Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Originals

How Non-conformists Change the World

Paperback Engels 2017 9780753556993
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

WINNER of the Chartered Management Institute's (CMI's) Mangement Book of the Year Awards 2017, JP Morgan's Best Summer Read 2018, and a #1 New York Times Bestseller!

Specificaties

ISBN13:9780753556993
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:336
Verschijningsdatum:9-2-2017
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Adam Grant

Adam Grant is psycholoog, tophoogleraar aan de Wharton School van de universiteit van Pennsylvania en auteur van de bestsellers Originals en Geven en nemen. Hij is een vooraanstaand deskundige op het terrein van motivatie en zingeving en het leiden van een vrijgeviger en creatiever leven. Adam is bekroond door de American Psychological Association en de National Science Foundation en schrijft regelmatig artikelen voor de opiniepagina van The New York Times. Hij woont met zijn vrouw en drie kinderen in Philadelphia.

Andere boeken door Adam Grant

Over Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg is moeder van twee kinderen en COO van Facebook. Ze studeerde aan Harvard University en werkte eerder bij Google als vicedirecteur Global online sales and operations en als stafchef voor de United States Department of the Treasury onder president Bill Clinton. Ze is lid van de raad van bestuur Facebook, The Walt Disney Company en Women for Women International.

Andere boeken door Sheryl Sandberg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Originals