Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Avondseminar: Formule X - Versnel je organisatie

Realiseer meer impact en agility

Seminar met Jurriaan Kamer, Rini van Solingen, Robert Doornbos

Seminar met Jurriaan Kamer, Rini van Solingen, Robert Doornbos

Avondseminar: Formule X - Versnel je organisatie

Realiseer meer impact en agility

Met...

Jurriaan Kamer Jurriaan Kamer
Rini van Solingen Rini van Solingen
Robert Doornbos Robert Doornbos

Over dit seminar

Veel organisaties worstelen met het feit dat de wereld fundamenteel versnelt. Voor je het weet ben je te langzaam voor je klanten of ten opzichte van je concurrenten. Hoe ga je daar mee om? Hoe zorg je er zelf voor dat jouw organisatie agile én fundamenteel sneller wordt?

Maar dat extreme snelheid mogelijk is, bewijst de wereld van de Formule 1. Tussen de races wordt daar de enorme klus geklaard om alle data te analyseren, nieuwe onderdelen te ontwerpen, te testen, te produceren, te verschepen, in te bouwen en opnieuw te testen. Hoe doen ze dat? En wat kun jij daarvan leren en direct toepassen in jouw werkomgeving?

Op 30 september 2019 organiseert Managementboek in samenwerking met Jurriaan Kamer, Robert Doornbos en Rini van Solingen een avond voor iedereen die meer wil weten over (extreme) versnelling van en in organisaties.

Boekenpakket bij dit seminar

Formule X
Jurriaan Kamer
Formule X
21,99
36

Sprekers

Jurriaan Kamer
Jurriaan Kamer
Jurriaan Kamer is spreker, organisatieontwerper en transformatiecoach. Jurriaan is expert op het gebied van anders organiseren. Hij is geobsedeerd door moderne organisaties en hoe je een bestaande organisatie kunt transformeren. Daarnaast is hij al jaren enthousiast volger en bezoeker van de Formule 1. Hij is Partner bij The Ready, een organisatiedesign- en transformatiebureau gericht op de toekomst van werk. Via The Ready helpt hij leiders om hun organisaties te bevrijden van de regels, gewoontes en mindsets die voor vertraging zorgen, zodat werk sneller, wendbaarder, menselijker en leuker wordt."
Rini van Solingen
Rini van Solingen
Rini van Solingen (prof. dr. ir.) is spreker, schrijver, docent en ondernemer. Hij is deeltijdhoogleraar Global Software Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Daar leidt hij het onderzoek en onderwijs rond wereldwijd gedistribueerde softwareteams. Ook geeft hij regelmatig college aan Universiteit Nyenrode in masterclasses en MBA’s. Tevens is Rini CTO bij Prowareness, waar hij als strategisch consultant helpt bij het succesvol doorvoeren van Agile transformaties en het bouwen van Responsive Enterprises. Hij is een van de hoofddocenten van de masterclass www.Leading-Agile-Transformations.com. Rini is auteur van een aantal managementboeken, waaronder De Kracht van Scrum (samen met Eelco Rustenburg), Scrum voor Managers (samen met Rob van Lanen), De Responsive Enterprise (samen met Vikram Kapoor) en De Bijenherder. Deze boeken zijn ook verschenen in het Engels en het Duits.
Robert Doornbos
Robert Doornbos
Robert Doornbos is voormalig Formule 1 en Indy Car coureur met verschillende internationale overwinningen. Hij is ondernemer, spreker en Formule 1-analist bij Ziggo Sport én spreekt veel over de lessen van de racesport voor organisaties.

Video

Praktische informatie

Locatie

Maitland Theater, Driebergen
De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

Wat gaat er gebeuren tijdens deze speciale avond?

Jurriaan Kamer werkt uit hoe hij de Formule 1 als inspiratie gebruikt bij het afbreken van bureaucratieën.

Robert Doornbos neemt je mee in zijn Formule 1 geschiedenis en ligt toe hoe hij deze ervaring gebruikt in zijn leven als ondernemer.

Rini van Solingen geeft een mini-college over extreme versnelling en wendbaarheid van mensen en organisaties. Hoe versnel jij jezelf en jouw organisatie? Wat kun je overnemen uit de Formule 1? Waar kun je direct de volgende dag al mee aan de slag?

-----------------------------------------

17:45 Ontvangst met walking dinner & registratie

18:30 Jurriaan Kamer

19:15 Robert Doornbos

20:00 Pauze

20:30 Rini van Solingen

21:30 Afsluiting, borrel en napraten

(NB Ten opzichte van de flyer is het programma een half uur vervroegd. De tijden op onze website zijn acuraat.)

--------------------------------------------------------------

Groepskorting

Dit is echt een seminar om met meerdere personen naar toe te komen. Onze kortingsregeling voor dit event:

 • 5 deelnemers: 10% korting
 • 6e t/m 10e deelnemer: 15% korting
 • 11e deelnemer en meer: 20% korting

Stuur ons vooral een e-mail als u met een groep wilt gaan deelnemen.

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit avondseminar bedragen € 195,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, light walking dinner en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het nieuwe boek 'Formule X'. Wellicht is het boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Groepskorting
Dit is echt een seminar om met meerdere personen naar toe te komen. Onze kortingsregeling voor dit event:

 • 5 deelnemers: 10% korting
 • 6e t/m 10e deelnemer: 15% korting
 • 11e deelnemer en meer: 20% korting

Stuur ons vooral een e-mail als u met een groep wilt gaan deelnemen.

Ook interessant voor u"

12 OKT
Seminar
Kom ook naar deze unieke dag met 5 topsprekers over de psychologie van leiderschap. Meer
625,-
18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
06 SEP
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden