Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Masterclass

Masterclassreeks: Psychologie op de werkvloer

Leer gedrag te begrijpen én te beïnvloeden

Masterclass met Manon Bongers

Masterclass met Manon Bongers

Masterclassreeks: Psychologie op de werkvloer

Leer gedrag te begrijpen én te beïnvloeden

Met...

Manon Bongers Manon Bongers

Over deze masterclass

Wil je de werkrelatie en samenwerking met je leidinggevende en je collega’s verbeteren? Of je leidinggevende en collega’s effectief beïnvloeden? En daardoor meer plezier en resultaat op je werk krijgen?

Psychologie in de praktijk gaat over het begrijpen van en omgaan met verschillende karakters en uiteenlopend gedrag van jezelf, je leidinggevende en je collega’s. Het zal jouw zelfkennis vergroten en jouw persoonlijke effectiviteit en de kwaliteit van jouw werkrelaties verbeteren.

Doelgroep
Iedere professional die zijn persoonlijke effectiviteit wil vergroten en de kwaliteit van zijn werkrelaties wil verbeteren.

Resultaat
• Vanuit zelfinzicht en zelfbewustzijn ervaar je een keuze in de omgang
met jezelf.
• Je zelfvertrouwen is vergroot; je profileert jezelf vanuit innerlijke kracht.
• Je begrijpt het karakter en gedrag van je leidinggevende en je collega’s
• Je kunt ineffectieve relatiepatronen op het werk ombuigen naar effectieve.

Incompany
Managementboek biedt dit leiderschapsprogramma als incompany aan i.s.m. Bongers&Partners. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail.

Boekenpakket bij deze masterclass

Dealen met je baas!
Manon Bongers
Dealen met je baas!
32,50

Sprekers

Manon Bongers
Manon Bongers
Manon Bongers is expert op het gebied van gedrag van mensen in organisaties. Ze is psychologie trainer, coach, therapeut en auteur van verschillende managementboeken. Manon is internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse en gecertificeerd trainer in het Process Communication Model®. Sinds 2006 is ze eigenaar van Opleidingsinstituut Bongers & Partners.

Praktische informatie

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg

Conferentiecentrum Drakenburg Dr.A. Schweitzerweg 1 3744 MG Baarn

Routebeschrijving

Programma

Blok 1 

Dag 1: Inzicht in jezelf en de ander (11 maart 2019)

Dag 2: Bouwen aan zelfvertrouwen (12 maart 2019)

Blok 2

Dag 3: De communicatie effectief beïnvloeden (8 april 2019)

Dag 4: Persoonlijkheidscategorieën en typen (9 april 2019)

Blok 3

Afsluitende dag: Dealen met je leidinggevende en je collega’s (7 mei 2019)

Na deze vijf dagen ben je in staat om het gedrag van jezelf, je leidinggevende en je collega’s te begrijpen en positief te beïnvloeden.

Voorwaarden

Deelname aan dit programma van 5 dagen kost € 3.599,- (ex btw). Inclusief intakeformulier, het boek 'Dealen met je baas', werkmap, werkmateriaal, locatiekosten, arrangement, exclusief eventuele overnachting.

Incompany
Managementboek biedt dit programma als incompany aan i.s.m. Bongers&Partners. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie en een concreet aanbod.

Ook interessant voor u"

06 DEC
Seminar
Hoe werk je gezamenlijk aan een maatschappelijke transitie waarin organisaties, bedrijven en overheid hun bijdrage leveren aan een leefbare toekomst voor iedereen? Beleidsmakers, proces- en hr-managers, organisatiedeskundigen, directeuren, leidinggevenden en controllers zijn hier dagelijks mee bezig. Krijg inzicht in een ander economisch model, durf positie te kiezen en geef vorm aan de purpose in je organisatie. Meer
595,-
19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden