Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

De roep van de hooggevoelige vrouw - 'Doorspekt met handvatten'

De roep van de hooggevoelige vrouw is het eerste boek van Tamara Beekmans, en wat voor eentje! In het eerste hoofdstuk pakt ze je helemaal in. Wat een verhaal. Ze tekent haar levensverhaal op en laat niet alleen zien wat ze allemaal heeft meegemaakt. Ze laat je het meebeleven.

Sandra Kok | 15 mei 2018 | 1-2 minuten leestijd

Ieder hoofdstuk begint met een onderdeel van haar leven. Van klein meisje tot de vrouw die ze geworden is. Je ziet haar groeien, zowel in leeftijd als in maturiteit. Van bang vogeltje dat tegelijkertijd haar moeder en broertje beschermt tegen haar vader, naar een vrouw die in haar kracht staat. Dit proces is met vallen en opstaan gegaan, soms twee stappen vooruit en dan weer een achteruit. Stap voor stap gaat ze verder, met veel hulp uit binnen- en buitenland. Het brengt haar tot waar ze nu is. Een stralende vrouw die vanuit haar Vrouwenkracht Academie andere vrouwen inspireert en begeleidt in hun proces naar het leven vanuit het hart.

Vrouwenkracht

Na het verhaal van de schrijfster volgt een oefening vanuit de door haar ontwikkelde Vrouwenkracht methode, soms meerdere oefeningen. Een oefening die jou als lezer verder helpt in jouw eigen proces. Daaropvolgend het verhaal van een deelneemster van de Vrouwenkracht Academie. Een methode waarmee Tamara al vele vrouwen heeft mogen begeleiden. Als afronding van het hoofdstuk is er een visualisatie beschreven. Mij als recensent gaf ieder hoofdstuk keer op keer nieuwe inzichten, een nieuwe kijk op bepaalde situaties. En het deed mij beseffen dat ik hooggevoeliger ben dan ik dacht.

Praktisch en uitdagend

Het is een zelfhulpboek en tegelijkertijd ook een boek wat interessant en toepasbaar is voor veel coaches en therapeuten. Zij kunnen het gebruiken in hun praktijk, zeker wanneer zij werken met hooggevoelige vrouwen.

Wat Beekmans laat zien is dat je veel sterker bent dan je soms op voorhand denkt.

De roep van de hooggevoelige vrouw leest makkelijk doordat het je meeneemt op reis. Het is verhalend en is doorspekt met handvatten en daar bovenop krijg je ook nog een bonus. In het boek staat een link naar de ingesproken versie van de visualisaties, een aanrader dus.

Sandra Kok heeft na meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven in 2010 haar vaste baan ingeruild voor het ondernemerschap. Zij begeleidt bedrijven, ondernemers en professionals bij hun profilering on- en offline. Het is haar missie om jou succesvol te laten zijn op jouw manier, persoonlijk of zakelijk.

Over Sandra Kok

Sandra Kok heeft na meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven in 2010 haar vaste baan ingeruild voor het ondernemerschap. Ze is, samen met haar partner, actief op het speelveld van oude naar nieuwe werk-, denk- en leefstijlen met als doel huidige klantsegmenten te behouden, relaties te versterken en nieuwe doelgroepen aan te trekken.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden