Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Online college

Verbindend leiderschap

Bouwen aan teamgevoel, trots en welzijn in hybride organisaties

Online college met Jitske Kramer

Online college met Jitske Kramer

Verbindend leiderschap

Bouwen aan teamgevoel, trots en welzijn in hybride organisaties

Met...

Jitske Kramer Jitske Kramer

Over dit online college

Werk heeft het gebouw verlaten
Als moderne nomaden hebben we ons kantoorkamp opgeslagen op zolder of slaapkamer. Eerst was dat nog spannend, op werkvakantie in huis. Maar we beseffen steeds meer: werkprocessen zijn voor altijd veranderd. We vallen niet snel meer terug in oude patronen.

Remote of hybride werken is een blijvertje
Corona maatregelen dagen voortdurend uit tot bijstellen, veranderen en vernieuwen. En dat stelt totaal andere eisen aan jou als leider:

  • Hoe zorg je voor verbinding en teamgeest?
  • Hoe werken communicatie, besluitvorming, hiërarchie en conflict?
  • Hoe kun je als leider ‘Dichtbij op Afstand’ zijn? 

Een frisse kijk op jouw rol in een Cultuurshock
Jitske Kramer ging op zoek naar antwoorden op deze vragen in de antropologie. En ze vond verrassende lessen die leiders zoals jij écht houvast geven. Richting en inspiratie. Geen kant-en-klaar recept, maar een frisse kijk op jouw rol in deze cultuurshock waar we samen inzitten. Je voelt meteen aan: dit gaat me helpen. Ik weet en voel wat me te doen staat. En ik weet dat ik het kan.

Jitske doet dat niet alleen: ze nodigt een aantal speciale gasten uit.

Organisatie = DenkProducties
Dit online seminar is een productie van DenkProducties i.s.m. Managementboek. Uw aanmelding wordt bevestigd en gefactureerd door DenkProducties.

Boekenpakket bij dit online college

Werk heeft het gebouw verlaten
Jitske Kramer
Werk heeft het gebouw verlaten
17,50
5

Programma

14:00 Start programma
18:00 Einde programma
Blok 1: Cultuurshock!
We voelen aan: Corona heeft sommige werkprocessen definitief veranderd. Wat is tijdelijk en wat is blijvend aan de cultuurshock die we nu ondergaan? Een spoedcursus antropologie geeft handvatten om naar je organisatiecultuur te kijken en antwoord te geven op de vraag: is deze tijd een crisis of een transformatie? En wat gebeurt er als straks alle corona-maatregelen vervallen?
Blok 2: Hybride werken
Wat betekent locatie- en tijdonafhankelijk werken voor processen die zich thuis voelen in een kantoorgebouw? Zoals besluitvorming, hiërarchie, conflicten en communicatie? Hybride werken vormt een extra risico voor onethisch gedrag. Hoe stuur je op afstand en hoe zorg je dat mede­werkers de organisatiewaarden naleven, ook als je elkaar niet dagelijks ziet?
Blok 3: Digitaal menselijk leiderschap
Als leider ben je het cement tussen de stenen in je organisatie. Cultuur zit tussen mensen, in de relaties, in de emoties. Hoe zorg je voor trots en het welzijn van je mensen? Hoe breng je warmte en verbinding in online meetings? Hoe voer je ook de lastige gesprekken online?
Blok 4: Omgaan met veranderingen
Hoe help je mensen om het enorme verandertempo bij te benen? En hoe ga je daar zelf mee om? Welke leiderschapsstijl hoort daarbij. Hoe benut je dit wereldwijde ‘ondertussen’ om tot duurzame veranderingen te komen in jouw organisatie?

Sprekers

Jitske Kramer
Jitske Kramer
Drs. Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Trainer van het jaar 2013. Auteur van 'Normaal is Anders', 'Deep Democracy - de wijsheid van de minderheid', 'Wow! Wat een verschil', 'Jam Cultures', 'De Corporate Tribe' (managementboek van het jaar 2016), 'Building Tribes' (shortlist managementboek van het jaar 2019), 'Jam Cultures (2019) en 'Werk heeft het gebouw verlaten' (2020). Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze kijkt naar de wereld en organisaties door het oog van een antropoloog. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Ze bracht Deep Democracy in 2012 naar Nederland en verzorgt hier samen met een team van instructors vele trainingen in. “Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig te nadenken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

Praktische informatie

Locatie

Thuiskantoor
Thuiskantoor

Routebeschrijving

Programma

14.00 uur: Start programma

Blok 1: Cultuurshock!

Blok 2: Hybride werken

Blok 3: Digitaal menselijk leiderschap

Blok 4: Omgaan met veranderingen

18:00 uur: Einde programma 

Voorwaarden

Dit online seminar kost € 295,- (excl. BTW) en kunt u thuis volgen via een nieuw digitaal platform van Denkproducties. Alle deelnemers ontvangen het boek 'Werk heeft het gebouw verlaten' van Jitske Kramer.

Opgeven kan via deze link.

Mocht u vragen hebben, stuurt u dan vooral een e-mail naar ons.

Voor de digitale masterclasses hoeft u geen tool te downloaden. Een aantal dagen voor de masterclass ontvangt iedere deelnemer een link naar de live sessie. Deze kunt u het beste openen in een Google Chrome browser.

Ook interessant voor u"

12 OKT
Seminar
Kom ook naar deze unieke dag met 5 topsprekers over de psychologie van leiderschap. Meer
625,-
18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
17 JUN
Seminar
Tijdens deze dag leert u richting geven aan het subtiele proces van gedragsverandering en het samen bouwen aan een duurzame verandering. Meer
649,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden