Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Webinar

Online seminar: The offer you can't refuse

Webinar met Steven Van Belleghem

Webinar met Steven Van Belleghem

Online seminar: The offer you can't refuse

Met...

Steven Van Belleghem Steven Van Belleghem

Over dit webinar

Klanten willen méér en verder
Wat als klanten meer verwachten dan alleen een goed product, uitstekende service en perfect werkende digitale interfaces? En wat als nieuwe technologieën zoals 5G, artificiële intelligentie, quantum computing en robotica mogelijkheden bieden die verder gaan dan alleen gebruiksgemak creëren?

In deze digitale masterclass neemt Steven van Belleghem je mee naar de volgende fase in digital customer experience:

  • Wat doe je als gebruiksgemak een commodity wordt?
  • Hoe speel je in op de life journey van je klanten?
  • Welke bijdrage kun je leveren aan maatschappelijke problemen zoals klimaat, gezondheidszorg en mobiliteit (ook als kleine speler)?

Steven legt uit hoe je als organisatie een ‘offer you can’t refuse’ ontwikkelt waar fenomenale dienstverlening, maatschappelijke relevantie en levens-impact samenbrengt.

In deze masterclass komt Steven niet alleen, hij ook zijn vrienden mee: ondernemers en leiders die voor hem -en daarmee ook voor jou- een bron van inspiratie zijn. Wie het zijn, dat is nog een verrassing. Maar je verwachtingen gaan we overtreffen. Dat weten we nu al.

Organisatie = DenkProducties
Dit seminar is een productie van DenkProducties i.s.m. Managementboek. Uw aanmelding wordt bevestigd en gefactureerd door DenkProducties.

Boekenpakket bij dit webinar

The offer you can’t refuse
Steven Van Belleghem
The offer you can’t refuse
29,99

Programma

15:00 Start programma
18:00 Einde programma
Blok 1: Customer expectations beyond convenience
Gebruiksgemak was ooit een ‘unique selling point’. Nu is het een basisvoorwaarde. Een toekomstbestendige organisatie is een life partner voor haar klanten. Hoe word je dat?
Blok 2: Technologies beyond convenience
5G, AI, Robotics and quantum computing bieden ongekende mogelijkheden om meer impact te maken in de wereld van onze klanten. En om de wereld zélf een mooiere plek te maken. Hoe start je daarmee?
Blok 3: The offer you can’t refuse
Een organisatie die ultiem gemak biedt én een levenspartner wordt én helpt bij het aanpakken van wereldproblemen heeft the offer you can’t refuse. Is dit te groot voor jouw bedrijf? Nee! Steven laat zien hoe je dit ook op kleine schaal ontwikkelt.

Sprekers

Steven Van Belleghem
Steven Van Belleghem
Steven Van Belleghem is inspirator, coach en adviseur binnen zijn eigen bedrijf B-Conversational. Hij begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de hedendaagse consument. Daarnaast is hij parttime marketing professor aan de Vlerick Business School. Hij is auteur van 'De Conversation Manager' (winnaar van de PIM literatuurprijs in 2010 en meer dan 30.000 verkochte exemplaren), 'De Conversation Company', 'When digital becomes human' en 'The offer you can't refuse'. Steven Van Belleghem is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland en verzorgt zowel keynotes alsmede workshops en business coaching sessies.

Praktische informatie

Locatie

Thuiskantoor
Thuiskantoor

Routebeschrijving

Programma

14.00 uur: Start programma

Blok 1: Customer expectations beyond convenience

Blok 2: Technologies beyond convenience

Blok 3: The offer you can’t refuse

Blok 4: Omgaan met veranderingen

18:00 uur: Einde programma 

Voorwaarden

Dit online seminar kost € 295,- (excl. BTW) en kunt u thuis volgen via een nieuw digitaal platform van Denkproducties. Alle deelnemers ontvangen het boek 'Werk heeft het gebouw verlaten' van Jitske Kramer.

Opgeven kan via deze link.

Mocht u vragen hebben, stuurt u dan vooral een e-mail naar ons.

Voor de digitale masterclasses hoeft u geen tool te downloaden. Een aantal dagen voor de masterclass ontvangt iedere deelnemer een link naar de live sessie. Deze kunt u het beste openen in een Google Chrome browser.

Ook interessant voor u"

12 OKT
Seminar
Kom ook naar deze unieke dag met 5 topsprekers over de psychologie van leiderschap. Meer
625,-
18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
17 JUN
Seminar
Tijdens deze dag leert u richting geven aan het subtiele proces van gedragsverandering en het samen bouwen aan een duurzame verandering. Meer
649,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden