Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Agile organiseren

Sneller inspelen op veranderingen en nieuwe kansen

Seminar met Rini van Solingen, Ronald Meijers, Anje-Marijcke van Boxtel, Kjeld Aij, Ron Meyer, Miranda Berkhof, Maarten Bouwhuis

Seminar met Rini van Solingen, Ronald Meijers, Anje-Marijcke van Boxtel, Kjeld Aij, Ron Meyer, Miranda Berkhof, Maarten Bouwhuis

Agile organiseren

Sneller inspelen op veranderingen en nieuwe kansen

Met onder andere...

Rini van Solingen Rini van Solingen
Ronald Meijers Ronald Meijers
Anje-Marijcke van Boxtel Anje-Marijcke van Boxtel

Over dit seminar

Agile organiseren en leidinggeven is niet nieuw. Het blijkt goed te passen in deze tijd waarin voortdurend ingespeeld moet worden op de ontwikkelingen in onze maatschappij en flexibele, wendbare teams steeds sneller samen moeten presteren.

Aanpassingsvermogen is essentieel om ook in de toekomst succesvol te blijven en daarbij biedt agile kansen. Voor IT, HR, businessteams, marketing, finance … kortom voor de hele organisatie. De grote vraag is: wat moet en kan ik met agile organiseren, én hoe dan?

Om u hierbij te helpen, organiseren Managementboek en MI Academy samen een actuele dag met een praktische inslag. Niet alleen de theorie, maar vooral ook de praktijk van agile organiseren met cases uit profit en non-profit.

Boekenpakket bij dit seminar

Agile
Rini van Solingen
Agile
37,75

Programma

09:30 uur koffie en registratie
10:00 uur opening
16:30 einde en borrel
10:15 Agile werken in organisaties
Agile is populair, en niet zonder reden. Door kleine stappen te zetten en al doende te leren kun je veel sneller resultaat boeken en eerder inspelen op veranderingen. Maar agile werken vereist wel dat je anders denkt en samenwerkt. Rini van Solingen legt op een praktische manier uit hoe je agile werkt in organisaties.
11:15 Bouwen aan een cultuur van continu verbeteren
Kjeld Aij is Master Black Belt en jarenlang ervaringsdeskundige van lean werken in de zorgsector. Inmiddels experimenteert hij ook volop met agile organiseren. Vandaag deelt hij zijn visie op agile werken en met name ook de eerste concrete ervaringslessen: waar liep hij tegen aan én welke lessen heeft hij geleerd?
12:15 uur Lunch
13:15 Leadership Agility
Iedereen zou zichzelf als leider moeten zien. Niet als een ‘goede’ of als ‘echte’ leider, ook niet per se als ‘inspirerend’, ‘visionair’, ‘authentiek’ of ‘dienend’ leider. Maar wel als iemand die er de volle verantwoordelijkheid voor neemt om anderen vrijwillig mee te krijgen. Ron Meyer en Ronald Meijers gaan samen in op de verschillende stijlen voor wendbaar leiderschap.
14:15 Agile organiseren en veranderen - Lessen van Wehkamp
De ontwikkelingen in (online) retail gaan razendsnel. Wehkamp heeft 2 jaar geleden een transformatie ingezet naar een digitale organisatie. Miranda Berkhof vertelt hoe de collega’s bij wehkamp samen transformeren en hoe ze dit organiseren. Welke principes hanteren zij als uitgangspunt, en wat is de weg naar een meer agile organisatie en structuur?
15:15 Middagbreak
14:45 Het maximale bereiken met agile teams
Waar moet je nu echt wendbaar zijn? Je voortdurend als individu én als team aanpassen aan de veranderende omstandigheden? Precies! In de Volvo Ocean race, waar Anje-Marijcke van Boxtel het team Brunel met name mentaal coacht. In haar bijzondere bijdrage vertelt zij hoe het team agile wordt én blijft.

Sprekers

Rini van Solingen
Rini van Solingen
Rini van Solingen is CTO bij Prowareness, waar hij klanten helpt bij het snel en wendbaar maken van hun organisatie. Tevens is hij deeltijdhoogleraar aan de TU Delft en verzorgt hij regelmatig colleges aan Universiteit Nyenrode. Rini heeft technische informatica gestudeerd aan de TU Delft en is gepromoveerd in de bedrijfskunde aan de TU Eindhoven.
Ronald Meijers
Ronald Meijers
partner, Deloitte. Auteur van ‘Leadership Agility’
Anje-Marijcke van Boxtel
Anje-Marijcke van Boxtel
Organisatiepsycholoog, teamcoach Brunel, Volvo Ocean Race
Kjeld Aij
Kjeld Aij
dr. Kjeld Harald Aij, MBA is zowel verpleegkundige als bedrijfskundige en heeft ruim twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg. Sinds 2020 bekleedt hij een directiefunctie bij Erasmus MC. Verder verzorgt hij trainingen over leiderschap, verandermanagement en lean denken en werken. Onlangs verscheen zijn boek Ter observatie - Grip op de zorg in 44 praktijkverhalen.
Ron Meyer
Ron Meyer
Ron Meyer (1962) is hoogleraar Strategisch Leiderschap bij TIAS, de business school van Tilburg University, en bij de Antwerp Management School, de business school van de Universiteit Antwerpen. Daarnaast is hij directeur van de Center for Strategy & Leadership.
Miranda Berkhof
Miranda Berkhof
Chief Transformation and People Officer, Wehkamp
Maarten Bouwhuis
Maarten Bouwhuis
dagvoorzitter, presentator BNR Nieuwsradio

Praktische informatie

Locatie

Burgers zoo - Safari Meeting Centre, Arnhem
Burgers Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem

Routebeschrijving

Programma

09.30 uur  Koffie en registratie

10.00 uur  Opening door Maarten Bouwhuis

10.15 uur  Agile werken in organisaties - Rini van Solingen

11.15 uur  Bouwen aan een cultuur van continu verbeteren - Kjeld Aij

12.15 uur  Social networking lunch

13.15 uur  Leadership agility - Ron Meyer & Ronald Meijers

14.15 uur  Agile organiseren & veranderen - Lessen van Wehkamp - Miranda Berkhof

15.15 uur Middagbreak

15.45 uur Het maximale bereiken met agile teams - Anje-Marijcke van Boxtel

16.45 uur  Afsluiting door Maarten Bouwhuis en borrel

----------------------------

Groepskortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar dit event te komen? Onze kortingsregeling voor dit event: 

  • 2 t/m 5 personen: 20% korting
  • 6 en meer personen: 25% korting

Stuur ons vooral een e-mail indien u gebruik wenst te maken van onze kortingsregeling.

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 595,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het boekenpakket ter waarde van € 69,- (incl. btw). Wellicht is een of meerdere boeken reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. TTot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Groepskortingen
Bent u voornemens om met meerdere deelnemers naar dit event te komen? Onze kortingsregeling voor dit event: 

  • 2 t/m 5 personen: € 495,- (ex) p.p.
  • 6 en meer personen: € 450,- (ex) p.p.

Bij inschrijving van meerdere deelnemers tegelijkertijd, geldt de collegakorting (andere kortingen uitgesloten).

Stuur ons vooral een e-mail indien u gebruik wenst te maken van onze kortingsregeling.

Ook interessant voor u"

26 SEP
Masterclass
Wat doet u als u iets hoort waar u het absoluut niet mee eens bent? Hoe blijft u dan geconcentreerd en geduldig luisteren? Wanneer gebruikt u welke luistertechniek? Hoe gaat u om met emoties en onbewuste vooroordelen? Hoe stimuleert u het luisteren naar elkaar? Meer
699,-
26 SEP
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-
05 NOV
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden