Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Algoritmen als drivers of change

Nieuwe businessmodellen in de wereld van AI en robotisering

Seminar met Patrick van der Pijl, Jarno Duursma, Jim Stolze, Jean-Paul van Oosten, Jasper Wognum

Seminar met Patrick van der Pijl, Jarno Duursma, Jim Stolze, Jean-Paul van Oosten, Jasper Wognum

Algoritmen als drivers of change

Nieuwe businessmodellen in de wereld van AI en robotisering

Met onder andere...

Patrick van der Pijl Patrick van der Pijl
Jarno Duursma Jarno Duursma
Jim Stolze Jim Stolze

Over dit seminar

Waar staan ‘we’ nu qua AI? Het aantal inspirerende toepassingen van Artificial Intelligence neemt in razend tempo toe. In ziekenhuizen, in call centra, in auto’s, noem maar op. Maar is er een grens aan al die zelflerende algoritmes? Niet alleen technologisch maar ook ethisch? En wie moet er vrezen voor zijn of haar baan?

Gaan de algoritmes echt ons leven én ons werken veranderen? Wat is de impact van deze disruptieve tijd op de toekomst voor de manager, de professional, organisaties? Hoe bereid je je voor op deze veranderingen én wat gaan de businessmodellen van overmorgen worden?

Managementboek organiseert daarom i.s.m. Brainnet en Flexbrain dit najaar dit super actuele seminar waarin we met elkaar een kijkje nemen in de wereld van morgen die vandaag al is begonnen, en die geen enkele professional meer negeren kan.

Groepskorting
Dit is echt een seminar om met meerdere personen van uw organisatie naar toe te komen. Stuur ons dus vooral een e-mail als u met een groep wilt gaan deelnemen en ontvang een persoonlijk aanbod.

Boekenpakket bij dit seminar

Algoritmisering, wen er maar aan!
Jim Stolze
Algoritmisering, wen er maar aan!
27,50
De digitale butler - Kansen en bedreigingen van kunstmatige intelligentie
Jarno Duursma
De digitale butler - Kansen en bedreigingen van kunstmatige intelligentie
21,50
De wereld van morgen
Richard van Hooijdonk
De wereld van morgen
24,95

Sprekers

Patrick van der Pijl
Patrick van der Pijl
Patrick is de oprichter en CEO van Business Models Inc., een internationaal strategie en innovatie designbureau. Patrick helpt multinationals, corporates, NGO’s, overheden en startups met het begrijpen, ontwerpen, “prototypen” en schalen van nieuwe business modellen voor exponentiële groei en impact. Patrick is auteur van de boeken Business Model Shifts, 6 nieuwe manieren voor waardecreatie en Ontwerp Betere Business: nieuwe tools, vaardigheden en mindset voor innovatie en strategie. Hij is ook de producer van de wereldwijde bestseller Business Model Generation waarvan meer dan 4 miljoen boeken zijn verkocht. Zijn bedrijf Business Models Inc. is de trotse winnaar van de Australian Good Design Pioneer Award en Amerikaanse Design Management Institute Award.
Jarno Duursma
Jarno Duursma
Jarno Duursma is trendwatcher digitale technologie en auteur van 4 boeken, onder andere over Bitcoin Blockchain en kunstmatige intelligentie. Met zijn bedrijf Studio Overmorgen bevindt hij zich in de frontlinie van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Hij is alumnus van het gerenommeerde opleidingsinstituut Singularity University in Silicon Valley. Hij is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, BNR nieuwsradio, de Volkskrant en het Financieele Dagblad. Hij is niet alleen auteur van 4 boeken, maar ook van vele artikelen en publicaties voor sites als Emerce, Bright en Frankwatching, het grootste communicatieblog van Nederland. Jarno organiseerde als oprichter van innovatieplatform #SMC050 meer dan honderd bijeenkomsten over digitale technologie.
Jim Stolze
Jim Stolze
Jim Stolze is schrijver én ondernemer. Die combinatie zorgt ervoor dat zijn boeken niet alleen theoretisch, maar ook zeer praktisch zijn. Voor zijn eerste boek "Hoe overleef ik mijn inbox?" (Nieuw Amsterdam, 2009) sloot Stolze zich 40 dagen af van het internet om te zien wat voor effect dat op hem en zijn omgeving had. Het gevolg was een verrassend dagboek over de bijeffecten van de digitalisering en een reeks handige tips om je weg door de digitale jungle te blijven vinden. In zijn tweede boek "Uitverkocht!" (AW Bruna, 2011) beschrijft Jim Stolze de opkomst van de aandachtseconomie. De wijze waarop het boek tot stand is gekomen en wordt gepromoot is volledig in lijn met de inhoud van het boek. Zo was het al de eerste week van verschijning volledig uitverkocht en werkte Stolze met de eerste 100 lezers aan een ge-update versie die als eBook op de markt wordt gebracht. Naast zijn werkzaamheden als schrijver is Jim Stolze hét gezicht van TED.com in Europa. De populaire website met lezingen van korter dan 18 minuten kan rekenen op honderden miljoen pageviews en ook de TEDx-evenementen zijn in Nederland een groot succes.
Jean-Paul van Oosten
Jean-Paul van Oosten
Jean-Paul van Oosten is senior data scientist en machine learning engineer bij Target Holding. Met een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie is hij sinds het begin betrokken bij Target en al sinds 2003 actief met het bouwen van applicaties die gebruik maken van machine learning. Hij is daarnaast bezig met zijn promotie op het vlak van handschriftherkenning bij de Rijksuniversiteit Groningen, aan het Institute of Artificial Intelligence and Cognitive Engineering (Alice).
Jasper Wognum
Jasper Wognum
Jasper Wognum is CEO en medeoprichter van Braincreators. Hij begon zijn studie kunstmatige intelligentie aan de Universiteit van Amsterdam in 1995. Na een master in computationele psychologie werd fintech startup Transparent opgericht. Met behulp van algoritmes konden fouten in de boekhouding van multinationals worden gevonden en hersteld. Na 2006 heeft hij o.a. gewerkt bij e-commerce bureau Strawberries en bij sociaal netwerk Hyves. Na de verkoop van Hyves aan TMG bracht hij enkele jaren door binnen TMG online. Vervolgens bij de start-ups Fashiolista en LookLive. Naast BrainCreators is Jasper Wognum actief als startup coach, ambassadeur voor City.AI, muziekproducer en angel investor.

Praktische informatie

Locatie

Maitland Theater, Driebergen
De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

10.00 uur Opening

10.15 uur Jim Stolze

11.15 uur Richard van Hooijdonk

12.15 uur Lunch

13.00 uur Jarno Duursma

14.00 uur Jean Paul van Oosten & Jasper Wognum

15.00 uur Middagbreak

15.30 uur Patrick van der Pijl

16.30 uur Afsluiting & social networking borrel

Een greep uit het programma:

• Jim Stolze, ondernemer en bestsellerauteur, spreekt over 'Algoritmisering, wen er maar aan!'. • Trendwatcher digitale technologie Jarno Duursma zoomt in op ‘Kunstmatige intelligentie in onze samenleving’. • Jean Paul van Oosten (Data Scientist Target Holding) en Jasper Wognum (CEO Braincreators) laten concrete toepassingen zien van Artificial intelligence. • Futurist Richard van Hooijdonk gaat in op de veranderingen in ons leven en werken. • Entrepreneur en bestsellerauteur Patrick van der Pijl vertaalt de trends naar businessmodellen van de toekomst.

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 395,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, lunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt de actuele boekenset ter waarde van € 69,94 (incl. btw).

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Groepskorting
Dit is echt een seminar om met meerdere personen van uw organisatie naar toe te komen. Stuur ons dus vooral een e-mail als u met een groep wilt gaan deelnemen en ontvang een persoonlijk aanbod.

Ook interessant voor u"

19 SEP
Seminar
Op 19 september komen sprekers uit de nationale én internationale top samen in Amsterdam. Om je in één dag bij te praten over toekomstbestendig leiderschap: Future Focused Leadership. Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden