Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Het evenement dat niemand wil missen

De aanleiding voor het lezen van ‘Het evenement dat niemand wil missen; hoe organiseer je dat?’ is voor mij een heel concrete: stichting CATO organiseert tezamen met De Veghte een bijeenkomst voor toezichthouders in de zorg. Een evenement dat moet staan als een huis en we gaan er wat moois van maken!

Christel Deckers | 13 oktober 2015 | 1-2 minuten leestijd

In zeven hoofdstukken met daarin stapsgewijs opdrachten voor het organiseren van je eigen evenement, helpt Peekel je om een degelijk plan van aanpak voor je evenement te maken. Aan het begin van elk hoofdstuk staat helder verwoord welke onderwerpen aan bod komen. Hij sluit elk hoofdstuk af met tips en met een interview van bijzondere ondernemers en hun speciale evenementen. Zo heb je als organisator van een evenement, dat onvergetelijk moet worden, in korte tijd een heel draaiboek opgesteld.

De deelnemer staat in dit boek centraal: daar doe je het allemaal voor! En de winst van een dergelijk evenement zit hem in de spin off van potentiële (nieuwe) klanten en een goede pers; lees gratis reclame. Peekel heeft een gemakkelijke toegankelijke manier van schrijven en heeft het visueel aantrekkelijk, speels en verzorgd weergegeven. Ik mis alleen wel een lijstje met geschikte sprekerscoaches. Dat zou het, naast zijn suggesties voor muziek- en sprekerskeuzes en het vinden van geschikte locaties, voor mij tot een complete handleiding maken.

Dit boek is tot stand gekomen als het organiseren van een evenement dat niemand wil missen. Een succes wat mij betreft! Naast het gratis mogen deelnemen aan zijn masterclass Het evenement dat niemand wil missen- Hoe organiseer je dat? is het gratis e-boek een leuk extraatje.

Over Christel Deckers

Christel Deckers is een onafhankelijk denker, expert op het gebied van governance, change management, innovatie en digitalisering. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics in Nijmegen en doet onderzoek aan de Erasmus Universiteit naar Bestuur en Toezicht in de zorg. Kernwoorden in haar werk zijn: We doen het samen, met plezier naar je werk en de juiste mens op de juiste plek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden