Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Seminar: Anders organiseren

Nieuwe tijden vragen andere organisaties

Seminar met Wouter Hart, Arko van Brakel, Danielle Braun, Huib Broekhuis, Bas van der Veldt, Hans van der Loo

Seminar met Wouter Hart, Arko van Brakel, Danielle Braun, Huib Broekhuis, Bas van der Veldt, Hans van der Loo

Seminar: Anders organiseren

Nieuwe tijden vragen andere organisaties

Met onder andere...

Wouter Hart Wouter Hart
Arko van Brakel Arko van Brakel
Danielle Braun Danielle Braun

Over dit seminar

Organisaties maken een transitie door die aansluit bij grote veranderingen in de maatschappij. Van leiders en leidinggevenden worden daardoor heel andere inzichten en competenties verwacht. Niet langer een op economische groei gerichte, strikte hiërarchie en een nadruk op industrie, maar een beweging naar meer waardengedreven en servicegerichte organisaties.

Organisatie- en leiderschapsontwikkeling onder dit nieuwe gesternte betekent dat (aankomende) leiders versneld moeten werken aan meer zelfinzicht, aan een meer holistische visie op organiseren en aan een  nieuwe manier van dienen, inspireren en stimuleren van mensen.

Tijdens deze dag kijken 5 doorgewinterde organisatiedeskundigen vanuit hun eigen expertise naar deze uitdaging, en meer:

Danielle Braun: De Corporate Tribe (klik hier voor het interview met Danielle Braun)
Wouter Hart: Verdraaide organisaties
Arko van Brakel: Leiderschap in de nieuwe werkelijkheid (klik hier voor het interview met Arko van Brakel)
Huib Broekhuis: Beyond MBA – Bewust leiderschap (klik hier voor het interview met Huib Broekhuis)
Bas van der Veldt: Openheid - Vertrouwen - Samenwerken (klik hier voor het interview met Bas van der Veldt)

Bestsellerauteur en inspirator Hans van der Loo begeleidt dit seminar als uw dagvoorzitter en organisatiegids.

Vakmedianet en Managementboek ontmoeten u graag op deze bijzondere dag in het Maitland Theater in Driebergen.

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Boekenpakket bij dit seminar

Beyond MBA
Huib Broekhuis
Beyond MBA
26,50

Sprekers

Wouter Hart
Wouter Hart
Wouter Hart is oprichter/adviseur van Verdraaide Organisaties, schrijver en spreker. Hij is voortdurend op zoek naar patronen die kunnen helpen dichter bij de bedoeling te werken en te leven.
Arko van Brakel
Arko van Brakel
Danielle Braun
Danielle Braun
Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog. Spreker. Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Auteur van de Corporate Tribe (Managementboek van het Jaar 2016), Building Tribes, Patronen en Da's gek.
Huib Broekhuis
Huib Broekhuis
directeur/eigenaar van VDS Training Consultants. Oprichter Go Beyond MBA.
Bas van der Veldt
Bas van der Veldt
algemeen directeur (CEO) van AFAS Software
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals het in 2020 verschenen boek 'Psychologische veiligheid' met de bijbehorende veldgids. Zijn nieuwste boek 'Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' schreef hij samen met Patrick Davidson. 

Praktische informatie

Programma

09.30 UUR Koffie en registratie

10.00 UUR
Anders organiseren?

Opening van deze dag door Hans van der Loo.

10.15 UUR
De Corporate Tribe
Daniëlle Braun neemt u mee op een boeiende reis via verre, vreemde volken naar het wezen van de organisatie en helpt u te zien wat er werkelijk speelt in de dynamiek van de organisatie. Onmisbare kennis om tot collectieve verandering te komen. Exotisch, doch gelardeerd met praktijkvoorbeelden en praktische tips voor de eigen organisatie. In dit interview vertelt zij alvast meer.

11.15 UUR
Verdraaide organisaties, terug naar de bedoeling
Wouter Hart
Systemen bieden mensen houvast en zijn dus belangrijk. Maar te veel regels, systemen en controle- mechanismen verstikken de bedoeling van de organisatie. Hoe kan leiderschap helpen bij het omkeren van de pijl, zodat mensen in organisaties weer bezig zijn met wat echt belangrijk is? Lees hier meer over zijn inzichten.

12:15 UUR Lunchbreak

13.00 UUR
Leiderschap in de nieuwe werkelijkheid
Arko van Brakel
In de nieuwe werkelijkheid evolueert de maatschappij van de ME- naar een WEconomy. Hoe innoveert u uw leiderschap, uw organisatie en faciliteert u een organisatie met betekenis? Een organisatie die waarden toevoegt en meerwaarde creëert voor zichzelf, haar medewerkers en de maatschappij. Lees hier meer over zijn bijdrage.

14.00 UUR
Beyond MBA - Bewust leiderschap
Het MBA-denken heeft zijn beste tijd gehad. Succesvolle bedrijven van de toekomst doen het anders. Huib Broekhuis helpt leiders van nu de bedrijven van de toekomst te creëren. Dit vraagt om een betere balans tussen purpose en profit. Centrale thema’s zijn omgaan met energie, het vermogen om los te laten, en winst als uitkomst in plaats van als doel. Verwacht veel energie, inspiratie, food for though en een moment van zinvolle bezinning. In dit interview verteld hij alvast meer.

15.00 UUR Social networking break

15.30 UUR
Openheid - Vertrouwen - Samenwerken
Bas van der Veldt geeft op zijn eigen, energieke wijze een kijkje in de keuken van AFAS en de manier van werken én resultaat behalen in deze sterk groeiende ICT-organisatie. Wat zijn de randvoorwaarden voor dit succes? Hoe creëer je een cultuur waarin openheid, vertrouwen en samenwerken echt de doorslag geven? Lees hier het interview waarin deze jonge CEO vertelt waar zijn bijdrage over gaat.

16.30 UUR
Afsluiting door Hans van der Loo en social networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 495,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het actuele boekenpakket ter waarde van € 84,35 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
11 APR
Masterclass
We weten allemaal dat elkaar aanspreken niet leuk is, maar wel veel oplevert. Als u mensen duidelijk laat weten waar ze aan toe zijn en ervoor zorgt dat feedback veilig voelt, helpt ze dat plezierig en beter samen te werken, melden ze zich minder vaak ziek en komt er ruimte vrij voor nieuwe ideeën. Meer
699,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden