

Lou (The Restaurant School, Philadelphia, PA; Dauphin County Technical School, Harrisburg, PA) Sackett
Meer over de auteurs
Lou (The Restaurant School, Philadelphia, PA; Dauphin County Technical School, Harrisburg, PA) Sackett,
Lou Sackett,
Jaclyn (The School of Culinary Arts, York, PA; Channels Food Rescue, PA) Pestka,
Jaclyn Pestka,
Wayne (Long Lake, MN) Gisslen,
Wayne Gisslen
e.a.
Professional Garde Manger
A Comprehensive Guide to Cold Food Preparation Study Guide
Paperback Engels 2010 9780470284735Levertijd ongeveer 16 werkdagen
Gratis verzonden
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan