijs is de belangrijkste drijver van winst.
  preview
  Reclame en verkoop
  22 oktober 2020
  Joris Smits
  2-3 minuten leestijd
  Hoe zorg je ervoor dat klanten willen betalen wat jij vraagt? Pricing power, het eerste boek van Joris Smits, geeft hier op een ongeëvenaard praktische manier antwoord op. In deze preview deelt Joris wat je van het boek mag verwachten.
  recensie
  Reclame en verkoop
  22 september 2020
  Bert Peene
  4-5 minuten leestijd
  Succesvolle organisaties combineren volgens Robin van der Werf het juiste aanbod met de vaardigheid om transacties te laten plaatsvinden. Sales speelt daarbij een belangrijke rol. Het zijn namelijk niet de producten of diensten zelf die voor succes kunnen zorgen; alleen sales is in staat om de transactie tot stand te brengen. In zijn boek Praktisch sales- en accountmanagement presenteert hij de theoretische kennis en praktische instrumenten die nodig zijn om in een salesfunctie optimaal te kunnen functioneren.
  interview
  Marketing
  2 september 2020
  Hans van der Klis
  6-8 minuten leestijd
  Zoals zovelen werd Jos Burgers dit voorjaar overvallen door de Coronacrisis. De verkoop van zijn net verschenen managementboek over humor in klantcontacten viel grotendeels stil en al zijn optredens werden afgezegd. Maar Burgers zat niet bij de pakken neer: in zes weken tijd schreef hij een nieuw boek, Wacht niet op de wind, ga roeien!, waarmee hij ondernemers de helpende hand wil bieden in de recessie.
  recensie
  Reclame en verkoop
  1 september 2020
  Thomas Cech
  3-5 minuten leestijd
  Waarde(n)vol verkopen van Misha Stoutenbeek (filosoof en ondernemer) is een betoog over een paradigmashift van het commerciële perspectief. De auteur adviseert om vanuit onze waarden naar het bereiken van doelen te handelen.
  recensie
  Marketing
  18 augustus 2020
  Elly Stroo Cloeck
  4-6 minuten leestijd
  Dit boek is niet grappig, zegt auteur Jos Burgers over zijn boek Thuis ben ik niet zo leuk, het is bedoeld om je te leren hoe je humor kunt inzetten in je klantcontacten. En hoe je dat vooral niet moet doen.
  preview
  Marketing
  5 augustus 2020
  Jos Burgers
  3-4 minuten leestijd
  Dit voorjaar bracht hij nog een nieuw boek uit, over klanten en humor, onder de titel Thuis ben ik niet zo leuk!  En dan nu alweer een nieuw boek? Is dat niet wat kort op elkaar? Auteur Jos Burgers legt uit wat hem ertoe bracht om in enkele weken tijd een nieuw boek te schrijven.
  recensie
  Reclame en verkoop
  31 juli 2020
  Mylene Bouwman
  2-3 minuten leestijd
  Als het gaat om beter leren verkopen, zijn mensen vaak op zoek naar concrete tips: welke vragen moet ik stellen? Hoe doe ik aan koude acquisitie? Hoe kom ik aan leads? Ronald Bogaerds bekijkt het in zijn boek Street smart sales vanaf de andere kant. 

  Populaire producten

   Personen

    Trefwoorden