Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Samen is beter

In het boek Samen is Beter wordt een prachtige, inspirerende metafoor gelegd naar bedrijfsculturen. Simon Sinek gebruikt veel open deuren in dit boek. Door de verhalende schrijfwijze zal het echter ook veel ogen openen.

Sandra Kok | 8 november 2016

Voor iedereen die denkt leider te zijn, een leider 'is' of leider wil worden is Samen is beter van Simon Sinek een absolute must om te lezen. 

Leiders of leidinggevenden zijn drukbezette mensen. Gelukkig heb je voor dit boekje niet veel tijd nodig. Wanneer je jouw bedrijf of team naar een beter resultaat wilt leiden, dan zullen de woorden op pagina 26 en 65 je zeker inspireren.

Een bedrijfssprookje of werkelijkheid? Dat bepaal jij! Lees het boekje en geef het door om anderen te inspireren. De wens van Simon Sinek, want Samen is Beter.

Over Sandra Kok

Sandra Kok heeft na meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven in 2010 haar vaste baan ingeruild voor het ondernemerschap. Ze is, samen met haar partner, actief op het speelveld van oude naar nieuwe werk-, denk- en leefstijlen met als doel huidige klantsegmenten te behouden, relaties te versterken en nieuwe doelgroepen aan te trekken.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden