Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Masterclass

Masterclassreeks: Psychologie op de werkvloer

Leer gedrag te begrijpen én te beïnvloeden

Masterclass met Manon Bongers

Masterclass met Manon Bongers

Masterclassreeks: Psychologie op de werkvloer

Leer gedrag te begrijpen én te beïnvloeden

Met...

Manon Bongers Manon Bongers

Over deze masterclass

Wil je de werkrelatie en samenwerking met je leidinggevende en je collega’s verbeteren? Of je leidinggevende en collega’s effectief beïnvloeden? En daardoor meer plezier en resultaat op je werk krijgen?

Psychologie in de praktijk gaat over het begrijpen van en omgaan met verschillende karakters en uiteenlopend gedrag van jezelf, je leidinggevende en je collega’s. Het zal jouw zelfkennis vergroten en jouw persoonlijke effectiviteit en de kwaliteit van jouw werkrelaties verbeteren.

Doelgroep
Iedere professional die zijn persoonlijke effectiviteit wil vergroten en de kwaliteit van zijn werkrelaties wil verbeteren.

Resultaat
• Vanuit zelfinzicht en zelfbewustzijn ervaar je een keuze in de omgang
met jezelf.
• Je zelfvertrouwen is vergroot; je profileert jezelf vanuit innerlijke kracht.
• Je begrijpt het karakter en gedrag van je leidinggevende en je collega’s
• Je kunt ineffectieve relatiepatronen op het werk ombuigen naar effectieve.

Incompany
Managementboek biedt dit leiderschapsprogramma als incompany aan i.s.m. Bongers&Partners. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail.

Boekenpakket bij deze masterclass

Dealen met je baas!
Manon Bongers
Dealen met je baas!
28,95

Sprekers

Manon Bongers
Manon Bongers
Manon Bongers is expert op het gebied van gedrag van mensen in organisaties. Ze is trainer, coach, therapeut, procesbegeleider en auteur van de managementboeken 'Psychologie voor managers' en ‘Dealen met je baas’. Zij is internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse. Sinds 2006 is Manon eigenaar van Opleidingsinstituut Bongers & Partners, een organisatie gespecialiseerd in gedragsverandering. Uniek: de programma’s ‘Psychologie voor managers’ en ‘Psychologie op de werkvloer’ zijn gebaseerd op de boeken van Manon Bongers: 'Psychologie voor managers - leidinggeven aan verschillende karakters' en 'Dealen met je baas - versterk je werkrelaties door inzicht in jezelf, je leidinggevende en je collega's'.

Praktische informatie

Programma

Blok 1 

Dag 1: Inzicht in jezelf en de ander (11 maart 2019)

Dag 2: Bouwen aan zelfvertrouwen (12 maart 2019)

Blok 2

Dag 3: De communicatie effectief beïnvloeden (8 april 2019)

Dag 4: Persoonlijkheidscategorieën en typen (9 april 2019)

Blok 3

Afsluitende dag: Dealen met je leidinggevende en je collega’s (7 mei 2019)

Na deze vijf dagen ben je in staat om het gedrag van jezelf, je leidinggevende en je collega’s te begrijpen en positief te beïnvloeden.

Voorwaarden

Deelname aan dit programma van 5 dagen kost € 3.599,- (ex btw). Inclusief intakeformulier, het boek 'Dealen met je baas', werkmap, werkmateriaal, locatiekosten, arrangement, exclusief eventuele overnachting.

Incompany
Managementboek biedt dit programma als incompany aan i.s.m. Bongers&Partners. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie en een concreet aanbod.

Ook interessant voor u"

12 OKT
Seminar
Kom ook naar deze unieke dag met 5 topsprekers over de psychologie van leiderschap. Meer
625,-
18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
21 SEP
Online college
Daniel Kahneman geeft bijna nooit live sessies, maar voor ons maakt hij een uitzondering. Dit is een once-in-a-lifetime kans! Meer
395,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden