Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Authentic Leadership

Discover and Live Your Essential Mission

Paperback Engels 2015 9781908984357
Niet leverbaar.

Samenvatting

Je bent succesvol leider, hebt veel eindverantwoordelijkheden en je oefent je functie al jaren met veel plezier uit. Maar je voelt dat er meer plezier uit je werk te halen valt. Iets houdt dat tegen en je krijgt geen grip op wat daarvan de oorzaak is. Je zoekt verbetering, maar zit vast in een patroon.

Voor die leider is 'Authentic Leadership' het aangewezen boek. De basis van deze uitgave is het in de praktijk getoetste zeven-schillenmodel, waarbij elke schil je als lezer dichter bij je kern brengt. Stapsgewijs ontdek je jouw antwoorden op essentiële vragen als: wat wil je bereiken in het leven, wat zijn jouw normen en waarden, waar sta je voor, wat is jouw missie en hoe maak je die waar? Je leert hoe je als authentiek leider anderen inspireert en zelf gelukkiger wordt. De opdrachten en cases helpen je daarbij.

'Authentiek leiderschap' is een soms confronterend boek dat je als leidinggevende, coach, adviseur of docent zal inspireren tot het creëren van een omgeving waarin prestaties en geluk elkaar positief beïnvloeden.

De succesvolle eerste editie van Authentiek leiderschap is inmiddels een standaardwerk geworden bij management- en coachingopleidingen.

U vindt nieuwe inzichten over hoe:
- individuen, teams en organisaties hun comfortzones kunnen herkennen en oprekken waardoor er meer succes, zelfvertrouwen en werkplezier ontstaat;
- remmende onzichtbare patronen binnen organisaties boven tafel kunnen komen en doorbroken kunnen worden;
- blokkerende normen omgezet kunnen worden in stimulerende normen;
- toekomstige blokkades voorspeld kunnen worden;
- cultuurontwikkeltrajecten wél kunnen slagen;
- u ego's uw authenciteit kunnen versterken in plaats van remmen;
- u om kunt gaan met doorgeschoten egogedrag van anderen.

Dit zelfcoachingsconcept geeft inzichten met het zeven-schillenmodel, en nodigt uit tot het uitvoeren van opdrachten die de lezer tot de kern van zichzelf brengen.

Specificaties

ISBN13:9781908984357
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:11-4-2015
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bas Blekkingh

Bas Blekkingh is mede-eigenaar van Authentiek Leiderschap BV, een bureau voor leiderschapsontwikkeling. Met korte, impactvolle interventies ontsluiten en verbinden zij de verborgen authentieke kracht van mensen en organisaties, waardoor deze gelukkiger en succesvoller worden. Dat doen ze vanuit het zeven-schillenmodel. Blekkingh doceert tevens Authentiek leiderschap op Nyenrode Business Universiteit.

Andere boeken door Bas Blekkingh

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Authentic Leadership