Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Art of Deception

Controlling the human element of security

Paperback Engels 2002 9780764542800
Verkooppositie 1174Hoogste positie: 682
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Kevin Mitnicks wapenfeiten als cyber-desperado en doelwit van een van de meest intensieve klopjachten die de FBI ooit heeft gehouden, hebben tientallen artikelen, boeken, films en documentaires opgeleverd. Sinds zijn vrijlating uit de gevangenis in 2000 heeft Mitnick zijn leven gebeterd en heeft hij naam gemaakt als een van de meest gevraagde beveiligingsexperts ter wereld.

Mitnick gunt u aan de hand van realistische scenario's - oplichterspraktijken en aanvallen van social engineers - een kijkje in de complexe geest van de hacker. Hij legt daarbij de nadruk op de menselijke aspecten van informatiebeveiliging en legt uit waarom informatie nooit veilig is voor de ervaren zwendelaar die het gemunt heeft op een database of voor een verbolgen werknemers die vastbesloten is een computersysteem te saboteren.

'The Art of Deception', dat leest als een echte misdaadroman, is geschreven vanuit het perspectief van zowel het slachtoffer als de belager. In het boek wordt nagegaan hoe ze hadden kunnen worden voorkomen. Mitnick maakt zijn misstappen uit het verleden goed door specifieke richtlijnen te geven voor het ontwikkelen van protocollen, trainingsprogramma's en handleidingen met behulp waarvan bedrijven ervoor kunnen zorgen dat hun investeringen in informatiebeveiliging niet voor niets zijn geweest.

Specificaties

ISBN13:9780764542800
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kevin Mitnick

Kevin Mitnick has been the subject of countless profiles published and broadcast throughout the world. Mitnick's leading penetration-testing team is highly respected and sought after for its security services by the world's top corporations and governments. The company he founded, Mitnick Security Consulting LLC, has clients that include dozens from the Fortune 500 and many nations across the globe. Mitnick is the bestselling author of Ghost in the Wires, The Art of Intrusion, and The Art of Deception. He lives in Las Vegas and travels the world as the top keynote speaker on cybersecurity.

Andere boeken door Kevin Mitnick

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Art of Deception