Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Scheur je los in 2020 - Je hoeft geen dag meer te missen

Als de R in de maand zit, komen naast de kruidnootjes ook de scheurkalenders weer grote getale in de winkels. Een vaste waarde voor professionals is de populaire coachingskalender Scheur je los van Francine ten Hoedt.

Liesbeth Tettero | 21 november 2019

In 2020 bevat de Coachingskalender - Scheur je los in 2020 natuurlijk maar liefst 366 blaadjes met inspiratie om, zoals Hoedt stelt, ‘je los te scheuren uit denken dat vastzit'.

De kalender is als een papieren coach, die je elke dag met een stelling of citaat aan het denken zet. En als je de volgende ochtend een blaadje afscheurt, krijg je op de achterkant nog een beschouwing, tip of gedicht ter verdere overdenking. Af en toe gaan de kalenderblaadjes over het werkende leven, bijvoorbeeld als het over overleggen, directies of agile werken gaat. Maar op verreweg de meeste dagen gaan ze over persoonlijke effectiviteit, ook heel nuttig voor thuis dus. Op bijzondere dagen als 4 mei, moeder- en vaderdag maar ook de start van de Olympische Spelen is het portie inspiratie raak gekozen voor de gelegenheid.

En ben jij ook zo iemand die niet elke dag braaf een blaadje afscheurt? Of wil je de inspiratie ook op vakantie lezen? Dan kun je een app installeren of je aanmelden voor een dagelijkse mail, zodat je de inspiratie geen dag hoeft te missen.

Over Liesbeth Tettero

Liesbeth Tettero is trainer en coach in het openbaar bestuur (www.publice.nl) en van ambitieuze vrouwen (www.feminsterie.nl)

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden