Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Peers Inc.

Ingenaaid Engels 2015 9781610395540
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

When Robin Chase cofounded Zipcar, she not only started a business but established the foundation for one of the most important economic and social ideas of our time: the collaborative economy. With this important book, she broadens our thinking about the ways in which the economy is being transformed and shows how the Peers Inc model is changing the very nature of capitalism.

Specificaties

ISBN13:9781610395540
Taal:Engels
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:290
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

nieuws
Peer Inc.’s hebben een toekomst
Bertrand Weegenaar 12 november 2015 Netwerken waarbij gebruikers met hun bijdragen (content!) de basis en waarde van dat netwerk vormen, heten Peers Inc. Digitale voorbeelden zijn Wikipedia, de Linux community en recenter Airbnb en Uber. De Inc, het bedrijf, faciliteert het netwerk en bouwt en onderhoudt de community. De Peers zijn de mensen die door hun transacties (het meldden van een kamer, het toevoegen van een stukje code) content en dus waarde toevoegen aan het netwerk. Peer Inc’s zijn hot.
nieuws
Thinkers 50 Awards
Bertrand Weegenaar 30 september 2015 Elke twee jaar verkiest een zeer select en hoogwaardig gezelschap internationale managementgoeroes de beste publicaties én initiatieven die het bedrijfsleven hebben geholpen of kunnen gaan helpen. De hoogste waardering gaat naar de beste ‘thinker’ van dat moment.
nieuws
Bij de zomeractie: Deze vijf boeken moet je deze zomer lezen
Justin van Lopik 22 juni 2015 Lange zomeravonden en een lager tempo in de zomerperiode, met als hoogtepunt een vakantie, zorgen voor extra leestijd. Elke zomer is er altijd wel een boek dat me inspireert en aanzet om anders te denken, of om gewoon te focussen op wat echt belangrijk is.

Over Robin Chase

Robin Chase is oprichtster van Zipcar.

Andere boeken door Robin Chase

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Peers Inc.