Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Facebookmarketing in 60 minuten

In 60 minuten je kennis verbreden over een onderwerp dat voor iedere ondernemer interessant is. Klinkt aanlokkelijk nietwaar? Ik ben de uitdaging aangegaan en heb Facebookmarketing in 60 minuten ter hand genomen.

Ineke Smits | 4 februari 2016 | 1-2 minuten leestijd

Privé doe ik zelf (nog) niet veel met Facebook, maar zakelijk zie ik meer en meer dat het in contact komen met je doelgroep, je potentiële klanten, heel goed werkt via Facebook. Reden voor mij om me te verdiepen in dit platform. Het boekje beloofd een overzicht te geven in mogelijkheden en tips om je Facebookmarketing in slechts 60 minuten op te tuigen.

De kracht van Facebook zit in het feit dat het gebruik maakt van het mond-op-mond-reclame-principe. Vrienden of bekenden die iets aanbevelen werkt beter dan welke advertentie dan ook. Daarnaast vindt er ook nog interactie plaats waardoor het bereik nog groter wordt en je eerder je doel kunt behalen. Maar hoe ga je aan de slag met het behalen van je doel? Dat wordt op een beknopte wijze uitgelegd.

Het boek geeft inderdaad veel tips, zoals het belang van het opnemen van video’s, links en foto’s in je bericht, dat leidt tot betere resultaten qua bereik en zichtbaarheid, de mogelijkheden van adverteren en het meten van resultaten. Wat voor iedere ondernemer, of je nu met of zonder Facebook adverteren aan de slag gaat, van belang is, is een duidelijke planning en structuur. De auteur beschrijft het hanteren van een contentkalender en de opzet hiervan. Een erg handige tool voor het verkrijgen van meer ‘fans’. Wanneer je wel kiest voor (betaald) adverteren kun je aan de hand van een kort stappenplan ook daadwerkelijk aan de slag.

Het boekje heeft mijn kennis zodanig verrijkt, mijn enthousiasme voor Facebook opgewekt en me daardoor ook nieuwsgierig gemaakt naar de overige uitgaven van de In 60 minuten-reeks. Ik ga er zeker nog enkele raadplegen!

Ineke Smits, virtueel assistente en zelfstandig ondernemer onder de naam ToeDoe, gespecialiseerd in flexibele ondersteuning van ZZP en MKB

Over Ineke Smits

Ineke Smits, persoonlijk virtueel assistente en zelfstandig ondernemer onder de naam ToeDoe.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden