Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Spreek als TED

Presenteren is niet makkelijk! Als je regelmatig presenteert ga je ervaring opdoen en ervaren dat het je gaandeweg al makkelijker afgaat. De presentaties pas je steeds opnieuw aan, aan publiek, omstandigheden en het onderwerp. Wellicht heb je zelfs een cursus presenteren gevolgd. Misschien vraag je na een presentatie feedback en neem je jezelf op als je aan het oefenen bent.

Margreet Noordanus | 17 november 2015

Al met al genoeg mogelijkheden om je presentatievaardigheden bij de spijkeren en te vervolmaken. Toch word je niet snel een specialist in het presenteren en gaat de ontwikkeling wellicht te langzaam. Dat is niet gek, want het is praktisch gezien erg lastig om aan de 10.000 uur presenteren te komen, die je nodig hebt om specialist te worden.

Carmine Gallo helpt je verder op weg! In zijn boek: ‘Spreek als TED - De negen geheimen van de beste sprekers ter wereld’, komt alles aan bod om grote effectieve stappen te kunnen zetten. Uitgaande van de 3 basisprincipes: emotioneel, vernieuwend en memorabel, geeft Gallo je een scala aan tools, mogelijkheden, inzichten en voorbeelden, die je direct voor jezelf en in je presentaties kunt toepassen.

Een aanrader! Want het hiermee aan de slag gaan heeft mij enorm geholpen. Niet alleen mijn presentatie is wezenlijk veranderd, maar … ik ‘betrap’ mezelf er tegenwoordig regelmatig op dat ik volop geniet tijdens het presenteren!

Over Margreet Noordanus

Margreet Noordanus is coach en trainer. Ze is de drijvende kracht achter PaardenInzicht en verzorgt Coaching en Training met Paarden.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden