,

Leiths Cookery Bible: 3rd ed.

Gebonden EN 2003 9780747566021
€ 62,65
Levertijd ongeveer 8 werkdagen
Gratis verzonden

Samenvatting

Covers soups, first courses, vegetable dishes, salads, main courses, stocks, sauces, dips, spreads, puddings, cakes, canapes, snacks and garnishes. This title includes 1,400 recipes ranging from classics such as Cheese Souffle and Steak and Kidney Pie to innovative recipes such as Salmon and Plaice Ravioli and Red Onion and Polenta Tart.

Specificaties

ISBN13:9780747566021
Taal:EN
Bindwijze:Gebonden
Aantal pagina's:880
Uitgever:Bloomsbury Publishing PLC

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

€ 62,65
Levertijd ongeveer 8 werkdagen
Gratis verzonden

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Leiths Cookery Bible: 3rd ed.