Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Charisma Myth

Master the Art of Personal Magnetism

Paperback Engels 2013 9780670922871
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Is het mogelijk je charisma te vergroten? Het antwoord op deze vraag is: ja! Veel mensen denken dat charisma is aangeboren: je hebt het (Bill Clinton, Steve Jobs, Oprah) of je hebt het niet. Maar dat is simpelweg niet waar, betoogt Olivia Fox Cabane. Charismatisch gedrag kan door iedereen aangeleerd én geperfectioneerd worden.

Olivia Fox Cabane onderzoekt in dit boek wat charisma nu precies is. Charismatisch(er) worden betekent niet dat je persoonlijkheid moet veranderen: het gaat er juist om nieuwe vaardigheden toe te voegen aan de persoonlijkheid die je al bent. Het geheim van charisma laat je zien hoe je invloedrijker, overtuigender en inspirerender kunt worden.

Specificaties

ISBN13:9780670922871
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:272
Uitgever:Penguin Books
Druk:1
Verschijningsdatum:4-4-2013
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Olivia Fox Cabane

'Charisma coach' & 'persuasion expert' Olivia Fox Cabane heeft lezingen gegeven aan Stanford, Yale, Harvard, MIT en voor de Verenigde Naties. Ze werkt als leiderschapscoach voor verschillende Fortune 500 genoteerde bedrijven, zoals Google, Deloitte en Citigroup. Ze schrijft regelmatig voor Forbes en The Huffington Post, en werd geportretteerd in onder meer The New York Times, BusinessWeek en The Wall Street Journal. Ze werkt aan een nieuw boek, over 'the mental side of innovation'.

Andere boeken door Olivia Fox Cabane

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Charisma Myth