Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Avondseminar

Klanten winnen met Jos Burgers

Aandacht is het nieuwe goud

Avondseminar met Jos Burgers, Daniëlle de Jonge, Judith Smits

Avondseminar met Jos Burgers, Daniëlle de Jonge, Judith Smits

Klanten winnen met Jos Burgers

Aandacht is het nieuwe goud

Met...

Jos Burgers Jos Burgers
Daniëlle de Jonge Daniëlle de Jonge
Judith Smits Judith Smits

Over dit avondseminar

Ook dit avondseminar is volgeboekt. Stuur ons een e-mail en wij plaatsen u dan op de reservelijst of zullen u vroegtijdig informeren over een nieuwe seminar in 2021.

De positie van uw bestaande én toekomstige klanten is in de online wereld van nu sterker dan ooit. Dit heeft impact op de manier van zakendoen, klantenwerving - en binding.

Tijdens dit avondseminar kijken 3 klantenkenners van formaat op hun eigen wijze naar succesvol zakendoen in een wereld waarin de klant steeds meer echte aandacht eist.

Ze reiken je de tools aan om jouw extreem klantgerichte aanpak (verder) te ontwikkelen en je commerciële technieken en vaardigheden aan te scherpen. Je krijgt volop praktische tips om meteen toe te passen en raakt geïnspireerd door aansprekende praktijkvoorbeelden.

Wat gaat er gebeuren tijdens deze speciale avond?
Je hoort onder meer over:
• Fan zijn van jouw klanten
• Stoppen met verkopen
• On- en offline netwerken met FUN

Alles bij elkaar een ideale formule voor commercieel succes. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten!

 

Boekenpakket bij dit avondseminar

Thuis ben ik niet zo leuk!
Jos Burgers
Thuis ben ik niet zo leuk!
20,-

Programma

18:00 Ontvangst met light walking dinner & registratie
22:00 Afsluiting, borrel en napraten
19:00 Extreem klantgericht
19:45 De FUN Factor
20:15 Pauze
20:45 Overtref de verwachtingen van jouw klanten
22:00 Afsluiting, borrel en napraten

Sprekers

Jos Burgers
Jos Burgers
Jos Burgers RM (1951) is marketingman in hart en nieren. Hij startte zijn carrière in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars.  Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.
Daniëlle de Jonge
Daniëlle de Jonge
Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle de Jonge professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden. Voor BNR is zij host van Dé Klantenpodcast. Na een studie Bedrijfseconomie is Daniëlle het commerciële vak ingestapt. In 2007 startte zij een eigen onderneming en is sindsdien actief als: - Spreker op evenementen, teamdagen en andere bijeenkomsten. - Trainer voor het geven van – reguliere of blended learning – workshops over klantgerichtheid, acquisitie, verkoopgesprekken, netwerken en relatiebeheer. Met Managementboek ontwikkelde zij de online training 'KLantgericht verkopen'. - Auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’ (2013) en ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ (2015) en ‘Extreem klantgericht’ (2019). Nevenfuncties en vrijwilligerswerk Als jurylid was zij in 2017 betrokken bij de verkiezing ‘Managementboek van het Jaar’, voor diezelfde prijs in 2018 was ze juryvoorzitter. Voor managementboek.nl recenseert ze sinds 2008 boeken over commercie, marketing, management en duurzaamheid. Omdat zij zich daarnaast graag belangeloos inzet voor anderen is vrijwilligerswerk een vast onderdeel in haar werkweken. Sinds enkele jaren is ze voorzitter van DierenDonatie, hét crowdfundingsplatform voor projecten van dierenopvangcentra.
Judith Smits
Judith Smits
Judith Smits is netwerkexpert en presenteert online De Netwerkshow. Als superconnector en public speaker heeft Judith duizenden mensen geholpen met on- en offline netwerken. Zij is auteur van het boek De FUNfactor, over hoe je direct jouw eerste indruk versterkt en met plezier netwerkt. Judith verschijnt regelmatig als netwerkexpert in mediaproducties en publicaties, o.a. bij RTL Z, BNR Nieuwsradio, NU.nl, RTL 5 Uur Live, FD Persoonlijk, Intermediair en AD.

Video

Praktische informatie

Programma

18:15 Ontvangst met light walking dinner & registratie

19:00 Extreem klantgericht - Daniëlle de Jonge

19.45 De FUN Factor - Judith Smits

20.15 Pauze

20:45 Overtref de verwachtingen van jouw klanten - Jos Burgers

22:00 Afsluiting, borrel en napraten

 

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit avondseminar bedragen € 195,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, light walking dinner en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het nieuwe boek 'Thuis ben ik niet zo leuk' van Jos Burgers. Wellicht is het boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

 

-----------------------------------------------------------------

In verband met de 1,5 meter afstand- en hygiënemaatregelen maximeren wij het aantal deelnemers op basis van de RIVM norm.

Mocht het seminar onverhoopt niet plaats kunnen vinden, vanwege een langere impact van het Corona-virus, dan blijft het aangeschafte ticket geldig en kan gebruikt worden voor het verplaatste seminar. Bent u op die datum verhinderd, dan annuleren wij uiteraard kosteloos uw aanmelding.

Ook interessant voor u"

28 JUN
Seminar
Op dinsdag 28 juni 2022 vindt het Jaarcongres Verandermanagement plaats. Samen met jou gaan we er een geweldig inspirerend LIVE event van maken. Meer
650,-
19 SEP
Seminar
Op 19 september komen sprekers uit de nationale én internationale top samen in Amsterdam. Om je in één dag bij te praten over toekomstbestendig leiderschap: Future Focused Leadership. Meer
995,-
26 SEP
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden