Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

BEELD&BOX

100 beeldkaarten & spelsuggesties

Spel (h) Nederlands 2023 7442944288206
Verkooppositie 1097Hoogste positie: 692
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

BEELD&BOX brengt in elke situatie ruimte voor gesprek. Deze tool bevat honderd beeldkaarten die tijdens elk proces ingezet kunnen worden als metafoor voor een situatie, gevoel, behoefte of voorstel.

Metaforen kunnen immers helpen, omdat ze een verbinding maken tussen wat mensen al door ervaring begrijpen en het specifieke wat de ander bedoelt. Dit gebeurt meestal in een gesprek, bijvoorbeeld: ‘Ik voel me alsof ik in het midden van een doolhof sta.’ Door de situatie te vergelijken met iets wat mensen herkennen of zich kunnen voorstellen, breng je de intensiteit en de betekenis van de boodschap over. Metaforen bieden een kortere weg naar begrip en kunnen daarom ingezet worden om complexe processen of problemen te doorzien.

Op elke beeldkaart staat een foto die associaties en gedachten oproept. De kracht van deze tool ligt in de vele toepassingsmogelijkheden. Werken met de beeldkaarten is aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar een middel om gedachten en processen in beeld te brengen en te delen met anderen.

De kaarten zijn vrij te gebruiken en in te zetten in tal van situaties. Daarnaast geven we in deze handleiding enkele spelsuggesties die je op weg kunnen helpen met het gebruik van de kaarten.

Specificaties

ISBN13:7442944288206
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:3
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        BEELD&BOX