Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Meer succes met LinkedIn! - 'Ook voor gevorderde gebruikers'

Meer succes met LinkedIn, handleiding voor professionals, geschreven door Corinne Keijzer is een aanrader voor zowel de beginnende LinkedIn gebruiker als voor de meer ervaren gebruikers.

Fred Rutgers | 14 november 2017 | 2-3 minuten leestijd

Je vraagt je bijna af of ze nog wel bestaan, mensen die nog niet op LinkedIn actief zijn. Nou vergis je niet, het zijn er veel meer dan je denkt. Voor al deze mensen heb ik een gouden tip; ‘koop dit boek!’. In plaats van zelf stap voor stap te gaan ontdekken hoe je het beste uit LinkedIn kunt halen Neemt Keijzer je lekker aan de hand mee door alle stappen om te komen tot een slim en professioneel LinkedIn profiel. Je krijgt volop handige tips en ook belangrijke do’s en don’ts. Zelf ben ik al ongeveer 15 jaar actief op LinkedIn met een groot netwerk, en zelfs ik heb er nog een paar handige tips uitgehaald. Kortom, dit boek is er niet alleen voor de beginners.

Het boek is dankzij de handige hoofdstukindeling ook prima geschikt als naslagwerk. Even snel iets opzoeken of even kijken hoe het ook alweer zit is echt een fluitje van een cent. Keijzer schrijft duidelijk en bovenal begrijpelijk. De vele en uitvoerige afbeeldingen met daarbij goede uitleg dragen fors bij aan de leesbaarheid en het snel begrijpen hoe je iets kunt doen. Keijzer heeft veel moeite gedaan om met cirkels, pijlen en andere aanduidingen aan te geven waar je moet zijn in de verschillende schermen. De toelichtingen zijn kort en bondig zonder verstorende sluierinformatie.

Bijna iedereen heeft zo zijn eigen kijk op LinkedIn en gaat er op zijn eigen manier mee om. Ook bedrijven hebben allemaal een eigen visie op hoe ze willen dat hun medewerkers al dan niet met LinkedIn omgaan. Bij het ene bedrijf moeten ze er niets van weten dat hun medewerkers (tijdens het werk) op LinkedIn zitten terwijl ze bij het andere bedrijf dit juist aanmoedigen. Wat post je wel en niet en waarom? Wat is jouw plan om eruit te halen wat erin zit? Wie accepteer jij als connectie en wie niet, of wie weet accepteer jij juist iedereen, ook als je geen idee hebt wie het is. Je kunt op bijna oneindig veel manieren omgaan met LinkedIn. Keijzer geeft je heel veel tips om jouw weg te vinden door dit doolhof. Hoe maak je hierbij de slimme keuzes?

De basis van LinkedIn kun je gratis gebruiken, en daar kun je al best veel mee. Maar er zijn ook diverse pluspakketten. Tegen betaling per maand, of (met een beetje korting) per jaar kun je de beschikking krijgen over diverse extra mogelijkheden. Keijzer legt helder uit welke mogelijkheden er zijn en wat de voordelen zijn van het ene pakket ten opzichte van het andere. Zoek je werk? Zoek je klanten? Zoek je personeel? Of wil je concurrenten of prospects volgen? Het kan allemaal en in Meer succes met LinkedIn lees je hoe je het slim aanpakt! Dus, wil jij ook met minder moeite meer uit jouw LinkedIn account halen, dan zul je volgens mij blij zijn met dit boek.

Over Fred Rutgers

Fred Rutgers, Retailexpert en trendwatcher, helpt ondernemers en hun medewerkers om weer plezier te krijgen in hun werk en meer rendement en groei te realiseren. Dat doet hij via persoonlijke coaching, boeken en blogs. Hij wordt regelmatig gevraagd als spreker over deze onderwerpen.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden