Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Event: Agile Leadership Europe met David Marquet

Over het leiderschap van de toekomst

Seminar met Rini van Solingen, Mike Hoogveld, Peter Koning, Ronald Meijers, Kurt Bittner, Anneke Keller, Ard Westerik, Jurgen Appelo, Lisette Oosterbroek, Harm Jans, Evelijn van Leeuwen

Seminar met Rini van Solingen, Mike Hoogveld, Peter Koning, Ronald Meijers, Kurt Bittner, Anneke Keller, Ard Westerik, Jurgen Appelo, Lisette Oosterbroek, Harm Jans, Evelijn van Leeuwen

Event: Agile Leadership Europe met David Marquet

Over het leiderschap van de toekomst

Met onder andere...

Rini van Solingen Rini van Solingen
Mike Hoogveld Mike Hoogveld
Peter Koning Peter Koning

Over dit seminar

Voor veel organisaties is het tegenwoordig normaal dat er met zelforganiserende teams wordt gewerkt. Voor leidinggevenden rijst hierdoor de vraag wat dit betekent voor hun rol. Wordt deze kleiner, groter of verdwijnt deze helemaal en ontstaat er een nieuwe rol? Daarnaast hoor je geluiden dat managers veel meer leiders zouden moeten zijn, maar wat houdt dit type leiderschap dan in?

Managementboek en Prowareness organiseren daarom het event ‘Agile Leadership Europe’. Inmiddels zijn er al méér dan 500 deelnemers, die naar dit agile event in Amsterdam gaan komen. Boek nog snel uw ticket!

Tijdens deze dag gaan diverse topsprekers in op bovenstaande vragen en stellen het onderwerp (Agile) leiderschap van de toekomst centraal. Hoe word jij de Agile leider van de toekomst?

Sprekers

Rini van Solingen
Rini van Solingen
Mike Hoogveld
Mike Hoogveld
Mike Hoogveld is een veelgevraagd spreker en gastdocent op het gebied van toekomstbestendigheid. Op energieke wijze weet hij hierbij wetenschappelijke theorie te vertalen naar concreet bruikbare aanpakken voor de dagelijkse praktijk. Naast zijn werk als adviseur bij het mede door hem opgerichte bureau nlmtd, heeft Mike de afgelopen jaren aan Nyenrode promotie onderzoek gedaan naar de vraag wat succesfactoren zijn van toekomstbestendige organisaties. Ook is hij auteur van diverse bestsellers. Zijn recente boeken (Agile Managen; Denk als een startup) bereikten de nummer 1 en 2 positie van bestverkochte managementboek en werden genomineerd voor Managementboek van het Jaar, OOA Boek van het Jaar en de PIM Literatuurprijs.
Peter Koning
Peter Koning
Peter Koning is auteur, spreker en oprichter van Re:lead. Hij adviseert, coach, inspireert en traint leidinggevenden. Met ruim 15 jaar ervaring begeleidt hij managementteams met hele praktische tips en handvatten. Samen met enkele bedrijven heeft hij praktische tools ontwikkeld die door steeds meer bedrijven worden gebruikt.
Ronald Meijers
Ronald Meijers
Ronald Meijers is partner bij Deloitte Human Capital Consulting. Leiders helpen leiden, dat is wat Ronald dagelijks doet. Hij heeft meer dan 20 jaar bestuurlijke ervaring, vooral met complexe internationale transformaties.
Kurt Bittner
Kurt Bittner
Kurt Bittner has been delivering working products in short, feedback-driven cycles for nearly 40 years, and has helped many organizations do the same. He is particularly interested in helping people form strong, self-organizing, high-performance teams that deliver solutions that customers love, and helping organizations use empirical feedback to achieve customer outcome-focused goals. He is an author or editor of many books on agile product development. He lives in Boulder, Colorado.
Anneke Keller
Anneke Keller
Anneke Keller werkt als Head of the Jumbo Tech Campus en parttime Management Coach. Daarvoor werkte ze bij Coolblue, waar ze verantwoordelijk was voor software ontwikkeling. Ze werkten met continuous delivery en volgden de Agile en Lean principes hierbij. Naast haar huidige baan werkt Anneke ook als parttime Management Coach. In haar functie bij eerdere banen als Coolblue, KPN en TomTom, heeft Anneke veel geleerd omtrent het veranderen en schalen van organisaties in verschillende domeinen: server side en embedded software, quality assurance, DevOps, distributed teams en (Cloud)infrastructure. In mei 2016 en april 2017 werd Anneke benoemd tot één van de vijftig meest inspirerende vrouwen in de Tech industrie van Nederland.
Ard Westerik
Ard Westerik
Ard Westerik zit al 23 jaar in de IT industrie. Zijn reis heeft hem gebracht langs IBM, CSC, KPN, ICTU, Enexis in verschillende project- en programma management functies. Het afgelopen decennium is de interesse verschoven naar lijnmanagement. Als General Manager bij Sping in het begeleiden van Start-ups. Als ICT directeur bij Schoolmaster in de Agile reis van het onderwijs platform Magister. En de afgelopen drie jaar in de agile transformatie van IT Commercie bij de Nederlandse Spoorwegen.
Jurgen Appelo
Jurgen Appelo
Jurgen Appelo geeft met zijn bedrijf ‘Agility Scales’ vorm aan de toekomst van organizationele agility. Hij is o.a. auteur van 'Management 3.0', dat over de rol van leiders gaat in agile organisaties. Als een ‘serial founder’, entrepreneur, auteur en spreker helpt Jurgen creatieve organisaties overleven in de 21e eeuw. Zijn aanpak bestaan uit conrete games, practices en tools om een betere vorm van management te introduceren met minder managers. Hij is o.a. co-founder van het Agile Lean Europe netwerk en biedt daarnaast een platform om practices en ‘war stories’ van iedereen te delen met de rest van de wereld.
Lisette Oosterbroek
Lisette Oosterbroek
Lisette Oosterbroek is VP Organisational Excellence bij KPN. Op het event vertelt zij over de transformatie van KPN naar een wendbare organisatie. Hoe zijn ze begonnen en waar staan ze nu? Wat kun jij daarvan leren?
Harm Jans
Harm Jans
Harm Jans is Business Lead en werkt sinds 2008 bij bol.com. In 2015 introduceerde hij de Spark-methode als pilot bij twee logistieke teams binnen bol.com. Naast zijn werk als Business Lead binnen de logistieke afdeling begeleidt hij teams als Sparkcoach.
Evelijn van Leeuwen
Evelijn van Leeuwen
Evelijn van Leeuwen is Lead Agile Coaching Wholesale Banking Services bij de ING. Deze bank ontwikkelt al haar software volgens de SCRUM methodiek en werkt volop volgens de agile methodiek.

Praktische informatie

Locatie

Passenger Terminal, Amsterdam
Passenger Terminal Piet Heinkade 27 1019 BR Amsterdam

Routebeschrijving

Programma

Een greep uit het programma:

Leiderschapsexpert, bestsellerauteur en voormalig kapitein in de Amerikaanse marine David Marquet spreekt over ‘Create leaders at every level’. • Rini van Solingen, deeltijdhoogleraar, CTO bij Prowareness en auteur van diverse bestsellers, zoomt in op ‘Leidinggeven aan zelforganisatie, kan dat eigenlijk wel?’. • Michael Hamman van The Agile Coaching Institute bespreekt in zijn keynote de kenmerken van een agile leider. • Mike Hoogveld, auteur van de bestseller 'Agile managen' spreekt over 'Agility: hoe word je wendbaar?'. • Ronald Meijers, Partner Deloitte Human Capital Consulting zoomt in op 'Wendbaar Leiderschap: Ontwikkel je repertoire van leiderschapsstijlen'. • Peter Koning, auteur van de bestseller 'Toolkit voor agile leiders' spreekt over ' Leidinggeven aan wendbare teams'.

Voorts zijn er workshops verzorgd door Scrum.org, KPN. bol.com, ING en Jumbo.

 • 08.00 Registratie met koffie, ontbijt en thee
 • 09.00 Opening
 • 09.30 Keynote "Agility Scales: shifting teams in better shapes" door Jurgen Appeloo
 • 10.30 Ochtendbreak
 • 11.00 Ronald Meijers: “Agile leadership: Develop your repertoire of leadership styles” plus workshops ING, Scrum.org
 • 11.45 Mike Hoogveld: “Agility: how to become Agile?” plus workshop KPN 
 • 12.30 Lunchbreak
 • 13.30 Keynote “Managing self-organisation, is it actually possible?” door Rini van Solingen
 • 14.30 Peter Koning: “Toolkit for agile leaders – Leading agile teams” plus workshops Jumbo, bol.com
 • 15.15 Middagbreak
 • 15.45 Afsluitende keynote “lntent-Based Leadership: Create Leaders at Every Level” door David Marquet
 • 17.00 Borrel op het Promenedek

Lees hier ons recente interview met David Marquet over Intent Based Leadership: 'Het grootste obstakel is angst'.

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 695,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, parkeerkaart, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. 

De aanmelding zal bevestigd en gefactureerd worden door onze eventpartner Prowareness.

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Ook interessant voor u"

19 SEP
Seminar
Op 19 september komen sprekers uit de nationale én internationale top samen in Amsterdam. Om je in één dag bij te praten over toekomstbestendig leiderschap: Future Focused Leadership. Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden