Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

The Go-Giver

A Little Story About a Powerful Business Idea

Gebonden Engels 2008 9781591842002
Niet leverbaar.

Samenvatting

'The Go-Giver' is een roman over de ambitieuze jongeman Joe die strijdt voor succes. Joe is een echte 'go-getter', hoewel hij soms het gevoel heeft dat hoe harder en sneller hij werkt, hoe verder zijn doel lijkt te liggen. Op een dag overheersen deze twijfels en vreest hij dat een belangrijke verkoop strandt aan het eind van een slecht kwartaal. Daarom vraagt hij de raadselachtige Pindar om advies. Deze legendarische adviseur wordt immers door zijn vele fans 'de Voorzitter' genoemd.

In de hierop volgende week stelt Pindar Joe voor aan een aantal 'go-givers': een restauranthouder, CEO, financieel adviseur, een makelaar in onroerend goed en de 'Connector' die hen samenbracht. Pindar's vrienden vertellen Joe over de 'Five Laws of Stratospheric Success' en leren hem hoe hij zichzelf kan openstellen aan de macht van het geven.

Joe leert hoe hij zijn aandacht kan verplaatsen van ontvangen naar geven - door de belangen van anderen voorop te stellen en door constant waarde aan hun leven toe te voegen -, wat leidt tot onverwachte winst.

Specificaties

ISBN13:9781591842002
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:132
Uitgever:Portfolio
Druk:1
Verschijningsdatum:27-3-2008

Expertrecensies (1)

Hugo-Jan Ruts | 25 september 2008
De fabelvorm is populair in managementboekenland. Ook 'The Go-Giver' is er één. De hoofdpersoon leert vijf principes die hem zullen leiden naar groot succes. Hierdoor wordt u aangemoedigd deze wetten toe te passen. Een krachtige booschap die u goed kunt toepassen in het dagelijks leven.Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

column
Is geven het nieuwe krijgen?
Michel Hoetmer 2 september 2011 Je leest het tegenwoordig wel vaker: ‘Geven is het nieuwe krijgen.’ Er zijn, het kon niet uitblijven, tal van boeken over dit onderwerp geschreven, zoals The Go-Giver. Het is een in mijn ogen tamelijk slap verhaal over een verkoper die door te geven op wonderbaarlijke manier een succesvol verkoper wordt. Maar je hoort deze kreet ook vaak in verband met sociale media en netwerken. Is geven écht het nieuwe krijgen? Of gewoon een nieuwe zeepbel?

Over Bob Burg

Bob Burg is een veelgevraagd spreker en voormalig sales professional. Hij geeft wereldwijd lezingen en seminars over de principes van De Go-Giver.

Andere boeken door Bob Burg

Over John David Mann

John David Mann is een bekend auteur op het gebied van management en leiderschap.

Andere boeken door John David Mann

Inhoudsopgave

1 The Go-Getter
2 The Secret
3 The Law of Value
4 The Condition
5 The Law of Compensation
6 Serving Coffee
7 Rachel
8 The Law of Influence
9 Susan
10 The Law of Authenticity
11 Gus
12 The Law of Receptivity
13 Full Circle
14 The Go-Giver
The Five Laws of Stratospheric Success

Acknowledgments

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Go-Giver