Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Presence

Onverschrokken je grootste uitdagingen aangaan

Paperback Nederlands 2016 9789000344024
Niet leverbaar.

Samenvatting

If you act powerfully, you will begin to think powerfully

Heb je dat wel eens - dat je na een zenuwslopende uitdaging meteen verlangt naar een herkansing? Misschien na een sollicitatiegesprek, een optreden of een lastige presentatie? Juist op momenten die authenticiteit en kracht van je vragen, kun je je onecht en krachteloos voelen. En kun je daarna jezelf allerlei verwijten maken en er nog jarenlang met spijt op terugkijken.

Amy Cuddy heeft miljoenen kijkers in vervoering gebracht met haar TED-talk over ‘power poses’. Nu geeft ze ons de intrigerende wetenschappelijke feiten. Ze leert ons eenvoudige technieken die ons helpen om los te komen van angst op spannende momenten en het beste uit onszelf te halen.

'Precense' kenmerkt zich door een stevige wetenschappelijke onderbouwing die op een toegankelijke manier wordt gebracht door een gepassioneerde auteur. Het boek staat vol persoonlijke verhalen van mensen die ooit in de greep waren van angst maar dankzij de adviezen van Cuddy tijdens spannende momenten (weer) een beroep kunnen doen op hun persoonlijke kracht.

Blaken van zelfvertrouwen tijdens je grootste uitdagingen die verlammende angst achter je laten en achteraf nergens spijt van hebben – dat is ook voor jou weggelegd, met de technieken die Cuddy je in dit boek aanreikt.

Specificaties

ISBN13:9789000344024
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:25-2-2016
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (2)

Presence - Onverschrokken je grootste uitdagingen aangaan
Yolanda van Heese | 7 april 2017
Ziet u soms op tegen een presentatie? Of denkt u achteraf wel eens ‘Ik heb niet het beste van mezelf laten zien? Dan heeft Amy Cuddy nuttige inzichten voor u. In haar boek Presence. Onverschrokken je grootste uitdagingen aangaan’ laat ze zien hoe u op een praktische manier kunt werken aan uw zelfvertrouwen en met presentie tot betere prestaties en meer invloed kunt komen.
Lees verder
Presence - Amy Cuddy
Helmar Niemeijer | 20 juli 2016
Amy Cuddy is negentien jaar als ze samen met twee vriendinnen een auto-ongeluk krijgt. Ze loopt ernstig hersenletsel, een schedelbasisfractuur en diverse lichamelijke verwondingen op.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Harvest: december
Jeroen Ansink 23 december 2015 Wat leest Amerika en wat waait waarschijnlijk over naar Nederland? ‘Onze man in de VS’ Jeroen Ansink doet maandelijks een rondje boekwinkels in New York.

Over Amy Cuddy

Amy Cuddy liep op 19-jarige leeftijd ernstig hoofdletsel op. Medici betwijfelden of ze ooit haar mentale capaciteit terug zou krijgen en haar opleiding af zou kunnen maken. Inmiddels is zij sociaal psycholoog, professor en onderzoeker op Harvard Business School. Zij imponeerde kijkers over de hele wereld met een van de meest bekeken TEDtalks (meer dan 27 miljoen views sinds 2012). Time-Magazine riep Cuddy in 2012 uit tot een van de Game Changers, en het World Economic Forum noemde haar in 2014 een van The Young Global Leaders.

Andere boeken door Amy Cuddy

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Wat is presentie?
2. Geloof je eigen verhaal en neem je verantwoordelijkheid
3. Stop met preken, begin met luisteren: presentie roept presentie op
4. Ik verdien het niet om hier te zijn
5. Hoe machteloosheid ons ketent (en hoe kracht on weer bevrijdt)
6. Hangende schouders, ‘vingertenten’ en andere lichaamstaal
7. surfend, lachend en zingend op weg naar geluk
8. Het lichaam vormt de geest (doe de halve maan!)
9. De presentieverhouding
10. Jezelf vriendelijk toeknikken: hoe kleine aanpassingen voor grote veranderingen kunnen zorgen
11. Fake it ‘till you become it

Dankwoord
Noten
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Presence