Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Seminar: Nieuw leiderschap met Menno Lanting, Yuri van Geest e.v.a.

Op zoek naar anders leidinggeven, sneller vernieuwen en duurzaam organiseren

Seminar met Menno Lanting, Yuri van Geest, Hans van der Loo, Evert Jan van Hasselt, Joep Schrijvers, Evert Jan van Hasselt

Seminar met Menno Lanting, Yuri van Geest, Hans van der Loo, Evert Jan van Hasselt, Joep Schrijvers, Evert Jan van Hasselt

Seminar: Nieuw leiderschap met Menno Lanting, Yuri van Geest e.v.a.

Op zoek naar anders leidinggeven, sneller vernieuwen en duurzaam organiseren

Met onder andere...

Menno Lanting Menno Lanting
Yuri van Geest Yuri van Geest
Hans van der Loo Hans van der Loo

Over dit seminar

Organisaties maken een transitie door die aansluit bij grote veranderingen in de maatschappij. Van leiders en leidinggevenden worden daardoor heel andere inzichten en competenties verwacht. Niet langer een op economische groei gerichte, strikte hiërarchie en een nadruk op industrie, maar een beweging naar meer waarden gedreven en servicegerichte organisaties.

Bovendien stellen de nieuwe technologieën ons in staat om meer te weten, sneller te reageren, beter samen te werken, meer en betere ideeën, duurzame projecten en diensten te bedenken.

Leiderschapsontwikkeling onder dit nieuwe gesternte betekent dat (aankomende) leiders versneld moeten werken aan meer zelfinzicht, aan een meer holistische visie op organiseren en aan een nieuwe manier van dienen, inspireren en stimuleren van mensen. Hoe kun je bijvoorbeeld de kracht van het samen maken van mooie dingen als hefboom gebruiken? Op welke manier gebruik je optimaal de kracht van nieuwe technologieën?

Balanceren en verbinden zijn daarbij twee sleutelfactoren. De leider die stappen wil zetten leert anders waarnemen en gebruikt het nieuw verworven zelfinzicht om actief anderen te ondersteunen bij het bereiken van de collectieve ambitie.

Geen eenvoudige opgave, wel een spannende reis om te maken.

Durft u op zoek te gaan naar nieuw leiderschap? Op 8 december bieden maar liefst 5 experts op het gebied van leiderschap en nieuwe organisaties u tijdens het seminar Nieuw leiderschap een roadmap en de noodzakelijke bagage aan om uw eigen weg te vinden.

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

De Managementboek Events zijn CEDEO erkend. Inmiddels hebben meer dan 6000 professionals onze bijeenkomsten bezocht en hoog gewaardeerd.

Boekenpakket bij dit seminar

Van CEO naar tuinman
Evert Jan van Hasselt
Van CEO naar tuinman
20,99
Exponentiële organisaties
Salim Ismail
Exponentiële organisaties
24,99
Hoe word ik een speedboot?
Menno Lanting
Hoe word ik een speedboot?
12,50
Vaart maken
Hans van der Loo
Vaart maken
22,50

Sprekers

Menno Lanting
Menno Lanting
Menno Lanting is freelance strateeg en innovator. Hij werkt met directies en Raden van Bestuur op het gebied van digitaal leiderschap, connectivity, strategie en business innovatie. Daarnaast is hij actief als gastdocent, spreker en ondernemer.
Yuri van Geest
Yuri van Geest
ondernemer, specialist op het gebied van technologische vernieuwing
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals het in 2020 verschenen boek 'Psychologische veiligheid' met de bijbehorende veldgids. Zijn nieuwste boek 'Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' schreef hij samen met Patrick Davidson. 
Evert Jan van Hasselt
Evert Jan van Hasselt
businessvernieuwer, oprichter Dolfijn Design Lab
Joep Schrijvers
Joep Schrijvers
Joep Schrijvers doet onderzoek naar westerse advies- en lesboeken voor vorsten, bestuurders en managers van Homerus tot Covey. Hij is schrijver van succesvolle, kritische boeken en artikelen over management, mens en maatschappij.
Evert Jan van Hasselt
Evert Jan van Hasselt

Praktische informatie

Locatie

Landgoed de Horst, Driebergen
Landgoed de Horst De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

09.30 uur Koffie en registratie

10.00 uur
Wavemakers: deinend leiderschap in een golvende wereld
Hans van der Loo is vandaag uw dagvoorzitter en laat zien hoe u er als leider, team en organisatie in slaagt om gedurfde sprongen naar het nieuwe te maken en de prestaties tot ongekende hoogten op te schroeven. Ga mee in de wereld van hedendaagse ‘wavemakers’ en leer hoe u zelf golven van verandering kunt maken.

11.00 uur
De exponentiële organisatie (ExO)
Yuri van Geest laat zien wat een ExO is, hoe zo een organisatie er uit ziet en wat wij hiervan kunnen leren. Aan de hand van enkele concrete cases gaat hij ook in op de rol van de ‘leider’ in de transformatie naar een exponentiële organisatie. Waar liggen de uitdagingen, wat zijn de interne en externe factoren die een rol spelen?

12.00 uur Social networking lunch

13.00 uur
Wendbaar werken in de 21e eeuw
Veel van de nieuwe, digitale technologie wordt nog vaak gezien als iets los staands waar u wat mee moet als u producten en processen wilt innoveren. De vereiste koppeling met strategie en organisatieverandering ontbreekt nog. Menno Lanting vertelt wat de businessmodellen van morgen zijn en hoe we beter van elkaar kunnen leren.

14.00 uur
Wereld van verandering
Evert Jan van Hasselt legt uit waarom ‘business as usual’ niet meer werkt en hoe het anders kan. Hoe brengt u co-creatie tussen bedrijven en consumenten tot stand? Hoe past de deeleconomie in dit plaatje? Hoe kunnen organisaties zich aanpassen aan de nieuwe businessrealiteit? En, bovenal, wat betekent dit voor leiderschap? Gelardeerd met sprekende voorbeelden en humor legt Evert Jan uit hoe de business van morgen eruit ziet.

15.00 uur  Social networking break

15.30 uur
De vijf E’s van goed leiderschap: de laatste E
Het westerse leiderschapsdenken van de oudheid tot gisteren laat zich met vijf E’s samenvatten. Goed leiderschap is ethisch, effectief, efficiënt en egalitair. Nu ook meer over die cruciale vijfde E voor u onthuld door uw leiderschapshistoricus: dr. Joep Schrijvers.

16.30 uur
Afsluiting door Hans van der Loo en social networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 495,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het actuele boekenpakket ter waarde van € 74,92 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

04 APR
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
19 JUN
Seminar
De naam zegt het al: het TEAMING FESTIVAL is een dag waarin jij en je team centraal staan. Samen met je team volg je de plenaire gedeeltes. In break-out sessies neem je in je eigen ruimte je eigen team onder de loep. Meer
2.000,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden